Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehe,a ja to lubie,bo zawsze moge miec inaczej wygladajacego psa;)chociaz zazwyczaj eksperymentuje na Bebe,bo siedzi spokojnie;)Bella raz byla obcieta na wheit teriera;)zreszta jest mniejsza i za duzego wyboru nie ma;)

Posted

hehe no wlasnie:)a wychodzic z nimi tez nie wychodzi,bo mowi,ze ze szczorami wychodzic nie bedzie;)wczesniej mielismy duzego to z nim wychodzil,ale z malymi namawiam i nic;)moze potrzebuje czasu;)hehe

Posted

Bogdan wychodził z Torą tylko jak leżałam w szpitalu po porodzie ;) A tak przez te 3 lata jak ją mamy, to starczyłoby mi palcy u rąk ile razy z nią wyszedł, bo chciał :D

Posted

[quote name='magdabroy']Ja chyba bym nie mogła mieć psa, który potrzebuje takich pielęgnacji sierści :roll: Czesanie Tory w okresie linienia jest dla mnie wystarczające :D[/QUOTE]
Jak miałam onkę też tak myślałam :evil_lol: Ale człowiek się szybko przyzwyczaja i czesze i czesze :diabloti:

B-dziewuszki też nie linieją jak briardy? Bo tak mi się wydaje, że one też nie powinny gubić włosa.

Posted

[quote name='magdabroy']Teraz masz mixa pudla z grzywaczem chińskim :evil_lol:[/QUOTE]

moje pierwsze skojarzenie też było grzywacz chiński :diabloti:

gratuluje odwagi , ja bym psa nie obcięła :oops:

widze ze tylko ja mam faceta który kocha zwierzeta tak jak i ja :diabloti:

Posted (edited)

tak na upaly jak znalazl,ale nie podoba jej sie wygolona dupa,bo non stop jak idzie to sie tam wacha;)a czego sie bac jak nie wyjdzie to wlasy odrosna,ewentualnie ubranko mozna zalozyc;)a faceta to tez bym takiego chciala;):P
i chyba jej sie jednak nie podoba,moze czuje sie nago;)obrazila sie i poszla spac do kuchni,pewnie jej przejdzie jak pojde spac do lozka;):)

Edited by natija