Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdabroy']To po co pozwalasz psu wchodzić na stół :eviltong:[/QUOTE]
Sama se pozwala, jak nas nie ma to siedzi i patrzy przez okno, kiedy wrócimy ;-)
[quote name='Izabela124.']I w końcu jaki piesek trafi do mamy? :)[/QUOTE]
Jeszcze nie byli PA, ale jak wszystko się uda to będzie staruszka, wygląda podobnie do Bebe :-)
[quote name='unikatowydiament']oj,widać że nie tylko kotki:evil_lol:[/QUOTE]

Oj tak ma wiele z kota, chodzi po stole, parapetach i meblach...;-)

Posted

[quote name='ulana']Jakie przeszkadza. Po prostu ciekawa co tam na tej dogomanii wypisują. ;)
Tak ciekawsza to ona jest....wszędzie musi być i wszystko widzieć ;-)
[quote name='Paulina_mickey']https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1461848_611811098876041_325178064_n.jpg widzę, że chyba nawet udało jej się coś napisać :evil_lol:

Dobrze widzisz....a potem usowalam i usowalam i końca nie bylo.....chciała wysłać zakodowana wiadomość...dla wtajemniczonych "nudzi mi się, a moja pani ma to w dupie i siedzi na dogo" :-P

Posted

Nie wypaliło mała ma chorobę lokomocyjna i troszkę była jednak za dużą :-(:-(
Powiem, że ciężko znaleść małego kudlacza :-(
W poniedziałek mama jedzie do schroniska, zobaczymy...nie zapraszam...;-)

Posted

[quote name='natija']Nie wypaliło mała ma chorobę lokomocyjna i troszkę była jednak za dużą :-(:-(
Powiem, że ciężko znaleść małego kudlacza :-(
W poniedziałek mama jedzie do schroniska, zobaczymy...nie zapraszam...;-)[/QUOTE]
oj, to nie fajnie. Jednak dobrze, że choroba wyszła teraz.

A do którego jedzie? :D

Posted

[quote name='unikatowydiament']witamy się w słoneczną niedzielę:)[/QUOTE]
Hallo :-)
[quote name='Aleksandrossa']Ty, uczesałabyś je :diabloti:[/QUOTE]
A co nie podobają Ci się rozczochrance :-P
[quote name='Paulina_mickey']powodzenia z pieskiem :kciuki:[/QUOTE]
I znowu nie udało się:-( mama szła ponad 3 km w jedną stronę i okazało się, że pieski są wiele wieksze :-(
[quote name='stokrotka.af']mizianka dla pięknych damulek co to lubią się wygrzać tu i tam ;)[/QUOTE]

Dziękujemy :-)

Czyli dalej szukamy...mama traci już chęci i nadzieję.....
Dzisiaj dowiedziałam się od koleżanki, że jej znajoma chce swojego psa oddać , bo nie ma dla niego czasu....nie wiem co to za pies, niby mały...zobaczymy....a w Polsce tyle psów szuka domów....gdzie są te malutkie psiak :-\

Posted

[quote name='natija']Wiem właśnie...u nas były zawsze kudlacza i tak chyba zostanie....mama chce kudlacza...pokazywała jej nie kudlacze ale ona nie chce...[/QUOTE]
a może niech poogląda różne portale, gdzie można znaleźć zwierzaki do adopcji/ oddania? Często widuję fajne psy... Królika nawet znalazłam na takim portalu :lol: