Buńka Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 http://img600.imageshack.us/img600/2600/fpeg.jpg - coś ty psu zrobiła:D ha ha a tak na serio to bosko wyglądAJĄ:loveu: Quote
natija Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 no widzisz a mialam je zapuszczac:evil_lol: a tak na serio to w nocy spac nie mogla przez te upaly,mam nadzieje,ze teraz bedzie jej lepiej;) Quote
Buńka Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Oj kudłacze w te upały mają nieciekawie . . . współczuję takim psom:shake: Ja się na kudłacza nigdy nie zdecyduję... never! Chyba że typu bellobebowym;) Takiego malucha zawsze można opitolić a niufa, benka czy podhalańca już nie bardzo:roll: Quote
natija Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 no te wielkie smiesnie by wygladaly opitolone:evil_lol: z Bebe nie jest zle,bo jej wiecznie zimno,ale Bella nawet zima narzeka na ciepo;) Quote
natija Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 Belle nie mozna opitolic jak sie chce,bo ma krotki lapy i by smiesznie wygladala:evil_lol: ale za to Bebe mozna wymyslac:loveu: Quote
Izabela124. Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Fajnie sucze wygladają w fryzurkach na grzywacza :) Tylko jeszcze pyszczki bym ogoliła :D Quote
natija Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='Izabela124.']Fajnie sucze wygladają w fryzurkach na grzywacza :) Tylko jeszcze pyszczki bym ogoliła :D[/QUOTE] boje sie je tak opitolic,w koncu to nie grzywki;) [quote name='dOgLoV']całkiem na łyso je daj :diabloti:[/QUOTE] a potem Ty bedziesz z nimi wychodzic:diabloti: Quote
Izabela124. Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Nie a czego się bać :eviltong: Zaprosiłam Cię na facebook, Izabela Golub to ja :D Quote
natija Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='Izabela124.']Nie a czego się bać :eviltong: Zaprosiłam Cię na facebook, Izabela Golub to ja :D[/QUOTE] no TZ by sie chyba zalamal:evil_lol: zaproszenia nie dostalam,ale Ciebie zaprosilam:evil_lol: Quote
natija Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 dzisiaj normalnie sie wk...rwilam,odepralam plytke ze zdjeciami z komunii,robila je pani fotograf:angryy: Wanessa ma 4 zdjecia na ktorych jest sama,a reszta w kociele(pusty kosciol,lawki,oltarz,swieczki)i pare fot dzieci komunijnych w kosciele,zgadnijcie ile zaplacilam za to CD:angryy: Quote
ulana Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 http://img600.imageshack.us/img600/2600/fpeg.jpg Śliczna tu. Co do zgadywania - nie czuję się na siłach po tej ilości czereśni jakie właśnie zjadłam :) Quote
*Magda* Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='dOgLoV']około 80-100 zł ??[/QUOTE] Aguś, podaj kwotę w euro :eviltong: Patrycja, jakby Ci to powiedzieć...pech :evil_lol: A tak poważnie, to widziałaś wcześniej "dzieła" tej pani fotograf? Quote
łamAga Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='magdabroy']Aguś, podaj kwotę w euro :eviltong: Patrycja, jakby Ci to powiedzieć...pech :evil_lol: A tak poważnie, to widziałaś wcześniej "dzieła" tej pani fotograf?[/QUOTE] powiedzmy 24 euro :eviltong: Quote
*Magda* Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='dOgLoV']powiedzmy 24 euro :eviltong:[/QUOTE] Myślę, że to co napisałaś w zł, tylko że w euro ;) Ja w przyszłym roku idę na komunię Samuela, to pewnie koleżanka będzie chciała, żebym robiła zdjęcia i nie będzie brała "profesjonalisty". No chyba że namówię brata, żeby w tym czasie do nas przyjechał, to on mógłby obfocić komunię Samusia :p Quote
Buńka Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Ha to ja mam lepiej bo nie mam nawet jednego zdjęcia z bierzmowania, swojego oczywiście, bo pan fotograf bez żadnego dania znaku wcześnie rozdawał zdjęcia na mszy w niedziele:crazyeye: Połowa osób fotek nie ma ani CD z filmem... no i już mieć nie będzie:roll: A szkoda bo by fajna pamiątka była... dobrze że to były jakieś nieduże pieniądze! Quote
łamAga Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='magdabroy']Myślę, że to co napisałaś w zł, tylko że w euro ;) Ja w przyszłym roku idę na komunię Samuela, to pewnie koleżanka będzie chciała, żebym robiła zdjęcia i nie będzie brała "profesjonalisty". No chyba że namówię brata, żeby w tym czasie do nas przyjechał, to on mógłby obfocić komunię Samusia :p[/QUOTE] no fakt u was sa inne ceny :roll: ja kocham robić fotki :loveu: Quote
Oscar Patric Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='natija']dzisiaj normalnie sie wk...rwilam,odepralam plytke ze zdjeciami z komunii,robila je pani fotograf:angryy: Wanessa ma 4 zdjecia na ktorych jest sama,a reszta w kociele(pusty kosciol,lawki,oltarz,swieczki)i pare fot dzieci komunijnych w kosciele,zgadnijcie ile zaplacilam za to CD:angryy:[/QUOTE] to są tzw specjaliści:evil_lol: Quote
ulana Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='(:Buńka:)']Ha to ja mam lepiej bo nie mam nawet jednego zdjęcia z bierzmowania, swojego oczywiście, bo pan fotograf bez żadnego dania znaku wcześnie rozdawał zdjęcia na mszy w niedziele:crazyeye: Połowa osób fotek nie ma ani CD z filmem... no i już mieć nie będzie:roll: A szkoda bo by fajna pamiątka była... dobrze że to były jakieś nieduże pieniądze![/QUOTE] Ale to zwykła nieuczciwość jest. Wkurza mnie coś takiego. Mój Wojtek też z komunii nie ma nagrania jak śpiewał psalm, bo pan fotograf uznał, że to zupełnie nieistotna część mszy jest. A dzieciak się tak szykował, tyle prób, rozpiska nut dla organisty itp. Wrrr. Dobrze, że kuzyn gdzieś się przpchał ze swoją małą kamerką - to nie to samo, ale zawsze coś tam jest w archiwum. Quote
natija Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 no to powiem wam, nie trafil nikt,zaplacilam 40 euro:angryy: oczywiscie zdjec w kosciele nie mozna bylo robic,bo byl fotograf przeciez:angryy: dzisiaj dostalam pismo,bo w przyszlym roku Viktoria ma komunie i cena 45 euro za fotki:angryy: Quote
*Magda* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 To już wiesz co będziesz mieć za rok :evil_lol: Quote
natija Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 no takie fotki to masakra,w przyszlym roku bede robic tez fotki i mam gdzies ,ze nie wolno:evil_lol:hehe powiem ,ze zaplacilam 45 euro i moge:diabloti: Quote
Recommended Posts