Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj kudłacze w te upały mają nieciekawie . . . współczuję takim psom:shake:
Ja się na kudłacza nigdy nie zdecyduję... never!
Chyba że typu bellobebowym;) Takiego malucha zawsze można opitolić a niufa, benka czy podhalańca już nie bardzo:roll:

Posted

[quote name='Izabela124.']Fajnie sucze wygladają w fryzurkach na grzywacza :) Tylko jeszcze pyszczki bym ogoliła :D[/QUOTE]
boje sie je tak opitolic,w koncu to nie grzywki;)
[quote name='dOgLoV']całkiem na łyso je daj :diabloti:[/QUOTE]
a potem Ty bedziesz z nimi wychodzic:diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']Nie a czego się bać :eviltong: Zaprosiłam Cię na facebook, Izabela Golub to ja :D[/QUOTE]
no TZ by sie chyba zalamal:evil_lol:
zaproszenia nie dostalam,ale Ciebie zaprosilam:evil_lol:

Posted

dzisiaj normalnie sie wk...rwilam,odepralam plytke ze zdjeciami z komunii,robila je pani fotograf:angryy:
Wanessa ma 4 zdjecia na ktorych jest sama,a reszta w kociele(pusty kosciol,lawki,oltarz,swieczki)i pare fot dzieci komunijnych w kosciele,zgadnijcie ile zaplacilam za to CD:angryy:

Posted

[quote name='dOgLoV']około 80-100 zł ??[/QUOTE]

Aguś, podaj kwotę w euro :eviltong:

Patrycja, jakby Ci to powiedzieć...pech :evil_lol:
A tak poważnie, to widziałaś wcześniej "dzieła" tej pani fotograf?

Posted

[quote name='magdabroy']Aguś, podaj kwotę w euro :eviltong:

Patrycja, jakby Ci to powiedzieć...pech :evil_lol:
A tak poważnie, to widziałaś wcześniej "dzieła" tej pani fotograf?[/QUOTE]

powiedzmy 24 euro :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']powiedzmy 24 euro :eviltong:[/QUOTE]

Myślę, że to co napisałaś w zł, tylko że w euro ;)

Ja w przyszłym roku idę na komunię Samuela, to pewnie koleżanka będzie chciała, żebym robiła zdjęcia i nie będzie brała "profesjonalisty". No chyba że namówię brata, żeby w tym czasie do nas przyjechał, to on mógłby obfocić komunię Samusia :p

Posted

Ha to ja mam lepiej bo nie mam nawet jednego zdjęcia z bierzmowania, swojego oczywiście, bo pan fotograf bez żadnego dania znaku wcześnie rozdawał zdjęcia na mszy w niedziele:crazyeye: Połowa osób fotek nie ma ani CD z filmem... no i już mieć nie będzie:roll: A szkoda bo by fajna pamiątka była... dobrze że to były jakieś nieduże pieniądze!

Posted

[quote name='magdabroy']Myślę, że to co napisałaś w zł, tylko że w euro ;)

Ja w przyszłym roku idę na komunię Samuela, to pewnie koleżanka będzie chciała, żebym robiła zdjęcia i nie będzie brała "profesjonalisty". No chyba że namówię brata, żeby w tym czasie do nas przyjechał, to on mógłby obfocić komunię Samusia :p[/QUOTE]

no fakt u was sa inne ceny :roll:

ja kocham robić fotki :loveu:

Posted

[quote name='natija']dzisiaj normalnie sie wk...rwilam,odepralam plytke ze zdjeciami z komunii,robila je pani fotograf:angryy:
Wanessa ma 4 zdjecia na ktorych jest sama,a reszta w kociele(pusty kosciol,lawki,oltarz,swieczki)i pare fot dzieci komunijnych w kosciele,zgadnijcie ile zaplacilam za to CD:angryy:[/QUOTE]

to są tzw specjaliści:evil_lol:

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Ha to ja mam lepiej bo nie mam nawet jednego zdjęcia z bierzmowania, swojego oczywiście, bo pan fotograf bez żadnego dania znaku wcześnie rozdawał zdjęcia na mszy w niedziele:crazyeye: Połowa osób fotek nie ma ani CD z filmem... no i już mieć nie będzie:roll: A szkoda bo by fajna pamiątka była... dobrze że to były jakieś nieduże pieniądze![/QUOTE]
Ale to zwykła nieuczciwość jest. Wkurza mnie coś takiego.
Mój Wojtek też z komunii nie ma nagrania jak śpiewał psalm, bo pan fotograf uznał, że to zupełnie nieistotna część mszy jest. A dzieciak się tak szykował, tyle prób, rozpiska nut dla organisty itp. Wrrr.
Dobrze, że kuzyn gdzieś się przpchał ze swoją małą kamerką - to nie to samo, ale zawsze coś tam jest w archiwum.

Posted

no to powiem wam, nie trafil nikt,zaplacilam 40 euro:angryy:
oczywiscie zdjec w kosciele nie mozna bylo robic,bo byl fotograf przeciez:angryy:
dzisiaj dostalam pismo,bo w przyszlym roku Viktoria ma komunie i cena 45 euro za fotki:angryy:

Posted

no takie fotki to masakra,w przyszlym roku bede robic tez fotki i mam gdzies ,ze nie wolno:evil_lol:hehe powiem ,ze zaplacilam 45 euro i moge:diabloti: