Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiesz co Kinga to już prawie wszystko przeczytałam bo go uwielbiam:loveu: Tak samo już większość ekranizacji i adaptacji obejrzałam;)
Może coś tego Mastertona bo coś ostatnio często o nim słyszę:)

Posted

Gisham?
O nim to w ogóle nie słyszałam :oops:
Za bardzo się w Kinga #loveu zapatrzyłam....
Teraz znowu oglądam adaptację Pod Kopułą. Książkę oczywiście czytałam, rewelacyjna ale zakończenie słabe...
Wyszedł serial i jestem już przy 7 odcinku #loveu
Wczoraj mi braciszek zrobił dostawę i przywlókł 6 i 7 odcinek przy czym 6 bez napisów... myślałam że się załamię, siadłam i przez pół godziny szperałam w necie za napisami a on się ze mnie śmiał że się tak nakręciłam :mad:
Obiecałam sobie że będę po jednym oglądać ale gdzie tam :D "Łyknęłam" wczoraj obydwa i jestem zachwycona! Z odcinka na odcinek lepszy a tu trzeba czekać do środy na 8 #placz Nie wiem jak ja wytrwam . . . :oops:

Posted

Patrycja, policzyłam moje książki DS ;) Mam 64 sztuki :grins: Przegrzebałam dziś neta i na chwilę obecną brakuje mi 24 tytuły jej książek :roll:
Czy na tym chomiku trzeba mieć konto, żeby coś ściągnąć? Bo ja bym wolała już się nigdzie nie logować :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']tak musisz mieć konto :roll:[/QUOTE]

To poczekam aż pojadę do PL i kupię sobie te książki (wydam majątek :evil_lol:) No chyba że ktoś mi ściągnie z chomika i prześle na meila :razz:

Posted

[quote name='magdabroy']To poczekam aż pojadę do PL i kupię sobie te książki (wydam majątek :evil_lol:) No chyba że ktoś mi ściągnie z chomika i prześle na meila :razz:[/QUOTE]

musiał by miec chyba ktoś wykupione konto pro :lol:

Posted

hey:)
a ja mam konto pro:cool3:
aha i nie siedzialam z fredem tylko o 15 poszlam na spacer z psami i dopiero teraz wrocilam:roll:nie chcialo mi sie juz wracac,wiec zadzwonilam i fred po mnie przyjechal,mam dosc i psy tez,wiec nocka bedzie spokojna;)