NikaEla Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Toż to całkiem inny pies:) Podmienili u fryzjera? Quote
ona03 Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 [quote name='Nikaragua']Toż to całkiem inny pies:) Podmienili u fryzjera? Jak nic podmienili :evil_lol: http://img21.imageshack.us/img21/5636/lzn3.jpg cudnie wyglada, jak "szczeniaczka" ;):evil_lol: Quote
togaa Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 (edited) [quote name='pamela555']A jak było przy strzyżeniu? Pewnie nie była zachwycona? O dziwio, nie zrobiło na Niej żadnego wrażenia. Zachowanie damy ...! MikAga !!!! i co ja mam z Tobą zrobić ???? :mad: "Grosik" dofrunął już wczoraj i to nie mały, bo 50,00 zł.!!!!:multi: Zaprzyjażniona z nami Pani Basia ( groomer) nic nie wzięła za strzyżenie, więc 'grosik" przyda się w sam raz na jedzonko dla malutkiej. Mało tego !!! Dzisiaj puk, puk, a to pan Listonosz z paczuszką. Paczuszka nadana przez WiosnaA, więc zrobiłam oczy jak spodki ze zdziwienia.:crazyeye: A w środku kultowy produkt Naszej WiosenkiA, (psie ciasteczka) i karteczka; " z pozdrowieniami od MikAga'. Normalnie, szoku doznałam ! MikAga, szalona, dobra kobieto !!! Rozczuliłaś mnie do łez. Oczywiście moje sępy sie zleciały, Lolo pierwszy .... Teraz sobie pomyślałem żę to pewnie dla Debory, a ja się tak rozporządziłam samowolnie ??? :oops: Edited June 20, 2013 by togaa Quote
ona03 Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 [quote name='togaa'] Oczywiście moje sępy sie zleciały, Lolo pierwszy .... Oj togusiu rozpieszczasz zapieluchowanego JPG :loveu: http://img29.imageshack.us/img29/290/mn3j.jpg a przysmaki dla Księżniczki :loveu:, musisz zacząć piec ciasteczka :evil_lol: Quote
Figunia Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Zaglądam do cudeńka i się rozpływam z zachwytu. Aż z wrażenia rozłączył mi się internet... Super zdjęcie stadka sępów - ciasteczkowych potworów... Ciekawe czy dla Księżniczki coś zostawiły... Quote
MikAga Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 togusiu, tylko nie bij!!! dziewczynka cudna,i chyba nie podmieniona:razz:-pychol zadowolony i te spojrzenie...ech...skąd ja to znam. Ciacha,przesłane w moim imieniu,od cioci Aneczki są dla całej Twojej,togusiowej gromadki-tylko,czy wystarczy?:evil_lol:N;)o,może po ciasteczku dla każdego,może...dla Deborah-dwa!Loluś,to prawdziwy model-powinien występować w reklamie!-mimo,iż z Igusią tak troszkę w tyle w kolejce Quote
NikaEla Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Bazarek na sterylizację Deborah http://www.dogomania.pl/forum/threads/244621 Quote
togaa Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 [quote name='Nikaragua']Bazarek na sterylizację Deborah http://www.dogomania.pl/forum/threads/244621 Nikaraguo kochana !!! dzięki, dzięki, dzięki.... Jesteś bezkonkurencyjną , bazarową Mistrzynią z wielkim sercem !!!!:lol: Loluś,to prawdziwy model-powinien występować w reklamie! Aguniu, naprawdę chłopak wart filmu. Niestety, brakuje mu marketingowca co by Jego 'urodę" przekuł na pieluchową kasę... Ciasteczka dla Deborah odłożone.;) Quote
MikAga Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 togusiu, wiem,że obdzielisz wszystkie,togusiowe! a tu z królewną na zdjęciu z księżniczkami,w tle Marcelek? Quote
togaa Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 Zaglądam do księżniczki. Jutro będziemy umawiać Ją na sterylkę. Quote
Figunia Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Zaglądam do ślicznoty. Trzymam kciuki za Jej szczęśliwe i bezpieczne życie! Quote
togaa Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Komu, komu ? Prawdziwa psia ksieżniczka, z wytwornymi manierami czeka na dom. ! Quote
Figunia Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Ja się długa kolejka po nią nie ustawi, to - chyba znak, że świat się kończy... Quote
Poker Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Figunia napisał(a):Ja się długa kolejka po nią nie ustawi, to - chyba znak, że świat się kończy... Ustawi, ustawi.Wszystko we właściwym czasie, Quote
togaa Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 [quote name='Poker']Ustawi, ustawi.Wszystko we właściwym czasie, Wolałabym żeby po tego szkraba ustawiła sie kolejka, bo nie wyrobię na dłuższą metę. Już go kocham jak głupia. Quote
pamela555 Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Jeeeju, on jest taki słodki! Ale chyba będzie duży? Na zdjęciu tak misiowato wygląda, taki mieszaniec owczarka jakiegoś? Hm, nie znam się :) Quote
togaa Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 pamela555 napisał(a):Jeeeju, on jest taki słodki! Ale chyba będzie duży? Na zdjęciu tak misiowato wygląda, taki mieszaniec owczarka jakiegoś? Hm, nie znam się :) To ciupeństwo jeszcze.Szczeniul. Tylko na zdjęciach taki duży, a właściwie duża. Docelowo max 6 kg. Mix maltańczyka chyba. Już ją kocham . Sama słodycz, nie pies. (U Lolka jest zdjecie na kanapie, to lepiej widać gabaryty..) Quote
pamela555 Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 togaa napisał(a):To ciupeństwo jeszcze.Szczeniul. Tylko na zdjęciach taki duży, a właściwie duża. Docelowo max 6 kg. Mix maltańczyka chyba. Już ją kocham . Sama słodycz, nie pies. (U Lolka jest zdjecie na kanapie, to lepiej widać gabaryty..) Lecę zobaczyć :) Quote
pamela555 Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 pamela555 napisał(a):Lecę zobaczyć :) Tylko linku nie mogę znaleźć..:oops: Quote
togaa Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 [quote name='pamela555']Tylko linku nie mogę znaleźć..:oops: Zapraszam ; http://www.dogomania.pl/forum/threads/132968-Loluś-w-pieluszkach-szuka-wyjątkowego-domu-!!?p=21016607#post21016607 Quote
pamela555 Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 [quote name='togaa']Zapraszam ; http://www.dogomania.pl/forum/threads/132968-Loluś-w-pieluszkach-szuka-wyjątkowego-domu-!!?p=21016607#post21016607 A dziękuję :) Już wyoglądałam ;) Quote
WiosnaA Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Ciocia MikAga podesłała mi link i w końcu dotarłam ;).Faktycznie cukiereczka tu macie :-o...ale ślicznotka! :loveu: Quote
MikAga Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 (edited) WiosnaA napisał(a):Ciocia MikAga podesłała mi link i w końcu dotarłam ;).Faktycznie cukiereczka tu macie :-o...ale ślicznotka! :loveu: Dziękujemy za odwiedziny u dziewczynki:loveu: Odwiedzam Deborah z zapytaniem,co u malutkiej i kiedy mamy trzymać kciukasy? Edited July 2, 2013 by MikAga Quote
togaa Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Z bazarku na sterylizacje uzbierało się 31,70zł, jak dojdą wszystkie wpłaty to zrobię przelew Dziękujemy pięknie, Nikaraguo kochana ! Witamy WiosenkoA ! sunia jest do zjedzenia ! Domek tymczasowy gdzie mała rządzi, ma urwanie głowy z kociętami których przybywa w zastraszajacym tempie. Ale jak tylko się Irenka nieco odrobi, będzie sterylka. Domku stałego nie widać. Narazie rozsyłamy wici pocztą pantoflową...;) Taką mam zgryzotę; http://www.dogomania.pl/forum/threads/245060-Popsuty-siusiak-głuchota-2-letni-FOCH-Tymczas-hotelik-DS-na-cito-potrzebny-!!! Quote
Recommended Posts