Buńka Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Wiesz co Kinga to już prawie wszystko przeczytałam bo go uwielbiam:loveu: Tak samo już większość ekranizacji i adaptacji obejrzałam;) Może coś tego Mastertona bo coś ostatnio często o nim słyszę:) Quote
natija Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 ok bedzie masterton,tylko TZ musi mnie puscic na drugiego lapka to Ci wysle:) Quote
Buńka Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='natija']nie ma za co ;)zobacz e-mail;)[/QUOTE] Ło jak dużo tego:) Superaśnie:multi: Quote
ulana Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Hej, hej, zdjątka jakies psie byś wrzuciła... Quote
Kaaasia Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Mnie się jakoś ostatnio czytać odechciało :roll: Męczę jakąś starą książkę o szkoleniu psów. Myślałam że będzie lepsza. Quote
Buńka Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Gisham? O nim to w ogóle nie słyszałam :oops: Za bardzo się w Kinga #loveu zapatrzyłam.... Teraz znowu oglądam adaptację Pod Kopułą. Książkę oczywiście czytałam, rewelacyjna ale zakończenie słabe... Wyszedł serial i jestem już przy 7 odcinku #loveu Wczoraj mi braciszek zrobił dostawę i przywlókł 6 i 7 odcinek przy czym 6 bez napisów... myślałam że się załamię, siadłam i przez pół godziny szperałam w necie za napisami a on się ze mnie śmiał że się tak nakręciłam :mad: Obiecałam sobie że będę po jednym oglądać ale gdzie tam :D "Łyknęłam" wczoraj obydwa i jestem zachwycona! Z odcinka na odcinek lepszy a tu trzeba czekać do środy na 8 #placz Nie wiem jak ja wytrwam . . . :oops: Quote
*Magda* Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='dOgLoV']hej Wilma ;)[/QUOTE] Wilma pewnie z Fredem siedzi :diabloti: Quote
łamAga Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='magdabroy']Wilma pewnie z Fredem siedzi :diabloti:[/QUOTE] albo na Fredzie :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='dOgLoV']albo na Fredzie :diabloti:[/QUOTE] Może być też "pod" :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='magdabroy']Może być też "pod" :evil_lol:[/QUOTE] i nad też :lol: Quote
*Magda* Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Patrycja, policzyłam moje książki DS ;) Mam 64 sztuki :grins: Przegrzebałam dziś neta i na chwilę obecną brakuje mi 24 tytuły jej książek :roll: Czy na tym chomiku trzeba mieć konto, żeby coś ściągnąć? Bo ja bym wolała już się nigdzie nie logować :shake: Quote
*Magda* Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='dOgLoV']tak musisz mieć konto :roll:[/QUOTE] To poczekam aż pojadę do PL i kupię sobie te książki (wydam majątek :evil_lol:) No chyba że ktoś mi ściągnie z chomika i prześle na meila :razz: Quote
łamAga Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='magdabroy']To poczekam aż pojadę do PL i kupię sobie te książki (wydam majątek :evil_lol:) No chyba że ktoś mi ściągnie z chomika i prześle na meila :razz:[/QUOTE] musiał by miec chyba ktoś wykupione konto pro :lol: Quote
*Magda* Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Natija, jakie masz tam konto, że ściągasz książki?? Quote
natija Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 hey:) a ja mam konto pro:cool3: aha i nie siedzialam z fredem tylko o 15 poszlam na spacer z psami i dopiero teraz wrocilam:roll:nie chcialo mi sie juz wracac,wiec zadzwonilam i fred po mnie przyjechal,mam dosc i psy tez,wiec nocka bedzie spokojna;) Quote
natija Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 aha jak sciagasz ksiazki ponizej 1 mb to nawet nie musisz sie logowac;) Quote
*Magda* Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 To daj mi konkretnego linka do książek DS, bo ja się tam gubię :roll: Quote
natija Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 to sie tak nie da:roll:wpisz po prwej stronie steel i konkretna ksiazke, najlepiej w pdf zeby byla;) Quote
Recommended Posts