Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Angi napisał(a):
nie z tobą, chyba że wpadacie razem do Pl :>

Nawet gdyby, to w PL mam za daleko do Was, żeby iść na wspólny spacer :shake: Ten czas co bym do Was jechała, to Tora już by się wybiegała :eviltong:

Posted

wiecie co moja Belle wczoraj okapalam w nowym szamponie i cala sierc jej sie posklejala,nie umiem tego wyczesac,musze jechac do sklepu czy maja cos na rozwalenie tego filcu:placz:musze znalesc jakies cudo,bo inaczej nie zostanie mi nic innego jak wygolenie jej:placz:

Posted

kupilam cos co ma ostrza i rozcina posklejane wlosy,nie wiem jak to sie po polsku fachowo nazywa:roll:
musze powiedziec,ze nie jest najgorzej,2 -3 dni i Bella bedzie piekna:loveu:

Posted

firma over zoo szampon dla psow dlugowlosych...mamusia mi kupila
kolezanka ma shit shu i myje go w szamponie dla dzieci,wlos ma ladny,a wczesniej tez go myla szamponem dla psow i nie mial takich ladnych wlosow.......zastanawiam sie czy nie sprobowac,ale mam stracha,bo wiadomo kazdy wlos jest inny...:roll:

Posted

Bebe wczesniej mylam w tym szamponie i tez nie bylam zadowolona,ale to co robil z wlosami Belli to masakra,ja juz napewno nie wymyje nim moich szczorow...wiesz moze to zalezy od wlosa -napewno;)a Twoj szampon moze ma inny sklad;)inny rodzaj wlosa itd;)