sharka Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Link do bazarku, z którego ewentualny dochód będzie w 20 % przeznaczony na Sawanę jest w mojej sygnaturce - zapraszam :] Quote
Anula Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='sharka']Link do bazarku, z którego ewentualny dochód będzie w 20 % przeznaczony na Sawanę jest w mojej sygnaturce - zapraszam :][/QUOTE] BARDZO DZIĘKUJĘ ZA POMOC DLA SAWANY. Będę podrzucać bazarek. Quote
Poker Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Bazarek na Sawankę.http://www.dogomania.pl/forum/threads/249082-Mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-po-francusku-i-inne-ksi%C4%85%C5%BCki-na-Sawank%C4%99-Do-04-12-g-22?p=21595344#post21595344 Quote
Anula Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='Poker']Bazarek na Sawankę.http://www.dogomania.pl/forum/threads/249082-Miłość-po-francusku-i-inne-książki-na-Sawankę-Do-04-12-g-22?p=21595344#post21595344 O rany,Poker,następny bazarek na Sawankę! DZIĘKUJĘ,DZIĘKUJĘ,DZIĘKUJĘ. Quote
Poker Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Wpłaciłam 136 zł z tego bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/248839-Dodane-p-6-i-7-Ksi%C4%85%C5%BCki-gry-puzzle-dla-Sawanki-u-Anuli-Do-26-11-g-22 i 15 zł za chlebek. Quote
rodzice Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 Pokerku kochana jestes że ciagle sprzedajesz przepis na chlebek - jesteś jedyna która o tym pomyślała . Quote
Anula Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Z całego serca bardzo dziękuję za pomoc dla Sawanki i przelanie pieniążków.Zaraz umieszczę wpłatę w 3 poście.Dzisiaj byłam z niunią u weta.Sawana ma dziwną kupę,niby zwięzłą a na końcu pokazuje się śluz.Wet zalecił najpierw zmienić karmę suchą,dał próbkę karmy Royal Canin Hepatic HF16.Sawana z wielką chęcią spałaszowała całą próbkę,w związku z tym zamówiłam w Zooart 6kg za 132,99zł + przesyłka gratis.Trochę jej jest dużo ale mniejsze worki to 1,5kg i koszt 54,49zł + przesyłka najtańsza 13,00zł.Doszłam do wniosku,że lepiej kupić większy worek ze względu na opłacalność.Jeżeli nie polepszy się,zrobimy badanie kału z wysyłką do Wrocławia.Pytałam się weta odnośnie uszów wędzonych,czy Sawana może je jeść,odpowiedział,że raczej może,uszy poprawiają trawienie,jednak aby nie przesadzać to raz w tygodniu 1/2 ucha.Trochę pośmialiśmy się w trakcie dyskusji nad uszami bo ucho nie równa się uchu i najlepiej aby to uszko było mniejsze a nie duże.Sawana raz dziennie je ryż z jarzynami i piersią z kurczaka.Z indyka nie lubi,tak jak mój Miki.Ogólnie u Sawanka się czuje dobrze tylko te kupki nie dają mi spokoju.Wizyta w Koszalinie odwołana,a więc Sawanka nie była nad morzem,natomiast na Święta Bożego Narodzenia dostaliśmy zaproszenie wraz z psiakami od kuzynki do Hotelu "Sonata" w Dusznikach Zdroju.Jeżeli Sawana nie znajdzie do tej pory domku to pospaceruje z nami po górach i popije sobie wody zdrojowej.No ale to wszystko przed nami jeszcze. Quote
Poker Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 (edited) Ja bym wędzonych uszu w ogóle nie dawała. Wędzonka to zawsze świństwo. Lepiej chrząstki od kurczaka czy żeberek. Z bazarku na razie są 63 zł. rodzice , ja mam możliwość propagowania chlebka ze względu na charakter pracy.Więc robię to ile wlezie. W sumie sprzedałam przepis za ok.200 zł. Anula, napisz tutaj ,że wpłynęła kasa. http://www.dogomania.pl/forum/threads/248839-Dodane-p-6-i-7-Ksi%C4%85%C5%BCki-gry-puzzle-dla-Sawanki-u-Anuli-Do-26-11-g-22 Edited December 1, 2013 by Poker Quote
rodzice Posted December 2, 2013 Author Posted December 2, 2013 zapraszam - moze sie uda ugrać coś grosza dla Sawanki bardzo prosze o głosy na moja fotke num 5 na tym bazarku http://www.dogomania.pl/forum/thread...UJEMY-do-05-12! autor fotki która wygrywa moze przeznaczyć 30 % zysku z bazarku na wybranego psa . Ja wybieram oczywiście Sawankę . Koszt 1 głosu to 2 zł dla osoby która nie wystawiła swojej fotki . Im wiecej głosów tym wiecej pieniązków do podziału . Bardzo serdecznie zapraszam do głosowania . Quote
caha Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 a czy Sawanka ogłaszana jest w lokalnych gazetach? może warto (przepraszam jeśli jest a ja nie doczytałam) Quote
Anula Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Sawana nie jest ogłaszana w lokalnych gazetach,natomiast ma od początku ogłaszania wyróżnioną tablicę.Na innych portalach odnawiam ogłoszenia gdzie jest to możliwe. Sawana nie lubi zimna i tylko w tej chwili wychodzi dosłownie na moment aby załatwić swoje potrzeby.Na spacer też nie chce iść,zawraca i ciągnie do domu.Jednym słowem nie odpowiada jej taka pogoda.Ma przyszykowany kubraczek i chyba zacznę ją w niego ubierać. Trochę fotek z dzisiejszego dnia. Quote
Anula Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 (edited) I jeszcze trzy zdjęcia.Sawana jak tylko widzi aparat zaraz płaszczy uszy i trudno jej zrobić ładne zdjęcie. Edited December 4, 2013 by Anula Quote
caha Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 u nas najwięcej pomaga prasa lokalna, a internet to tylko fb i tablica, a ogłaszamy na wielu portalach Quote
b-b Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Sawanka ślicznie zarasta. Puchata się robi :) Quote
Poker Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Ślicznie wygląda w dłuższej w dłuższych kudełkach. Quote
Bogusik Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Czy ktoś odezwał się z ogłoszeń Sawanki?Tyle co wiem,że z Mikuniem znowu bardzo źle :-( Anulko pisz,jak to wszystko wygląda...?! Quote
rodzice Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 Był telefon od pani która kiedys juz ze mną rozmawiała , zastanawiali sie , to było po udarze . Teraz znowu wróciła do tematu bo jakos ja ciągnie do Sawanki . Miała pisać do Ani . Dzieci wyfrunęły z gniazda , pies odszedł - maja sporo miłosci do zaoferowania . Boja sie tylko czy Sawanka po tylu zmianach w zyciu da radę znieść nastepną . Nie wiem czy napisali do Ani . Kurcze co z tym Mikim ? Quote
Anula Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 W zasadzie jestem w kontakcie z Panią Grażyną odnośnie Sawany.Pani jednak waha się woli zdrowego i młodszego psa w typie foksteriera.Podesłałam namiary Pani do Rita60,która ma większą orientację w foksiach. Z Mikim od piątku jest bardzo,bardzo źle,jest na lekach przeciwbólowych.Czekaliśmy na dr.Sekula,który dopiero wczoraj wrócił ze Szpitala,dzisiaj nas przyjął,dopiero wróciliśmy,wizyta nic nie zmieniła.Mikiego w niektórych momentach wykręca.Jesteśmy umówieni z dr.Szczypką na godz.18 we Wrocławiu,może on jakąś da szansę Mikowi? Już nie wiemy co mamy robić aby go ratować.Nie możemy patrzeć na jego cierpienie i być razem z nim w tym cierpieniu,jeżeli nic się nie poprawi musimy mu pozwolić odejść. Z Sawanką wszystko w porządku,jest radosna,pogodna,główka,mam wrażenie,że jest mniej przekrzywiona i raczej wraca do normy.Przyszła karma,paragon wstawię w innym terminie bo nie mam teraz głowy do wstawiania zdjęć.Muszę jeszcze zakupić Cardisure bo się kończy.Wet powiedział,że serduszko pracuje normalnie i po trzymiesięcznej kuracji spróbujemy zmniejszyć dawkę i może odstawić lek ale to będzie zależeć jak serduszko będzie pracować. Quote
Poker Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Ojej, jak nie urok to przemarsz wojsk. Biedny Mikuś.:-( Pewnie już jesteście w drodze. Szkoda ,że nie wiedziałam , to bym zaprosiła na herbatkę. Trzymam kciuki za malucha. Quote
rodzice Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 Boże kochany ale wam współczuję i Mikusiowi też . Wiem jak wam ciężko teraz . Jestem z wami myślami - szkoda ze nie mogę inaczej pomóc :( Quote
b-b Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Jestem myślami z Wami...tylko tyle niestety mogę:roll: Quote
caha Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 ja również współczuję, może zdarzy się cud i Mikiemu się polepszy Quote
Recommended Posts