natija Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 a co to niuf,bo nie wiem czy dobrze kojarze;) Quote
Paulina_mickey Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 natija napisał(a):a co to niuf,bo nie wiem czy dobrze kojarze;) Nowofundland , są takie biało-czarne :D Quote
Leokadia Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Nowofundland czy jakoś tak i nawet zdarzają sie czarno białe:p A te twoje kudłacze tak śmiesznie wyglądają z tymi owłosionym łapami:loveu: Quote
natija Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 bialo czarnego nawofunlada nie widzialam nigdy:crazyeye:ale on jast za wielki,przeciez moje szczory by rozdeptal:diabloti:cos mniejszego troche:cool3:macie? Quote
natija Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 faktycznie sa,ale czarne ladniej wygladaja:loveu:bilo czarne jakos tak dziwacznie;) ale zescie dowalily taki wielki pies,juz nie mowie ,ze do moich suk,ale jak ja bym z nim wygladala:crazyeye:ludzie by mieli cyrk za damo:evil_lol:ja z moim briardem wygladaam dziwnie,a z tym to jakbym sie z kosmosu urwala:shake:masakra,musi byc mniejszy:cool3: Quote
Leokadia Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Nie znasz się, jak mieć psa to tylko takiego, z którym można szpanować:evil_lol: Co do rasy, to może polski owczarek nizinny, kudłate to, czarno białe i nie za duże, tylko nie wiem jaki z charakteru? Quote
natija Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 no nizinny jest ladny i nie za wielki:)a co do charakteru to sa nie ufne i szczekliwe,cholerni indywidaualisci;) Quote
natija Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 (edited) narazie to dalekie plany,musze przekonac mojego TZta;) puli jeszcze sa ciekawe,ale troche male i te dredy,roboty w ch....j ale tez podobaja mi sie bearded collie,piekne sa:)i nie takie male;) Edited June 27, 2013 by natija Quote
*Magda* Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 [quote name='Paulina_mickey']Jak nie mały to niuf :diabloti: O tak :loveu: Patrycja, czekoladowe są też ładne :loveu: [quote name='natija']no nizinny jest ladny i nie za wielki:)a co do charakteru to sa nie ufne i szczekliwe,cholerni indywidaualisci;) Czyli będzie pasować do Belli i Bebe :evil_lol: Quote
natija Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 magdabroy napisał(a):O tak :loveu: Patrycja, czekoladowe są też ładne :loveu: no czekoladka tez ladna,ale kakao lepsze;) Czyli będzie pasować do Belli i Bebe :evil_lol: no to chyba bym pierd..ca dostala:mad: ale najlepiej chyba wypada jak dla mnie BC:loveu: Quote
Leokadia Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Bearded też fajne, sama bym się kiedyś skusiła. Quote
natija Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 musze wpierw znalesc dom na uboczu gdzies najlepiej:roll: Quote
Leokadia Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Zerknij sobie też na bobtaila, owczarek staroangielski czy jakoś tak, z ych wszystkich mi się najbardziej podoba. Quote
natija Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 jak wroce to napewno zerkne i Ci powiem,a teraz musze zmykac:shake: Quote
*Magda* Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 natija napisał(a):musze wpierw znalesc dom na uboczu gdzies najlepiej:roll: U mnie na ulicy jest dom do sprzedania :cool3: A za domem hektary pól ;) Quote
natija Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 leónowa napisał(a):Zerknij sobie też na bobtaila, owczarek staroangielski czy jakoś tak, z ych wszystkich mi się najbardziej podoba. juz wiem jaki,ladne sa,ale jakes takie upierzone:evil_lol: Magda kupic to ja nie chce,bo to kolejny powod,zeby z TZtem urzerac sie conajmniej 20lat;):eviltong: Quote
*Magda* Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 natija napisał(a): Magda kupic to ja nie chce,bo to kolejny powod,zeby z TZtem urzerac sie conajmniej 20lat;):eviltong: Oj Ty :mad: Quote
natija Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 oj ja wiem nie dobra jestem,ale taka prawda,takie zabezpieczenie to ja pier..le;) kolerzanka zaraz mi sie przypomina:TZ ja zdradzil,wybaczyla i wziela z nim kredyt na mieszanie i mowi do mnie tak"kup se dom ,albo mieszkanie,bedziesz miala pewnosc,ze Cie nie zostawi" a ja pierd..le,bedzie siedzial ze mna i jeb..al sie po bokach:diabloti: Quote
łamAga Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 natija napisał(a):oj ja wiem nie dobra jestem,ale taka prawda,takie zabezpieczenie to ja pier..le;) kolerzanka zaraz mi sie przypomina:TZ ja zdradzil,wybaczyla i wziela z nim kredyt na mieszanie i mowi do mnie tak"kup se dom ,albo mieszkanie,bedziesz miala pewnosc,ze Cie nie zostawi" a ja pierd..le,bedzie siedzial ze mna i jeb..al sie po bokach:diabloti: cóż za szczerość :diabloti: ale też mam taka koleżanke którą mąż zdradzal , ba nawet ma dziecko na boku a ona z nim siedzi .... Quote
*Magda* Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Jakby tak na to patrzeć, to nikt nie powinien brać kredytów ;) Mój Bogdan stwierdził po kupnie domu, że mu się nie opłaca "skok w bok", bo nie dość, że będzie musiał płacić alimenty na mnie i syna, to jeszcze będzie musiał spłacać dom, w którym nie będzie mieszkał (bo to on musiałby się wyprowadzić :diabloti:) ;) Quote
natija Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 Ana :) napisał(a):Witamy się pierwszy raz :) milo,ze do nas wpadliscie:) ta facet ma awsze gorzej,bo to oni mysla chjem a nie glowa:diabloti: Quote
*Magda* Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 natija napisał(a): ta facet ma awsze gorzej,bo to oni mysla chjem a nie glowa:diabloti: Mamy dwóch znajomych (bracia), którzy teraz płacą alimenty na swoje była kobiety i dzieci, więc on wiec czym to pachnie :diabloti: Zresztą ja mu kupę lat temu powiedziałam jakie mam zdanie na ten temat i wie, że powrotu nie będzie :shake::mad: Quote
Recommended Posts