Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bialo czarnego nawofunlada nie widzialam nigdy:crazyeye:ale on jast za wielki,przeciez moje szczory by rozdeptal:diabloti:cos mniejszego troche:cool3:macie?

Posted

faktycznie sa,ale czarne ladniej wygladaja:loveu:bilo czarne jakos tak dziwacznie;)
ale zescie dowalily taki wielki pies,juz nie mowie ,ze do moich suk,ale jak ja bym z nim wygladala:crazyeye:ludzie by mieli cyrk za damo:evil_lol:ja z moim briardem wygladaam dziwnie,a z tym to jakbym sie z kosmosu urwala:shake:masakra,musi byc mniejszy:cool3:

Posted

Nie znasz się, jak mieć psa to tylko takiego, z którym można szpanować:evil_lol:

Co do rasy, to może polski owczarek nizinny, kudłate to, czarno białe i nie za duże, tylko nie wiem jaki z charakteru?

Posted (edited)

narazie to dalekie plany,musze przekonac mojego TZta;)
puli jeszcze sa ciekawe,ale troche male i te dredy,roboty w ch....j
ale tez podobaja mi sie bearded collie,piekne sa:)i nie takie male;)

Edited by natija
Posted

[quote name='Paulina_mickey']Jak nie mały to niuf :diabloti:

O tak :loveu:

Patrycja, czekoladowe są też ładne :loveu:

[quote name='natija']no nizinny jest ladny i nie za wielki:)a co do charakteru to sa nie ufne i szczekliwe,cholerni indywidaualisci;)

Czyli będzie pasować do Belli i Bebe :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
O tak :loveu:

Patrycja, czekoladowe są też ładne :loveu:

no czekoladka tez ladna,ale kakao lepsze;)

Czyli będzie pasować do Belli i Bebe :evil_lol:

no to chyba bym pierd..ca dostala:mad:
ale najlepiej chyba wypada jak dla mnie BC:loveu:

Posted

leónowa napisał(a):
Zerknij sobie też na bobtaila, owczarek staroangielski czy jakoś tak, z ych wszystkich mi się najbardziej podoba.

juz wiem jaki,ladne sa,ale jakes takie upierzone:evil_lol:

Magda kupic to ja nie chce,bo to kolejny powod,zeby z TZtem urzerac sie conajmniej 20lat;):eviltong:

Posted

oj ja wiem nie dobra jestem,ale taka prawda,takie zabezpieczenie to ja pier..le;)
kolerzanka zaraz mi sie przypomina:TZ ja zdradzil,wybaczyla i wziela z nim kredyt na mieszanie i mowi do mnie tak"kup se dom ,albo mieszkanie,bedziesz miala pewnosc,ze Cie nie zostawi" a ja pierd..le,bedzie siedzial ze mna i jeb..al sie po bokach:diabloti:

Posted

natija napisał(a):
oj ja wiem nie dobra jestem,ale taka prawda,takie zabezpieczenie to ja pier..le;)
kolerzanka zaraz mi sie przypomina:TZ ja zdradzil,wybaczyla i wziela z nim kredyt na mieszanie i mowi do mnie tak"kup se dom ,albo mieszkanie,bedziesz miala pewnosc,ze Cie nie zostawi" a ja pierd..le,bedzie siedzial ze mna i jeb..al sie po bokach:diabloti:

cóż za szczerość :diabloti:

ale też mam taka koleżanke którą mąż zdradzal , ba nawet ma dziecko na boku a ona z nim siedzi ....

Posted

Jakby tak na to patrzeć, to nikt nie powinien brać kredytów ;)
Mój Bogdan stwierdził po kupnie domu, że mu się nie opłaca "skok w bok", bo nie dość, że będzie musiał płacić alimenty na mnie i syna, to jeszcze będzie musiał spłacać dom, w którym nie będzie mieszkał (bo to on musiałby się wyprowadzić :diabloti:) ;)

Posted

natija napisał(a):

ta facet ma awsze gorzej,bo to oni mysla chjem a nie glowa:diabloti:

Mamy dwóch znajomych (bracia), którzy teraz płacą alimenty na swoje była kobiety i dzieci, więc on wiec czym to pachnie :diabloti: Zresztą ja mu kupę lat temu powiedziałam jakie mam zdanie na ten temat i wie, że powrotu nie będzie :shake::mad: