łamAga Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 natija napisał(a):dziekuje,tylko banerek nie dziala:( trzeba podlinkować :) Quote
Buńka Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Jak juz wejdziesz w sygnature tak jak wstawiałaś grafikę to kliknij na banerek wcześniej skopiuj sobie link do swojego wątku najlepiej z pierwszej strony a potem jak już banerek masz zaznaczony to kliknij tą planetę ze znaczkiem na dole tylkom nie tą z czerwonym tylko tą pierwszą wyskoczy okno wklejasz linka do wątku i tadam podlinkowane:) Bosz mam nadzieję że ci dobrze wytłumaczyłam bo nie jestem pewna:oops: Quote
natija Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 udalo sie:multi: na nauczyciele sie nadajesz:) Quote
łamAga Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 (:Buńka:) napisał(a):Jak juz wejdziesz w sygnature tak jak wstawiałaś grafikę to kliknij na banerek wcześniej skopiuj sobie link do swojego wątku najlepiej z pierwszej strony a potem jak już banerek masz zaznaczony to kliknij tą planetę ze znaczkiem na dole tylkom nie tą z czerwonym tylko tą pierwszą wyskoczy okno wklejasz linka do wątku i tadam podlinkowane:) Bosz mam nadzieję że ci dobrze wytłumaczyłam bo nie jestem pewna:oops: też nie wiedziałam jak to w najprostrzy sposób napisać ;) Quote
Buńka Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 :jumpie::bigcool::Cool!::laugh2_2::ylsuper::cunao: Quote
natija Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 starczy tych pochwal,bo jeszcze otfruniesz:eviltong: Quote
Leokadia Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Sama kilka dni temu nie wiedziała, a teraz zbiera pochwały za kogoś:cool3::evil_lol: Nie?:diabloti: Quote
Buńka Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 leónowa napisał(a):Sama kilka dni temu nie wiedziała, a teraz zbiera pochwały za kogoś:cool3::evil_lol: Nie?:diabloti: O przepraszam, ja nie wiedziałam jak dodawać multicytat . . .:evil_lol: A o banerku i podlinkowaniu go to już dawno się naumiałam:diabloti: Także natija nie słuchaj jej:diabloti: Chwal dalej:D Muszę się dowartosciować:evil_lol: Quote
natija Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 hehe madra jestes,bo nie zapomnialas lekcji:) Quote
Buńka Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 natija napisał(a):hehe madra jestes,bo nie zapomnialas lekcji:) Dziękuję, od razu mi lepiej:evil_lol: Quote
Leokadia Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Oj dobra, dobra, ale chyba też u ciebie pisane, nie?:evil_lol: Quote
Fauka Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Witam się! :loveu: Zawsze chciałam czarnego i białego kota albo szczura albo cokolwiek, nie wyszło :evil_lol: Quote
Franca81 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 wpadam z rewizyta... bylam wczesniej i czytalam i ogladalam od poczatku i stwierdzilam ze sie odezwe jak doczytam do konca... doczytalam i zamknela przegladarke zapominajac o przywitaniu sie :shake: powiadaja ze starosc nie radosc... ja dorzucam mlodosc nie wiecznosc... i kazdy bedzie kiedys czasem zapominal :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Witamy się wtorkowo :loveu: Banerek mnie ściągnął w wasze strony :eviltong: Jezuś, Maryjka ile tu nagadane...prawie jak u mnie :evil_lol: a co do starości...szkoda, że nie zawsze idzie w parze z mądrością :roll: a patrzac na to co się dzieje chociazby na dogo, dochodze do wniosku, że badania psychologiczne/psychiatryczne powinny byc wymagane przed wzięciem jakiegokolwiek psa. Ilu mniej wariatów byłoby wsród psiarzy ;) Quote
natija Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 kurde widze,ze banerek dziala,w koncu dziewczyny zawitalyscie do nas:multi: a tam skleroza,kto jej nie ma:roll: a mlode bedziemy zawsze:multi:bo przy naszych czworonogach inaczej sie nie da:roll:Bella by mi z mieszkania zrobila smietnik:roll: dobrze,ze doczytalas i w koncu nie zapomnialas napisac;) ta ja mam biale i czarne,a teraz bialo czarny mi sie marzy:evil_lol:az sie boje co bedzie potem:evil_lol: Quote
Recommended Posts