*Magda* Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 natija napisał(a):Magda zgorszona udaje:evil_lol: Wolę pooglądać coś ciekawszego :eviltong: Dobranoc ;) Quote
natija Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 jasne jasne:evil_lol: ja tez zmykam nyny,zeby ne bylo masakry rano:eviltong: Quote
natija Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 melduje,ze rano zaliczylismy spacerek;) potem bylo opalanie;) a tera powoli odpoczywamy i zbieram sily:eviltong: dobrze ,ze dogo znowu dziala,bo juz sie balam co bede robic wieczorkiem:roll: Quote
Oscar Patric Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Ja to normalnie dzisiaj na ryja padam,taka jestem zmęczona:evil_lol: Quote
Buńka Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 hya ha ha takie tematy wczoraj były a ja poszłam film oglądać...:roll::roflt: Ja rano to siedziałam jak na szpilkach i czekałam kiedy dogo sie pojawi . . . Ale chociaż dzięki temu prawie książkę skończyłam;) Czytać oczywiście:evil_lol: Quote
natija Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 widziasz masz co zalowac:evil_lol:jakbys byla to pewnie temat jeszcze bardziej by sie rozkrecil:evil_lol: ja ksiazke zawsze,obowiazkowo przed spaniem czytam :) ja tez juz padam,nogi mnie bola:roll: Quote
Buńka Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Ja też lubię poczytać przed snem;) Temat by się rozkręcił, niewątpię:D A od czegoż to cię nóżki bolą? Quote
Kaaasia Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 I ja do was przybyłam. Kiedyś może nadrobię (zdjęcia oczywiście);) Quote
*Magda* Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 (:Buńka:) napisał(a): A od czegoż to cię nóżki bolą? Pewnie za szeroko je trzymała :diabloti: Kaaasia napisał(a):Kiedyś może nadrobię (zdjęcia oczywiście);) Zdjęć nie ma dużo do nadrobienia :mad: Quote
natija Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 nie wiem wlasnie od czego bola:roll: juz dawno filmu zadnego nie ogladalam,tylko nie wiem co warto zobaczyc:roll: Quote
natija Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 szeroko nie predzej od sciskania:diabloti: witamy w koncu:multi:a zdjec wcale nie ma tak malo:mad: Quote
*Magda* Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 natija napisał(a):szeroko nie predzej od sciskania:diabloti: witamy w koncu:multi:a zdjec wcale nie ma tak malo:mad: To zacznij rozkładać, to przestaną boleć :evil_lol: O dużo za mało zdjęć :mad: Quote
Buńka Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Wczoraj oglądałam Tranzyt - kryminał, dramat (tak, tak nie lubię kryminałów):diabloti: no nawet, nawet szybka akcja itd... A i jeszcze fajny był Wieczór panieński czy jakoś tak:evil_lol: Quote
natija Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 moze jutro cosik postrzelam:eviltong: a tam moga bolec:eviltong: Quote
natija Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 a jakis horrorek:cool3:bede sie nawiedzac:cool3: Quote
Buńka Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Zombie SS :evil_lol::D Ale naprawdę śmiechowy horror:D Quote
natija Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 miechowy,ale straszy czy jak:roll::eviltong: Quote
Buńka Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Hmm troszku jak dobrze pamiętam to w niektórych momentach flaki z olejem ale po obejrzeniu wieczorem żadne schizy mnie ze strachu nie dopadły:eviltong: To taki horrror-komedia jak dla mnie:D Quote
natija Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 ide na tv kuknac moze cos ciekawego leci,a jak nie to moze pozna pora cos poleci to se nagram:evil_lol: Quote
Leokadia Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Nie wiem jakie fimy lubisz, może bym coś podrzuciła, jak bym wiedziała czego chcesz? Quote
Buńka Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Ja za moje dzisiejsze złe zachowanie przygotuje ci listę horrorków strasznych i tych troszku mniej:cool3: Także szykuj się kochana na nocny maraton filmowy:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 natija napisał(a):ale ja chce cos strasznego:diabloti: Kobietę w czerni se zobacz :evil_lol: Ana :) napisał(a):hahaha :D dobre te obrazki :D :diabloti::diabloti::diabloti: witanko;-) ...mam w koncu cos wiekszego niz telefon hihi i moge swobodnie sie poruszac netowo bo na tym przypizdziku to oczopląsu mozna bylo dostac...lapto sie naprawia :evil_lol::evil_lol: mizianko dla kudlatych :loveu: Quote
*Magda* Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 natija napisał(a):ale ja chce cos strasznego:diabloti: Polecam "Zejście", "Ciemność", "Ciśnienie", "Eksperyment" Quote
Recommended Posts