Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Anula']Pieniążki z bazarku od Gabi79 doszły w kwocie-183,50-08.08.14.
Z CAŁEGO SERCA WRAZ Z SAWANIĄ - DZIĘKUJĘ ZA POMOC.[/QUOTE]

Bardzo proszę:loveu:

Podziękowania przede wszystkim należą się kupującym!!!

Posted

Choć to wątek Sawani,ale pozwolę sobie zaprosić kochane ciocie,na bazarek "zmontowany"przez Anulkę,dla Orzeszka i Mingusia - dwóch bidulek w potrzebie :-(
Link w moim podpisie.

• 2 weeks later...
Posted

Mikuś i Sawana czują się bardzo dobrze jak jest ładna pogoda,natomiast jak ma padać to tak jakby nie było psiaków w domu,leżą,śpią i są smutne.Podejrzewam,że bolą ich kosteczki dlatego tak się zachowują.
Jutro wyjeżdżamy na tydzień(mały urlopik) tj.do 05.09.14.Do psiaków przyjeżdża niania,która się będzie nimi opiekować.Mam nadzieję,że jakoś przeżyją ten okres.Niania Sawanie i Mikusiowi będzie podawać leki i gotować jedzonko.Szczególnie Miki musi jeść ugotowany ryzik bo by nie dał żyć o godz.20 niani.Miki domaga się równo o tej godzinie jedzonka ugotowanego-szczekaniem i zaganianiem do kuchni aby w te pędy mu szykować.Suchy pokarm stoi cały czas ale to nie to co ugotowane.
Zaopatrzyłam Sawanię jeszcze w leki.

Posted

Poker napisał(a):
Miłego odpoczynku, należy się Wam chociaż te parę dni dla siebie. A pieseczki będą Was witać po powrocie jak szalone.

Dziękuję,mam nadzieję,że wypoczniemy w Egipcie na tyle aby dalej jakoś prosperować.Ogólnie jesteśmy zmęczeni.A o psiakach i tak nie da rady nie myśleć,przecież one są cząstką naszego życia.

Posted

WiosnaA napisał(a):
Anula, udanego urlopu!:smile:
Troszkę ciepła przywieź jeszcze do nas;).

Dziękuję.Tam jest 35,chętnie przywiozę tylko aby chciało posłuchać i zostać z nami na dłużej.

• 2 weeks later...
Posted

ja nie potrafie skasować tematów na bazarkach , gdzie juz jestem rozliczona , cały czas mam je w tzw zawartości

W folderze MOJA ZAWARTOŚĆ nie możemy chyba nic usunąć. Jedynie folder LUBIANA ZAWARTOŚĆ to nasz poprzedni folder subskrypcje. 

Posted

U mnie folder Lubiana zawartosc jest pusty...wszystkie juz usuniete watki sa w "mojej zawartości".co u Sawani słychać?

Bo teraz żeby subskrybować wątki czyli po nowemu LUBIANA ZAWARTOŚĆ  znajdzie się tam dopiero kiedy w prawym górnym rogu klikniesz ŚLEDŹ TEN WĄTEK.

MOJA ZAWARTOŚĆ  to z wątkami, w których kiedyś zapisaliśmy swój post. Tam też możemy odszukać swoje ulubione wątki.

Posted

Bo teraz żeby subskrybować wątki czyli po nowemu LUBIANA ZAWARTOŚĆ  znajdzie się tam dopiero kiedy w prawym górnym rogu klikniesz ŚLEDŹ TEN WĄTEK.

MOJA ZAWARTOŚĆ  to z wątkami, w których kiedyś zapisaliśmy swój post. Tam też możemy odszukać swoje ulubione wątki.

Dobrze,że ty to ogarniasz i wstawiasz info....Dla mnie to,nowe forum jest nieprzejrzyste i z wieloma brakami /np. zielone kółeczko,kto jest on/oflain/ godzina wpisu 8.09 i domyślaj się czy rano,czy wieczorem...?Nie wspomnę juz o grafice emiotach i trudnościach w znalezieniu czaego kolwiek.Ratunku....!!!!

Posted

Ja też staram się jakoś wkomponować w nowe Dogo.Ciężko mi to idzie ale może z czasem pzyzwyczaję się do nowej oprawy i zasad.

Sawana czuje się dobrze.Dużo przebywa w swoim legowisku ale i też często wybiega na ogród,przed dom aby sobie poszczekać na intruzów.Ogólnie jest wesoła,często macha ogonkiem,je i to jest najważniejsze,niech tak będzie dalej jak najdłużej.Niania spełniła swoje zadanie w 100% w czasie naszej nieobecności z czego też bardzo się cieszę,martwiłam się,czy da sobie radę.Mikiego rozpuściła,dwa,trzy razy dziennie zabierała go do koszyczka na rower i woziła go po osiedlu.Teraz mamy trochę kłopot,ponieważ Miki siedzi przy rowerze i żąda wożenia  głośnym szczekaniem.

W Egipcie oczywiście nie obyło się bez dokarmiania dwóch przepięknych kotów (chudzinek) na bardzo wysokich łapach.Spotykaliśmy także psiaki ale na szczęście były w miarę zadbane.Tam żyją psiaki o badzo wysokich łapach,z krótką sierścią i stojących pokaźnych uszach.Kotki jak i psiaki są bardzo ładne.

Posted

Nie ogarniam....w "mojej zawartosci"mam watki które przed zmiana oprogramowania były już usuniete a teraz znowu sa i nie można usunąć. A watka do "lubianej zawartości" nie moge zapisac bo jest on już zapisany w "mojej zawartości" heh...może sa jeszcze prowadzone prace?

Posted

No niestety nikt nie pomyślał o nas kiedy zmieniali dogo. A szkoda bo wystarczyło tylko założyć temat jak korzystać z nowych funkcji. Trochę zrzutów z kompa dla łatwiejszego zrozumienia i by wszystko było git.

Nie ogarniam....w "mojej zawartosci"mam watki które przed zmiana oprogramowania były już usuniete a teraz znowu sa i nie można usunąć. A watka do "lubianej zawartości" nie moge zapisac bo jest on już zapisany w "mojej zawartości" heh...może sa jeszcze prowadzone prace?

Możliwe, że coś u Ciebie nie działa bo ja bez problemu mogę taki wątek zapisać w  LUBIANA ZAWARTOŚĆ. Aby tego dokonać otwieram taki wątek i w prawym górnym roku strony jest nad okienkiem DODAJ ODPOWIEDŹ  jest  ŚLEDŹ TEN TEMAT. Klikając na to okienko otwiera się kolejne  i tam klikamy ŚLEDŹ TEN TEMAT  i temat mi się zapisuje w LUBIANA ZAWARTOŚĆ. Jeśli chce z niego zrezygnować  to klikam albo znowu na to okienko, w którym już tym razem pisze PRZESTAŃ ŚLEDZIĆ TEN TEMAT albo wchodzę w spis w LUBIANA ZAWARTOŚĆ  i tam przy temacie wybieram okienko z napisem ZMIEŃ. Po kliknięciu wybieram opcję PRZESTAŃ ŚLEDZIĆ.

Dobrze,że ty to ogarniasz i wstawiasz info....Dla mnie to,nowe forum jest nieprzejrzyste i z wieloma brakami /np. zielone kółeczko,kto jest on/oflain/ godzina wpisu 8.09 i domyślaj się czy rano,czy wieczorem...?Nie wspomnę juz o grafice emiotach i trudnościach w znalezieniu czaego kolwiek.Ratunku....!!!!

Bogusiu a gdzie widziałaś to zielone kółeczko? 

Godziny faktycznie by mogły być zapisywane normalnie  :wallbash:     

Fajnie Anulko, ze trafiliście na dobrą opiekunkę dla psiaczków :bigcool:

Miki cwaniaczek rozpuścił się troszeczkę  :ices_bla:

Posted

A to zielone kółeczko było przy nicku,czyli puste/nieaktywny a na zielono /aktywny.To też przynajmniej dla mnie dużo ułatwiało sprawę bo widziałam kto jest aktualnie na dogo.

Posted

A to zielone kółeczko było przy nicku,czyli puste/nieaktywny a na zielono /aktywny.To też przynajmniej dla mnie dużo ułatwiało sprawę bo widziałam kto jest aktualnie na dogo.

Czyli to nie było w nowym dogo?

Wszyscy piszą, że jeszcze nie działa tak jak powinno. Szkoda, że nie dopracowali tego do końca i nie wydali na PW instrukcji obsługi a dopiero później je zmieniali. Mielibyśmy teraz lżejsze życie  :grins: