łamAga Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 natija napisał(a):oj to trzeba bylo go zdzielic patelnia,zaraz by wiedzial co ma robic:diabloti: spałam :eviltong: Quote
łamAga Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 natija napisał(a):to trzy bylo nie spac:diabloti: musiałam , padła bym na pape jak bym po nocce nie pospała chociaż 5h :shake::eviltong: Quote
natija Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 to moglas sobie alarm ustawic,zeby wstac TZ do pionu ustawic i dalej isc spac:eviltong: Quote
Buńka Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Widzę znowu jakiś kiełbasiany temat sie zaczyna:evil_lol::eviltong: Quote
natija Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 hhaha i wyszlo szydlo z woka,komu kielbaska sie marzy:evil_lol: Quote
Leokadia Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Też mi się marzy kiełbaska:loveu: Z grilla, żeby nie było:diabloti: Quote
Buńka Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Kiełbaską to skromnie natija rzuciła . . . Ja to bym tam jakiego szaszłyka wszamała:D Ale czeba brac co dają:diabloti: Quote
Leokadia Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Schabik, karóweczka, albo chrupiące skrzydełko, mmm:loveu: Quote
natija Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 jak pieknie wysmarzona kielbaska,ummm jak ja kocham polska kielbaske:evil_lol: a mieso moze byc,ale nie musi;) u nas pieknie grzeje sloneczko:) Quote
Buńka Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Doberek;) Proszę sie tak nie chwalić:D U nas tez grzeje:p Quote
natija Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 a ja dzisiaj dupsko w basenie moczylam,a siasiad z balkonu patrzyl:eviltong:ale jak tesciowa wesza,to nawet sasiadka patrzyla:roll: Quote
Buńka Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Ależ zazdroszę . . . Ja na razie jedynie patrze jak psy pływają ... a sama na razie jeszcze nigdzie się nie moczyłam:shake: Quote
łamAga Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 natija napisał(a):a ja dzisiaj dupsko w basenie moczylam,a siasiad z balkonu patrzyl:eviltong:ale jak tesciowa wesza,to nawet sasiadka patrzyla:roll: hahahahaha taka masz fajna tesciową ?? :cool3: Quote
Leokadia Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Takie masz podwórko i żadnego basenu? Ja bym sobie taki odwaliła, że hoho, a tak muszę patrzeć jak się inni chlapią:shake: Quote
natija Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 no przeciez napisalam,ze w basenie siedzialam dzisiaj:eviltong: a tesciowa oj fajna,fajna:roll: Quote
łamAga Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 natija napisał(a):no przeciez napisalam,ze w basenie siedzialam dzisiaj:eviltong: a tesciowa oj fajna,fajna:roll: ale pod wzgledem wygladu czy charakteru ??:cool3: Quote
Buńka Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Tak to jest jak się nie cytuje . . . leónowie chyba o mnie chodziło... Ano mam kota i przy nim basen nie przejdzie a mam naprawdę duży:roll:. Już jeden przebił tymi swoimi wstrętnymi pazurami...:angryy: Quote
natija Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 moje Bella zjezdzalnie zalatwila pazurami:angryy: z charakteru:diabloti: Quote
Buńka Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Zwierzęta upodabniają się do włascicieli:diabloti: Ale żeby nie było od razu mówię że ja publicznie nie sikam:evil_lol: Quote
natija Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 no to ja nie wiem w kogo Bella sie wdala:evil_lol: a moze w tesciowa:shake: Quote
Recommended Posts