Baton Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 (:Buńka:) napisał(a):Natijka na dogoodwyku:D Mam nadzieje, że to nie z pewnego źródła :mad: Quote
natija Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 zrobilysmy sobie urlopik od dogo:eviltong: ale juz chyba do Was wracamy:roll: a co tesknilyscie choc troszke ;) Quote
*Magda* Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 natija napisał(a):zrobilysmy sobie urlopik od dogo:eviltong: ale juz chyba do Was wracamy:roll: a co tesknilyscie choc troszke ;) W ogóle nie tęskniłam :diabloti::eviltong: Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Jak to "chyba"? :hmmmm: Wpadłam na zdjęcia, więc wracajcie i się pokazujcie :laugh2_2: Quote
angineuuka Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 natija napisał(a):zrobilysmy sobie urlopik od dogo:eviltong: ale juz chyba do Was wracamy:roll: a co tesknilyscie choc troszke ;) nie :grins: Quote
Baton Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 natija napisał(a):zrobilysmy sobie urlopik od dogo:eviltong: ale juz chyba do Was wracamy:roll: a co tesknilyscie choc troszke ;) Tęskniłyśmy, za zdjęciami... z resztą dalej tęsknimy :diabloti: Quote
natija Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 no chyba jednak nie tak mocno,moze powinnam jeszcze urlopik przedluzyc:diabloti: Quote
Baton Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 natija napisał(a):no chyba jednak nie tak mocno,moze powinnam jeszcze urlopik przedluzyc:diabloti: Nie, bo wtedy zdjęć nie będzie :diabloti: Quote
natija Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 zdjecia wstawie moze jutro jak znajde troche czasu;) jak narazie wzielysmy sie za sport;)codziennie jezdzimy na rolkach,tzn.ja ,one biegaja:)Bella pol godziny i jej wystarcza,a Bebe godzine i nie ma jeszcze dosc,ale boje sie dluzej,zeby nie przedobrzyc:roll: Quote
Franca81 Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 podziwiam zapał. a wracam z pracy i nie mam sił już na nic.... Quote
natija Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 zapal jest ,ale tylko czasem;)ja mam chwilowy zapal wiec szybko ubieramy sie i lecimy,bo chwile pozniej i juz sie nie chce;) a tam fotki beda;) kiedys:roll: Quote
Baton Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 natija napisał(a):zapal jest ,ale tylko czasem;)ja mam chwilowy zapal wiec szybko ubieramy sie i lecimy,bo chwile pozniej i juz sie nie chce;) a tam fotki beda;) kiedys:roll: Nie kiedyś, tylko teraz! :mad: Quote
natija Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 beda ,beda:)musze poszukac,bo nie wiem jakie byly juz;) Quote
Recommended Posts