Alicja Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='natija']dzieki,wagowo duzej roznicy nie ma,Bebe ma 6kg,a Bella 5kg.A fotki czasem nie wychodza,zachcialo mi sie kontarstu:shake:[/QUOTE] oj to kruszynki są :) Ozzy ma 4 kolegów : 1 york , Tuffi , w sumie nie wiem ile waży ale więcej niż 4 chyba nie , potej jest Tofik west , też kurdupelek , Puszek vel Laki czyli szitsiak , wiadomo , malec , no i sznaucer miniatura , on przy nich jak Gigant wygląda :lol: Quote
natija Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 [quote name='Alicja']oj to kruszynki są :) Ozzy ma 4 kolegów : 1 york , Tuffi , w sumie nie wiem ile waży ale więcej niż 4 chyba nie , potej jest Tofik west , też kurdupelek , Puszek vel Laki czyli szitsiak , wiadomo , malec , no i sznaucer miniatura , on przy nich jak Gigant wygląda :lol:[/QUOTE] hehe wyobrazam sobie,musi to ciekawie wygladac:evil_lol:Ciekawie bedzie wygladac Tora przy moich,jak gogant hehe:evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='natija']hehe wyobrazam sobie,musi to ciekawie wygladac:evil_lol:Ciekawie bedzie wygladac Tora przy moich,jak gogant hehe:evil_lol:[/QUOTE] Nie przesadzaj, Tora waży tylko 5x więcej niż Bebe czy Bella :diabloti: Quote
natija Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 no to wystarczy,zabki i paszcze tez pewnie:evil_lol: Quote
natija Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 no widze jakie malutkie :crazyeye:,na avatarku prawie ich nie widac;) Quote
*Magda* Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='natija']no widze jakie malutkie :crazyeye:,na avatarku prawie ich nie widac;)[/QUOTE] To zdjęcie wyszło całkiem przypadkiem, bo je trawa w pysku przeszkadzała ;) Ona wcale taka groźna nie jest :) Quote
natija Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 taa zawsze jest przypadkiem,albo pierwszy raz :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='natija']taa zawsze jest przypadkiem,albo pierwszy raz :evil_lol:[/QUOTE] Sama się przekonasz, że to przerośnięty kot ;) A Bebe i Bella nie mają się co bać, bo jak one we dwie obskoczą Torę, to moja suka zwariuje, że ją na dwa fronty biorą :D Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 http://img708.imageshack.us/img708/4320/v0n0.jpg Bardzo wymownie zerka :evil_lol: Quote
natija Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 oj to bedzie na pewno,dzisiaj spotkalysmy raselka,uciekal gdzie pieprz rosnie,ale potem sie bawily;) pozniej trafilo sie spotkanako z labkiem,podziwialam jego anielskie nerwy,oblatywaly go i opszczekiwaly w okolo,ale potem bylo ok,Bella chciala go zaizac:evil_lol: Quote
natija Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 [quote name='Ania!']http://img708.imageshack.us/img708/4320/v0n0.jpg Bardzo wymownie zerka :evil_lol: no doklanie,a Bella jak zwykle wszystko ma w d...ie;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='natija']no doklanie,a Bella jak zwykle wszystko ma w d...ie;)[/QUOTE] Wyluzowana :evil_lol: Quote
natija Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 ta i to na maxa,czasem to wkurza,szczegolnie jak cos ja chce od niej:diabloti: Quote
Alicja Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='natija']hehe wyobrazam sobie,musi to ciekawie wygladac:evil_lol:Ciekawie bedzie wygladac Tora przy moich,jak gogant hehe:evil_lol:[/QUOTE] koniecznie zróbcie jakieś fotki :) Quote
*Magda* Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='Alicja']koniecznie zróbcie jakieś fotki :)[/QUOTE] Ja będę mieć aparat na 100% :) Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='natija']ta i to na maxa,czasem to wkurza,szczegolnie jak cos ja chce od niej:diabloti:[/QUOTE] Ceni się, co będzie czyjeś polecenia wykonywać, ja tam ją bardzo dobrze rozumiem :evil_lol: Quote
natija Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 fotki beda napewno jak nie zapomnimy;) ta ja tez,ale nie jak ja cos chce:angryy: Quote
natija Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 [FONT=lucida grande]: [/FONT]http://www.petycje.pl/petycja/9465/petycja_w_sprawie_likwidacji_transportu_konnego_na_trasie_do_morskiego_oka.html nic dodac nic ujac Quote
natija Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 o witam,mam nadzieje,ze pogode na jutro zamowilas;) Quote
*Magda* Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 [quote name='natija']o witam,mam nadzieje,ze pogode na jutro zamowilas;)[/QUOTE] Pogoda zamówiona, tylko nie wiem czy wystarczająco zapłaciłam :evil_lol: Mogę mieć do Ciebie prośbę? Quote
Recommended Posts