Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzień dobry:)

kiedyś marudziłąm że Oscar ma za dużo energii i nie nadążam za nim,a teraz zaś marudzę że jest za leniwy(chciałabym aby był bardziej energiczny,jak Twoje Dziewczynki,choćby) i nic mu się nie chce,chyba za bardzo się do mnie upodobnił

Posted

moje po zimie maja mniej enegi,ale szybko sie to zmienia,wystarczy pae ray aktywny spacer i potem jest energiczny wulkan;)widzisz wczorej byl z nami Beni(ten pioloczany na zdjeciu pies)praktycznie wogole ie biegal,a jak sie oddalal to jego panci chodz tu,on zmieczony itd:shake:normalnie sie wkur...ilam i powiedzialam jej ,ze to pies i ma sie wybiegac i nic mu sie nie stanie,potem bylo troche lepiej,ale musza nad nia troche popracowac:evil_lol:

Posted

natija napisał(a):
to dobrze ,ze siedze w kuchni;)slysze ze cos tam pod rogowka za glosno,myslalam,ze kosc wpie..la:diabloti:

ja zawsze ide sprawdzić jak za długo jest spokój czy Qwenda czegoś nie zjada ....

Posted

natija napisał(a):
no papier to trzeba przed nia chowac,bo potem jak trzeba do kibelka to wpierw szukamy czy jeszcze jakis papie ocalal:shake:

My mamy dokładnie to samo z Qwendą :mad:

Posted

Biedna psina taka głodna że się już za papier toaletowy bierze:shake::diabloti:
Daj ty coś od czasu do czasu psom do jedzenia:evil_lol:
A co to dzieciaczki nabroiły?

Posted

Wanessa o malo zebow przednich nie stracila,ale warga cala rozwalona,a szalona kolezanka glowe rozwalila,jak widzialam jak z nich krew cieknie to myslalam,ze padne trupem:angryy:to nie na moje nerwy:shake:wyglupy na trampolinie,teraz juz zadna kolezanka na trampolinie nie bedzie skakac napewno:diabloti: