natija Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 TZ winny,bo wszystko wywala co mu sie pod reke nawinie:shake: Quote
Buńka Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Doberek:) Melduję swoją obecność z powrotem:multi: Quote
*Magda* Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 dOgLoV napisał(a):pewnie psa czesze :diabloti: Jak tam zaraz do niej wpadnę, to opitolę psa na łyso i będzie po kłopocie :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 magdabroy napisał(a):Jak tam zaraz do niej wpadnę, to opitolę psa na łyso i będzie po kłopocie :evil_lol: Patrycje przy okazji też oskalpuj :diabloti: Quote
*Magda* Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 dOgLoV napisał(a):Patrycje przy okazji też oskalpuj :diabloti: Przy okazji, to wpadnę do KFC, bo mieszka blisko, a ja lubię kurczaczka :loveu: Quote
łamAga Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 magdabroy napisał(a):Przy okazji, to wpadnę do KFC, bo mieszka blisko, a ja lubię kurczaczka :loveu: a ja nadal nic nie jadłam z KFC jakos nie mam spadu tam wolę nasz miastowy Best Bar kebaby pity i te sprawy :diabloti: Quote
natija Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 nie ma mnie umarlam,mam dosc krzyz mnie tak napi..la,ze najchetniej bym sie go pozbyla:diabloti: a dzisiaj zapierdzielalam,musialam ogrodek doprowadzic do porzadku,bo zarusl strasznie;) no i oczywiscie czesalam,czesalam i czesalam i Bella ma jedna strone wyczesana:-( jestem dzielna i jeszcze sie nie poddalam:eviltong: Quote
Buńka Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Współczuję bólu kręgosłupa:shake: Ale nie rozumiem, jak boli to się nie pracuje i to jeszcze w ogródku tylko odpoczywa i na dogo siedzi:eviltong: Quote
natija Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 to ja bym juz od 9 lat nic nie robila:evil_lol: w niedziele odpoczne i kompletnie nic nie bede robila,no poza obiadem;) Quote
natija Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 nie bede sie przemeczac,chyba zrobie tylko rosol;) Quote
*Magda* Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 natija napisał(a):nie bede sie przemeczac,chyba zrobie tylko rosol;) Rosół na cały obiad :crazyeye: To ja bym się u Ciebie nie najadła :shake::eviltong: Quote
natija Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 a tam przyzwyczaila bys sie:eviltong::mad: Quote
*Magda* Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 natija napisał(a):a tam przyzwyczaila bys sie:eviltong::mad: Ni sądzę :shake: Jedzenie, to najlepsza rzecz jaka człowieka spotyka w życiu :loveu: Quote
natija Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 no ja sie slodyczami obzeram,wiec nadrabiam;):eviltong: Quote
Leokadia Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Nie przepadam za rosołem, takie to wodniste, że tez bym się chyba nie najadła;) Quote
natija Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 a tam jak se nawale pelny talerz makaonu i naleje troche rosolu to sie najem:eviltong: Quote
Buńka Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Dobry rosołek nie jest zły:eviltong: A słodyczki som OK. Ja lubię podjadać jak siedzę na dogo:) Teraz sobie pałaszuję pierniki w czekoladzie które uwielbiam:loveu: Quote
natija Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 a ja rybka zjadlam w sosie musztardowym:cool3:a teraz mam ochote na loda:roll: Quote
Recommended Posts