Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

natija napisał(a):
to czemu ku..wa ja je mam:angryy:
juz TZ uspalas:evil_lol:

Bogdan zainstalował jakąś nakładkę i reklam brak :multi:
Siedzi przed kompem i nie chce iść spać :diabloti:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

natija napisał(a):
aha musze mojemu powiedziec,ze tez chce nakladke:multi::evil_lol:
mam nadzieje,ze moj tez nie bedzie chcial isc spac:diabloti:

Pytanie czy dostaniesz taką nakładkę jak chcesz :diabloti:
Jesteś straszną żoną :shake:

A tak swoją drogą, to nie długo będę w Twoim mieście :eviltong:

Posted

natija napisał(a):
to wpadnij na kawke:)

Tylko jeszcze nie wiem kiedy :roll: Muszę zadzwonić i umówić Theosia na kolejne "U" ;) A lekarz jest w innej części MG niż Ty. Jak babki z jagodami nie będzie, to nie jadę :eviltong:

Posted

pewnie w rhaydt to zaraz kolo mnie:eviltong:dobra dobra moze i babka bedzie;):eviltong:
3 tygodnie jeszcze:multi:
jest ktos chetny na spotkanie z wariatkami,gwarantuje nie zapomniane przezycia i goracy temat na dogo:loveu:

Posted

natija napisał(a):
pewnie w rhaydt to zaraz kolo mnie:eviltong:dobra dobra moze i babka bedzie;):eviltong:
3 tygodnie jeszcze:multi:
jest ktos chetny na spotkanie z wariatkami,gwarantuje nie zapomniane przezycia i goracy temat na dogo:loveu:

Czyżbyśmy prowadzały dzieci do tego samego pediatry??
Do czego 3 tygodnie?

Posted

Dokladnie ten sam pediatra:-) jedyny polski lekarz,ktorego bym nie zamienila:-) jego zona pisze romanse musze kiedys jedna kupic i zobaczyc czy ciekawa:-)
Dokladnie jak cos nie wiecie to walcie do Bunki ona Wam prawde powie:-)

Posted

natija napisał(a):
Dokladnie ten sam pediatra:-) jedyny polski lekarz,ktorego bym nie zamienila:-) jego zona pisze romanse musze kiedys jedna kupic i zobaczyc czy ciekawa:-)
Dokladnie jak cos nie wiecie to walcie do Bunki ona Wam prawde powie:-)

No a ja się właśnie zastanawiam nad zmianą :roll: Zobaczę co mi powie na następnej wizycie, bo Theoś miał ostatnio na dłoniach masę takich wodnych bąbelków. To jest reakcja alergiczna, ale zobaczę co on powie ;)

Posted

ja do niego chodzie juz od tylu lat i zawsze jestem zadowolona;)zreszta to lekarz,ktory nie przepisuje antybiotyku dziecku od razu,a to cenie,diagnozy jego tez zawsze byly celne:)

Posted

natija napisał(a):
ja do niego chodzie juz od tylu lat i zawsze jestem zadowolona;)zreszta to lekarz,ktory nie przepisuje antybiotyku dziecku od razu,a to cenie,diagnozy jego tez zawsze byly celne:)

Niby jest ok, ale kiedyś Theoś miał brzydką "plamę" na policzku :roll: Z dnia na dzień była coraz większa, sucha i coraz bardziej czerwona. Dla niego była winna ślina i nic z tym nie zrobił :shake: Na własną rękę szukałam czym to mogę smarować, żeby się tego pozbyć itp. Theoś miał to prawie 3 miesiące, zanim się tego pozbyliśmy :roll:
To jest jednak dziecko i oszpecić mu twarz na całe życie nie jest trudne, jak się nie zadba od razu ;)
A tak poza tą sytuacją, nie mam mu nic do zarzucenia ;)

Posted

natija napisał(a):
wczesniej mial kitke:cool3:

Ja go znam dopiero rak, więc nie wiem co miał wcześniej :diabloti:

dOgLoV napisał(a):
a teraz nie ma ? to czym sika ?? :diabloti:

Pipką :evil_lol: