Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na tak sam pies zajmie caly bagaznik:evil_lol:znam to hehe jak wczesniej mielismy briarda, to musielismy wana kupic,bo jak do Polski jechac:roll:albo pies albo bagze:evil_lol:a wozek to chba samoltem wyslac:evil_lol:

Posted

[quote name='natija']witm,spotkano udane,nagadalysmy sie ,a psy jak to psy,moje wariatki darly jope i spi....y:evil_lol:cwaniary:evil_lol:[/QUOTE]

Bebe i Bella nadrabiały szczekaniem brak wielkości :evil_lol:

Posted

:evil_lol:

Czytałam wątek, o którym mi pisałaś ;) Po 3 stronach dałam sobie spokój, bo się tych wywodów czytać nie dało :diabloti: Ale fajna lektura jak ktoś chce sobie poprawić humor ;)

Posted

witamy sie dzsiaj:)
a u nas znow pogoda do d..py :shake:
ale to w koncu norma dwa dni ciepla,tydzile pozniej leje:shake:ku...wa gdzie ja mieszkam:-o
mialam sprzatac,ale mi sie nie chce;)

Posted

Hejka ;)

zdjecia juz widziałam u Magdy :lol:

świetne :loveu:

oby wiecej takich spotkan :lol:

a tak na marginesie , jak masz na imię ?? moze pisałas ale nie doczytałam :oops: lepiej mi sie pisze jak znam kogoś imię ;)

Posted

[quote name='Alicja']no proszę , zgodziły się ze sobą :)http://img203.imageshack.us/img203/9505/37a0.jpg

Nie miały wyboru :evil_lol:

[quote name='natija']witamy sie dzsiaj:)
a u nas znow pogoda do d..py :shake:
ale to w koncu norma dwa dni ciepla,tydzile pozniej leje:shake:ku...wa gdzie ja mieszkam:-o
mialam sprzatac,ale mi sie nie chce;)

Hej :)
U mnie już ładne słoneczko :) Nawet w ogródku poszaleliśmy i podcięliśmy żywopłot i skosiliśmy trawę :)
A rano byłam w tym cholernym urzędzie i ręce mi opadają za te ich papierkowe sprawy :roll::angryy:

[quote name='natija']spotkania beda napewno:)psy se zaakcptowaly,ale na rpawdzwa zabawe jeszcze potrzbuja czasu;)

Z każdym spacerem powinno być lepiej ;)