asiak_kasia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 natija napisał(a):kurde widze,ze banerek dziala,w koncu dziewczyny zawitalyscie do nas:multi: a tam skleroza,kto jej nie ma:roll: a mlode bedziemy zawsze:multi:bo przy naszych czworonogach inaczej sie nie da:roll:Bella by mi z mieszkania zrobila smietnik:roll: dobrze,ze doczytalas i w koncu nie zapomnialas napisac;) ta ja mam biale i czarne,a teraz bialo czarny mi sie marzy:evil_lol:az sie boje co bedzie potem:evil_lol: Potem bedzie odpowiednio biało czarny z różną ilością czerni i bieli :diabloti: Dalmata sobie spraw :cool3: Quote
asiak_kasia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 natija napisał(a):dalmat nie pasuje do kudelkow:eviltong: to nie podawaj nazwy hodowli, z której bedzie i wyjdzie ze tyż kundel :evil_lol: Quote
natija Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 hehe nie chodzilo mi o kundle tylko o kudly(to takie wlosy):diabloti: Quote
asiak_kasia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 natija napisał(a):hehe nie chodzilo mi o kundle tylko o kudly(to takie wlosy):diabloti: aaaa-jeszcze kawy nie piłam :roll: no to tez jest sposób, co zetniesz ze swoich dziewczyn, doklei do dalmata i gra muzyka :evil_lol: Quote
natija Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 ej ja tez nie pilal jeszcze ,napijmy sie razem;) oj za duzo byloby roboty,a ja len jestem:eviltong: Quote
asiak_kasia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 natija napisał(a):ej ja tez nie pilal jeszcze ,napijmy sie razem;) oj za duzo byloby roboty,a ja len jestem:eviltong: zatem :morning: chociaz zdecydowanie wolałabym taką wersję :beerchug: Quote
natija Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 rano kawka co by sie fajnie wstawalo,a piwko z wieczorka,co by sie lepiej spalo:eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 natija napisał(a): a tam skleroza,kto jej nie ma:roll: Ja czasem mam wrażenie, że mam jak u rybek 1-3 sekundowa pamięć :roflt: Quote
asiak_kasia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Paulina_mickey napisał(a):Ja czasem mam wrażenie, że mam jak u rybek 1-3 sekundowa pamięć :roflt: moj Tz też cierpli na taka przypadłość, szczególnie jak ma iść do sklepu :evil_lol: Quote
natija Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 smacznego;)wlasnie sie delektuje;) Uploaded with ImageShack.us Quote
natija Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 brawo:multi: tak to babka z jagodami:):loveu: Quote
Leokadia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Ale sobie apatytu narobiłam, chyba się przejdę na jagody i zmuszę rodzicielkę, żeby coś upiekła:p Quote
Paulina_mickey Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Mmmm pycha! Kurcze to już jagody są, trzeba by się wybrać do lasu Quote
*Magda* Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 asiak_kasia napisał(a): chociaz zdecydowanie wolałabym taką wersję :beerchug: O tej godzinie i już alkohol się leje :roll::diabloti: natija napisał(a):wpadaj do mnie mam jeszcze sporo babki:) Takie pyszności i mnie nie zaprosiłaś :mad::obrazic: Quote
Leokadia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Są, są, znajomi już chodzą, muszę sie szybko wybrać, bo okoliczne żulostwo wszystko wyzbiera w celach zarobkowych:evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 magdabroy napisał(a):O tej godzinie i już alkohol się leje :roll::diabloti: no nie da się na trzeźwo na dogo bywać, oj nie da :evil_lol: Quote
Buńka Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 No i mnie też nikt ciachem nie częstuje:roll: Ale wybaczam bo na diecie jestem:cool3: A co do czarno białego piesa z kudłami to tadam: Shejk do adopcji http://imageshack.us/a/img29/3479/dscn0461y.jpg http://imageshack.us/a/img841/3001/rscn0519.jpg http://imageshack.us/a/img545/3716/dscn0453if.jpg http://imageshack.us/a/img32/4862/dscn0455il.jpg Jeszcze możesz mówić że to BC albo nawet owczarek australijski jak to kiedyś jakiś cudowny znawca w hoteliku nas próbował oświecić. I jeszcze będziem cie na rękach całe dogo nosiło że pieseczka przygarnęłaś:razz: Quote
Franca81 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 natija napisał(a):brawo:multi: tak to babka z jagodami:):loveu: Zazdroszczę.... :oops: Quote
natija Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 fajny,ale sierciuch,a ja klakow w domu nie zniose:roll: musi miec kudelki:loveu:no zeby nie bylo,ze wybredna jestem moze byc lysy:eviltong: dalam foty zeby sie czestowac;) Magda Ciebie czestowalam,zapomnialas zamrozonym ciastem:diabloti:prawie lody:eviltong: Quote
natija Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us pottfffur Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts