Oscar Patric Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 [quote name='natija']mam dzisiaj dwie wywiadowki,trzymajcie kciuki za moje dziewczyny ;) a tak Bella mi pzeszkadza ;)a mowia,ze tylko koty tak robia ;) oj,widać że nie tylko kotki:evil_lol: Quote
natija Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 [quote name='magdabroy']To po co pozwalasz psu wchodzić na stół :eviltong:[/QUOTE] Sama se pozwala, jak nas nie ma to siedzi i patrzy przez okno, kiedy wrócimy ;-) [quote name='Izabela124.']I w końcu jaki piesek trafi do mamy? :)[/QUOTE] Jeszcze nie byli PA, ale jak wszystko się uda to będzie staruszka, wygląda podobnie do Bebe :-) [quote name='unikatowydiament']oj,widać że nie tylko kotki:evil_lol:[/QUOTE] Oj tak ma wiele z kota, chodzi po stole, parapetach i meblach...;-) Quote
natija Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 No Ty to masz już takiego wielkiego ;-) No i mama dalej szuka,niestety mała ma chorobę lokomocyjna :-( Quote
ulana Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Jakie przeszkadza. Po prostu ciekawa co tam na tej dogomanii wypisują. ;) Quote
Paulina_mickey Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1461848_611811098876041_325178064_n.jpg widzę, że chyba nawet udało jej się coś napisać :evil_lol: Quote
natija Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 [quote name='ulana']Jakie przeszkadza. Po prostu ciekawa co tam na tej dogomanii wypisują. ;) Tak ciekawsza to ona jest....wszędzie musi być i wszystko widzieć ;-) [quote name='Paulina_mickey']https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1461848_611811098876041_325178064_n.jpg widzę, że chyba nawet udało jej się coś napisać :evil_lol: Dobrze widzisz....a potem usowalam i usowalam i końca nie bylo.....chciała wysłać zakodowana wiadomość...dla wtajemniczonych "nudzi mi się, a moja pani ma to w dupie i siedzi na dogo" :-P Quote
natija Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 Nie wypaliło mała ma chorobę lokomocyjna i troszkę była jednak za dużą :-(:-( Powiem, że ciężko znaleść małego kudlacza :-( W poniedziałek mama jedzie do schroniska, zobaczymy...nie zapraszam...;-) Quote
angineuuka Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='natija']Nie wypaliło mała ma chorobę lokomocyjna i troszkę była jednak za dużą :-(:-( Powiem, że ciężko znaleść małego kudlacza :-( W poniedziałek mama jedzie do schroniska, zobaczymy...nie zapraszam...;-)[/QUOTE] oj, to nie fajnie. Jednak dobrze, że choroba wyszła teraz. A do którego jedzie? :D Quote
natija Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 No szkoda, ale dobrze że wcześniej wyszło....mama by do mnie z suknia nie mogła jeździć.... Jedzie do Miedar... Quote
natija Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 No mam nadzieję ;-)wypatrzyla dwa , więc są wieksze szansę ;-) Quote
angineuuka Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='natija']No mam nadzieję ;-)wypatrzyla dwa , więc są wieksze szansę ;-)[/QUOTE] daj jutro znak co i jak ;) Quote
natija Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 Nie jutro tylko w poniedziałek ;-) jedzie tam autobusem, a dojazd kiepski...wyjeżdża już po 6 rano...żeby zdążyć do 11 masakra...;-) Quote
Oscar Patric Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 witamy się w słoneczną niedzielę:) Quote
stokrotka.af Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 mizianka dla pięknych damulek co to lubią się wygrzać tu i tam ;) Quote
natija Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 [quote name='unikatowydiament']witamy się w słoneczną niedzielę:)[/QUOTE] Hallo :-) [quote name='Aleksandrossa']Ty, uczesałabyś je :diabloti:[/QUOTE] A co nie podobają Ci się rozczochrance :-P [quote name='Paulina_mickey']powodzenia z pieskiem :kciuki:[/QUOTE] I znowu nie udało się:-( mama szła ponad 3 km w jedną stronę i okazało się, że pieski są wiele wieksze :-( [quote name='stokrotka.af']mizianka dla pięknych damulek co to lubią się wygrzać tu i tam ;)[/QUOTE] Dziękujemy :-) Czyli dalej szukamy...mama traci już chęci i nadzieję..... Dzisiaj dowiedziałam się od koleżanki, że jej znajoma chce swojego psa oddać , bo nie ma dla niego czasu....nie wiem co to za pies, niby mały...zobaczymy....a w Polsce tyle psów szuka domów....gdzie są te malutkie psiak :-\ Quote
angineuuka Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Małe kudłate psy są dość chodliwe, więc ciężko będzie coś znaleźć. Bo małych niekudłatych psów jest dużo. Chociażby np Żelek Jednak nie wiem, czy zmieściłby się w 30 cm.. https://lh4.googleusercontent.com/-E942roLGZqk/TqRAJgblbdI/AAAAAAAAUug/VSL1i5wL2s0/w861-h576-no/przytulali-279.jpg Quote
natija Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 Wiem właśnie...u nas były zawsze kudlacza i tak chyba zostanie....mama chce kudlacza...pokazywała jej nie kudlacze ale ona nie chce... Quote
angineuuka Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='natija']Wiem właśnie...u nas były zawsze kudlacza i tak chyba zostanie....mama chce kudlacza...pokazywała jej nie kudlacze ale ona nie chce...[/QUOTE] a może niech poogląda różne portale, gdzie można znaleźć zwierzaki do adopcji/ oddania? Często widuję fajne psy... Królika nawet znalazłam na takim portalu :lol: Quote
Recommended Posts