*Magda* Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 natija napisał(a):a ja rybka zjadlam w sosie musztardowym:cool3:a teraz mam ochote na loda:roll: A TZ w domu :diabloti: Quote
Leokadia Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Bożee...:diabloti: Komuś się fora nie pomyliły?:evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 leónowa napisał(a):Bożee...:diabloti: Komuś się fora nie pomyliły?:evil_lol: (:Buńka:) napisał(a):Tutaj non stoper takie tematy:diabloti: natija napisał(a):teraz widac kto spragniony:diabloti: Jak myślałyście o tym samym co ja, to jesteście świnie :diabloti: Quote
natija Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 wszystkie takie same,a udaja takie na nieeeeeee:eviltong: Quote
Buńka Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Szybka jesteś:evil_lol: A ja miałam już wirtualnie częstować . . .:roll: Quote
natija Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 spoznias sie:evil_lol: dobra to i szybko idzie:eviltong: Quote
natija Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 zmykam dogo poczytala,a teraz ide ksiazke poczytac-moje lekarstwo na dobry sen;) Quote
Obama Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Gdzie się na dogo nie wejdzie to o seksie...a psich zdjęć ani widu ani słychu:) Quote
Buńka Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Jak chcesz zdjęcia to zapraszam do mnie:diabloti: U mnie jest gzecnie i same kultulalne tematy się tocom:evil_lol: Nie to co tutaj:evilbat: Quote
Buńka Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 A właścicielka wątku to gdzie się podziewa?:mad: Hmmm może dalej psa czesze? Albo dalej książkę czyta?:evil_lol: Quote
łamAga Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 pewnie wbija igły Tż-towi w pindola żeby chociaż wyglądał jak kaktus :diabloti: Quote
natija Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 jestem juz i melduje,ze wszystko na dwrze zrobione:multi: Belli nie robilam dzisiaj wcale,bo mialam juz dosc,a w dodatku taki upal dzisiaj;) Na gotowe prawie wpadla tesciowa i zalapala sie na grilla;) spacer odbebniony wlasnie wrocilismy:) teraz mam troche czasu na dogo posiedziec:) TZ jeszcze ma se dobrze,ale juz wie ze zonka zmeczona i nic jej sie nie chce:roll: Quote
Buńka Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 To zapowiada sie przespana noc ...:roll::evil_lol::diabloti: A jutro rosołek:loveu: Quote
Alicja Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 karkóweczkę z grilla bym zjadła albo chociaż grillowane pomidorki i cukinię Quote
natija Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 przynajmniej sie wyspie:diabloti: rosolku nie bedzie,TZ zapomnial makaron kupic:evil_lol: karkoweczka dobra,tez lubie:)ale chce mi sie ziemniaki z grila:)nastenym razem musze pamietac:roll: Quote
łamAga Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 mąż też miał mi grilla zrobić dzisiaj i nie zrobił :mad: że czasu niby nie miał :mad: Quote
natija Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 oj to trzeba bylo go zdzielic patelnia,zaraz by wiedzial co ma robic:diabloti: Quote
Recommended Posts