Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alise']Cudne masz te panienki kontrastowe. :loveu: Fajny duet! :) I jak miło, że jest jakaś maltanka na forum, prócz mojej :cool3:[/QUOTE]
fajnie,ze zawitalyscie w nasze progi,do maltanki to jej troche brakuje;)
[quote name='Alicja']hahaha , ja to nawet nie mam co dać , chyba że znalazły by się jakieś zaległe zimowe :hmmmm:[/QUOTE]
e tam moga byc i zimowe,ochlodza troche;)widze,ze braki sa,musisz popstrykac pare fot;)

dzisiaj przed 8 ktos sie dobijal do moich drzwi,nie otwarlam,bo spalam i nie chcialo mi sie wychodzic,a teraz caly czas sie zastanawiam,kto byl taki madry i o tak wczesnej porze dzwonil do mnie;):roll:

Posted

ale macie piękne pola:loveu:
Hehe śmiesznie mają łapki ostrzyżone. Nie wygodniej byłoby ci im je obciąć zeby nie miały takich miotełek i nie zbierały wszystkiego?
Jakie one są szczęsliwe :) Koooochane :)

Posted

[quote name='Paulina_mickey']nie wiem dlaczego wywaliło mi Was :roll: ale już jestem i zaglądam :D[/QUOTE]
dobrze,ze dotarlas:)
[quote name='Kaaasia']Kurde, tak się przestraszyłam, że aż zdjęcia wstawiłam :evil_lol:[/QUOTE]
no masz szczescie:evil_lol:
[quote name='dOgLoV']doberek :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='unikatowydiament']witamy się:) :)[/QUOTE]
hey:)
[quote name='Majkowska']ale macie piękne pola:loveu:
Hehe śmiesznie mają łapki ostrzyżone. Nie wygodniej byłoby ci im je obciąć zeby nie miały takich miotełek i nie zbierały wszystkiego?
Jakie one są szczęsliwe :) Koooochane :)[/QUOTE]
mamy bardzo duzo zieonych terenow w kolo:loveu:
Bibi ma obciete wlosy na lapach,bo tak sie wszystko kleilo do niej,ze nie wytrzymalam,Belli zostawilam,bo wygladalaby smiesznie,a zreszta jej sie tak nie przykleja wszystko ;)
[quote name='magdabroy']Ktoś tu miał wcześniej na dogo wchodzić :mad:

Nie ma Cię, więc ja idę spać :eviltong:[/QUOTE]
spoznilam sie pare minut doslownie,a Ty juz poszlac,dzisiaj pierwszy dzien bylam w pracy i musialam wszystko ponadrabia;)
ok ja bede wczesniej przychodzic,a Ty bedziesz pozniej szla spac:cool3::diabloti:

Posted

[quote name='Majkowska']Szczerze to z tymi kudełkami na łapkach też wygląda śmiesznie. Ale kwestia przyzwyczajenia :)
Jak wam zazdroszczę.
Pasowałby wam tam pointer ;) Wpadam z Waldkiem jutro ;)[/QUOTE]
zobacz Bebe ma obciete wlosy na lapach i jak dla mnie to lepiej wygladala jak miala na nich kudly;)pointer oj duzo ruchu potrzebuje,nie dalabym chyba rady;)wpadaj wpadaj:evil_lol:
[quote name='magdabroy']Się zobaczy ;)[/QUOTE]
dokladnie sie zobaczy;)

Posted

[quote name='natija']hey :)
ale tu sie nudno zrobilo,nic sie nie dzieje,az sie nie chce wchodzic;)chyba mam nudne zycie i psiaki;)[/QUOTE]

buahahahahahha dobra jesteś :eviltong: za rzadko wchodzisz i to dlatego ;)