natija Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 oj bedzie,juz nie moge sie doczekac,no w koncu dokladnie 7 lat czekalam,az jakas sasiadka sie pojawi i udalo sie:multi: Quote
*Magda* Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Kurcze, nie wiem jak się jutro zapakuję :hmmmm: Wózek, miska dla psa, aparat... chyba przyjadę z przyczepą :evil_lol: Quote
natija Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 na tak sam pies zajmie caly bagaznik:evil_lol:znam to hehe jak wczesniej mielismy briarda, to musielismy wana kupic,bo jak do Polski jechac:roll:albo pies albo bagze:evil_lol:a wozek to chba samoltem wyslac:evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 No właśnie my w marcu kupiliśmy vana, bo na Boże Narodzenie musieliśmy jechać do PL z przyczepą, bo nie mogliśmy się zapakować :shake: Quote
natija Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 no my tak samo,ale tak sie do niego przyzwyczailismy,ze wan dalej jest.A male po miescie i dla psow;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 To życzę Wam udanego spotkania :lol: Quote
natija Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 dzieki jutro zdamy relacje i fotki beda :) Quote
natija Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 witm,spotkano udane,nagadalysmy sie ,a psy jak to psy,moje wariatki darly jope i spi....y:evil_lol:cwaniary:evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 [quote name='natija']witm,spotkano udane,nagadalysmy sie ,a psy jak to psy,moje wariatki darly jope i spi....y:evil_lol:cwaniary:evil_lol:[/QUOTE] Bebe i Bella nadrabiały szczekaniem brak wielkości :evil_lol: Quote
natija Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 ta a potem uciekaly gdzie pieprz rosnie:evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 :evil_lol: Czytałam wątek, o którym mi pisałaś ;) Po 3 stronach dałam sobie spokój, bo się tych wywodów czytać nie dało :diabloti: Ale fajna lektura jak ktoś chce sobie poprawić humor ;) Quote
natija Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 nowa kolezanka:) Uploaded with ImageShack.us lecimy;) Uploaded with ImageShack.us jea udalo je sie zlapac;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us c.d.n Quote
natija Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us C.d.n Quote
natija Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us i sp....lily;) Uploaded with ImageShack.us Quote
Alicja Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 no proszę , zgodziły się ze sobą :)http://img203.imageshack.us/img203/9505/37a0.jpg Quote
natija Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 no ale bylo wesolo,jak darly jape,a Tora patrzyla na nie jak na wariatki:roll: pozniej one spiepszaly:evil_lol: Quote
natija Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 witamy sie dzsiaj:) a u nas znow pogoda do d..py :shake: ale to w koncu norma dwa dni ciepla,tydzile pozniej leje:shake:ku...wa gdzie ja mieszkam:-o mialam sprzatac,ale mi sie nie chce;) Quote
łamAga Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Hejka ;) zdjecia juz widziałam u Magdy :lol: świetne :loveu: oby wiecej takich spotkan :lol: a tak na marginesie , jak masz na imię ?? moze pisałas ale nie doczytałam :oops: lepiej mi sie pisze jak znam kogoś imię ;) Quote
natija Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 spotkania beda napewno:)psy se zaakcptowaly,ale na rpawdzwa zabawe jeszcze potrzbuja czasu;) Patrycja jestem:) Quote
*Magda* Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 [quote name='Alicja']no proszę , zgodziły się ze sobą :)http://img203.imageshack.us/img203/9505/37a0.jpg Nie miały wyboru :evil_lol: [quote name='natija']witamy sie dzsiaj:) a u nas znow pogoda do d..py :shake: ale to w koncu norma dwa dni ciepla,tydzile pozniej leje:shake:ku...wa gdzie ja mieszkam:-o mialam sprzatac,ale mi sie nie chce;) Hej :) U mnie już ładne słoneczko :) Nawet w ogródku poszaleliśmy i podcięliśmy żywopłot i skosiliśmy trawę :) A rano byłam w tym cholernym urzędzie i ręce mi opadają za te ich papierkowe sprawy :roll::angryy: [quote name='natija']spotkania beda napewno:)psy se zaakcptowaly,ale na rpawdzwa zabawe jeszcze potrzbuja czasu;) Z każdym spacerem powinno być lepiej ;) Quote
Recommended Posts