Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ogłoszenia w lokalnej prasie,same w sobie bardzo dobre...ale do schroniska przyjeżdżają kolejni nieodpowiedzialni ludzie.Już 2 kolejne osoby pytały o Lopeza.Jedna z tych osób chciała psa bez kastracji.Mam nadzieję,ze Lopez trafi do dobrego domu.To jest psiak rodzinny.Kocha ludzi,ma cudowny charakter.

Posted

Jaro,jeszcze nikt do mnie nie napisał ani nie zadzwonił...:-(

A ja mam zdjęcia Lopeza z ostatniego spacerku w niedzielę.Lopez zaokrąglił się...

• 2 weeks later...
Posted (edited)

BARDZO DZIĘKUJĘ!!!:lol:

Zaraz wrzucę informację na PW a teraz krótko o domku.Domek w Suwałkach,rodzina z trójką dzieci ,najmłodsze 7 lat.Pani jest cały czas w domu,opiekuje się dzieckiem.Dom z ogrodem.Rodzinę urzekło spojrzenie Lopeza.Lopez będzie mieszkał w domu.Pani wie,że psiak potrafi przeskoczyć ogrodzenie ale jest zdania,że jeśli będą w domu ludzie,którzy poświęcą mu czas to Lopez nie będzie uciekał.W domu nie ma innych zwierząt.

Edit.Już wysłałam PW z adresem i szczegółami wizyty przedadopcyjnej.

Lopez w niedzielę został zgłoszony na kastrację.Po sprawdzeniu domu,będziemy ustalać ewentualne dalsze szczegóły.

Edited by Romka
Posted

A oto Lopez na dziedzińcu schroniska.Jak w schronisku jest cicho i spokojnie to Lopez biega po schronisku i towarzyszy ludziom.Nawet jeśli przeskoczy przez ogrodzenie ,wraca posłusznie do schroniska.

Posted

I mamy kłopot.Pani podała,że domek jest w Suwałkach a jak przekazała mi Izabelka jest to wieś w okolicach Sejn.Kierunek Suwałki ale jednak nie miasto tylko wieś pod Sejnami.

SZUKAM W TAKIM RAZIE KOGOŚ Z OKOLIC SEJN lub z SUWAŁK ale zmotoryzowanego.Może to dobry domek,trzeba to sprawdzić.

Izabelko,bardzo dziękuję za chęć pomocy:lol: