Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak juz wejdziesz w sygnature tak jak wstawiałaś grafikę to kliknij na banerek
wcześniej skopiuj sobie link do swojego wątku najlepiej z pierwszej strony a potem jak już banerek masz zaznaczony to kliknij tą planetę ze znaczkiem na dole tylkom nie tą z czerwonym tylko tą pierwszą wyskoczy okno wklejasz linka do wątku i tadam podlinkowane:)
Bosz mam nadzieję że ci dobrze wytłumaczyłam bo nie jestem pewna:oops:

Posted

(:Buńka:) napisał(a):
Jak juz wejdziesz w sygnature tak jak wstawiałaś grafikę to kliknij na banerek
wcześniej skopiuj sobie link do swojego wątku najlepiej z pierwszej strony a potem jak już banerek masz zaznaczony to kliknij tą planetę ze znaczkiem na dole tylkom nie tą z czerwonym tylko tą pierwszą wyskoczy okno wklejasz linka do wątku i tadam podlinkowane:)
Bosz mam nadzieję że ci dobrze wytłumaczyłam bo nie jestem pewna:oops:

też nie wiedziałam jak to w najprostrzy sposób napisać ;)

Posted

leónowa napisał(a):
Sama kilka dni temu nie wiedziała, a teraz zbiera pochwały za kogoś:cool3::evil_lol: Nie?:diabloti:

O przepraszam, ja nie wiedziałam jak dodawać multicytat . . .:evil_lol:
A o banerku i podlinkowaniu go to już dawno się naumiałam:diabloti:
Także natija nie słuchaj jej:diabloti: Chwal dalej:D
Muszę się dowartosciować:evil_lol:

Posted

wpadam z rewizyta... bylam wczesniej i czytalam i ogladalam od poczatku i stwierdzilam ze sie odezwe jak doczytam do konca... doczytalam i zamknela przegladarke zapominajac o przywitaniu sie :shake:

powiadaja ze starosc nie radosc... ja dorzucam mlodosc nie wiecznosc... i kazdy bedzie kiedys czasem zapominal :diabloti:

Posted

Witamy się wtorkowo :loveu: Banerek mnie ściągnął w wasze strony :eviltong: Jezuś, Maryjka ile tu nagadane...prawie jak u mnie :evil_lol:

a co do starości...szkoda, że nie zawsze idzie w parze z mądrością :roll: a patrzac na to co się dzieje chociazby na dogo, dochodze do wniosku, że badania psychologiczne/psychiatryczne powinny byc wymagane przed wzięciem jakiegokolwiek psa. Ilu mniej wariatów byłoby wsród psiarzy ;)

Posted

kurde widze,ze banerek dziala,w koncu dziewczyny zawitalyscie do nas:multi:
a tam skleroza,kto jej nie ma:roll:
a mlode bedziemy zawsze:multi:bo przy naszych czworonogach inaczej sie nie da:roll:Bella by mi z mieszkania zrobila smietnik:roll:
dobrze,ze doczytalas i w koncu nie zapomnialas napisac;)
ta ja mam biale i czarne,a teraz bialo czarny mi sie marzy:evil_lol:az sie boje co bedzie potem:evil_lol: