Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Franca81 napisał(a):
Co lekarz to inna diagnoza... przynajmniej ja tak miałam... Dlatego omijam ich szerokim łukiem...

Ja też wolę ich omijać, zawsze czekam i se mówię może przejdzie, ale nie zawsze tak jest;-)
Kaaasia napisał(a):
U mnie po jedzeniu czysto bo młody to prawdziwy odkurzacz i wszystkie okruszki wciąga :evil_lol:. Za to picie wody :mdleje:

O wodzie to już nawet nie wspominam, kuchnia zalana i przedpokoj mokry ;-)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stary byl nawet dobry, ale nie mógł mi pomoc z bólem pęcherza i faszerowal mnie antybiotyki przez 8 lat.Więc niewiem czy ma sens do niego wrócić ;-)

Posted

A może znów parę fot ;-)
Niedaleko nas mieszka pani z dwoma yorkami, ubierane są nawet w różowe buty.Byliśmy na spacerze moje suki lecą do dwóch odpicowanych yorkow, a pani zaczyna machać rękami, tupac nogami i wrzeszczec.A mnie zamordowano, w życiu czegoś takiego nie widziałam.Moja córka do mnie "mamo co się tej pani stało, na co ona jest chora" i co tu odpowiedzieć ;-):-P

Posted

spolka daje jutro,a ja jako ta najwazniejsza,daje juz dzisiaj,zeby nie bylo:eviltong::diabloti:

poznajecie malenstwo

jakosc do dup y ale u mnie to norma:diabloti:

byle blizej ;)

ile jeszcze bedziesz jesc