Alise Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Cudne masz te panienki kontrastowe. :loveu: Fajny duet! :) I jak miło, że jest jakaś maltanka na forum, prócz mojej :cool3: Quote
Alicja Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 hahaha , ja to nawet nie mam co dać , chyba że znalazły by się jakieś zaległe zimowe :hmmmm: Quote
natija Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 [quote name='Alise']Cudne masz te panienki kontrastowe. :loveu: Fajny duet! :) I jak miło, że jest jakaś maltanka na forum, prócz mojej :cool3:[/QUOTE] fajnie,ze zawitalyscie w nasze progi,do maltanki to jej troche brakuje;) [quote name='Alicja']hahaha , ja to nawet nie mam co dać , chyba że znalazły by się jakieś zaległe zimowe :hmmmm:[/QUOTE] e tam moga byc i zimowe,ochlodza troche;)widze,ze braki sa,musisz popstrykac pare fot;) dzisiaj przed 8 ktos sie dobijal do moich drzwi,nie otwarlam,bo spalam i nie chcialo mi sie wychodzic,a teraz caly czas sie zastanawiam,kto byl taki madry i o tak wczesnej porze dzwonil do mnie;):roll: Quote
Paulina_mickey Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 nie wiem dlaczego wywaliło mi Was :roll: ale już jestem i zaglądam :D Quote
Kaaasia Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='natija'] uwazaj,bo tez zaczne nekac:evil_lol::diabloti:[/QUOTE] Kurde, tak się przestraszyłam, że aż zdjęcia wstawiłam :evil_lol: Quote
Majkowska Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 ale macie piękne pola:loveu: Hehe śmiesznie mają łapki ostrzyżone. Nie wygodniej byłoby ci im je obciąć zeby nie miały takich miotełek i nie zbierały wszystkiego? Jakie one są szczęsliwe :) Koooochane :) Quote
*Magda* Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Ktoś tu miał wcześniej na dogo wchodzić :mad: Nie ma Cię, więc ja idę spać :eviltong: Quote
natija Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 [quote name='Paulina_mickey']nie wiem dlaczego wywaliło mi Was :roll: ale już jestem i zaglądam :D[/QUOTE] dobrze,ze dotarlas:) [quote name='Kaaasia']Kurde, tak się przestraszyłam, że aż zdjęcia wstawiłam :evil_lol:[/QUOTE] no masz szczescie:evil_lol: [quote name='dOgLoV']doberek :diabloti:[/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']witamy się:) :)[/QUOTE] hey:) [quote name='Majkowska']ale macie piękne pola:loveu: Hehe śmiesznie mają łapki ostrzyżone. Nie wygodniej byłoby ci im je obciąć zeby nie miały takich miotełek i nie zbierały wszystkiego? Jakie one są szczęsliwe :) Koooochane :)[/QUOTE] mamy bardzo duzo zieonych terenow w kolo:loveu: Bibi ma obciete wlosy na lapach,bo tak sie wszystko kleilo do niej,ze nie wytrzymalam,Belli zostawilam,bo wygladalaby smiesznie,a zreszta jej sie tak nie przykleja wszystko ;) [quote name='magdabroy']Ktoś tu miał wcześniej na dogo wchodzić :mad: Nie ma Cię, więc ja idę spać :eviltong:[/QUOTE] spoznilam sie pare minut doslownie,a Ty juz poszlac,dzisiaj pierwszy dzien bylam w pracy i musialam wszystko ponadrabia;) ok ja bede wczesniej przychodzic,a Ty bedziesz pozniej szla spac:cool3::diabloti: Quote
Majkowska Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Szczerze to z tymi kudełkami na łapkach też wygląda śmiesznie. Ale kwestia przyzwyczajenia :) Jak wam zazdroszczę. Pasowałby wam tam pointer ;) Wpadam z Waldkiem jutro ;) Quote
*Magda* Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 [quote name='natija']ok ja bede wczesniej przychodzic,a Ty bedziesz pozniej szla spac:cool3::diabloti:[/QUOTE] Się zobaczy ;) Quote
natija Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 [quote name='Majkowska']Szczerze to z tymi kudełkami na łapkach też wygląda śmiesznie. Ale kwestia przyzwyczajenia :) Jak wam zazdroszczę. Pasowałby wam tam pointer ;) Wpadam z Waldkiem jutro ;)[/QUOTE] zobacz Bebe ma obciete wlosy na lapach i jak dla mnie to lepiej wygladala jak miala na nich kudly;)pointer oj duzo ruchu potrzebuje,nie dalabym chyba rady;)wpadaj wpadaj:evil_lol: [quote name='magdabroy']Się zobaczy ;)[/QUOTE] dokladnie sie zobaczy;) Quote
natija Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 [quote name='dOgLoV']hejka ;)[/QUOTE] hey :) ale tu sie nudno zrobilo,nic sie nie dzieje,az sie nie chce wchodzic;)chyba mam nudne zycie i psiaki;) Quote
*Magda* Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 No to zrób coś, żeby nie było nudne :eviltong: Quote
łamAga Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 [quote name='natija']hey :) ale tu sie nudno zrobilo,nic sie nie dzieje,az sie nie chce wchodzic;)chyba mam nudne zycie i psiaki;)[/QUOTE] buahahahahahha dobra jesteś :eviltong: za rzadko wchodzisz i to dlatego ;) Quote
*Magda* Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 [quote name='Angi']wszędzie są nudy na dogo :p[/QUOTE] Ja się jakoś nie nudzę :eviltong: Quote
łamAga Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 ja tez sie nie nudze :lol: ale znikam , dobranoc laski ;) Quote
angineuuka Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 a ja się właśnie nudzę, chyba sobie wolne zrobię :P Quote
natija Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 ja chyba tez se zrobie wolne do konca wakacji:roll: Quote
*Magda* Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 natija napisał(a):ja chyba tez se zrobie wolne do konca wakacji:roll: A Ty już nie masz wakacji, więc i wolnego nie możesz zrobić :eviltong: Quote
Baton Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Wpadamy po przerwie :D Wszędzie tyyyle nagadane :mad: Quote
Recommended Posts