natija Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [quote name='Aleksandrossa']Witamy się już środowo :D[/QUOTE] witamy:multi: spadam do wyrka troszke poczytac i spac;) Quote
Aleksandrossa Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='natija']witamy:multi: spadam do wyrka troszke poczytac i spac;)[/QUOTE] Tak wcześnie :evil_lol:? Quote
natija Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 nie wiem czy wczesnie:evil_lol:siedzialam do 2 w nocy i czytalam,kolejna ksiazka przeczytana;) zblizam sie coraz bardziej do Greya;) Quote
Aleksandrossa Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='natija']nie wiem czy wczesnie:evil_lol:siedzialam do 2 w nocy i czytalam,kolejna ksiazka przeczytana;) zblizam sie coraz bardziej do Greya;)[/QUOTE] Ja w końcu znów za czytanie się wzięłam ;) Tym razem ,,Pokochaj mnie, mamo". Quote
natija Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 nie czytalam tej ksiazki,zreszta nie czytalam jeszcze nic [COLOR=#444444][FONT=arial] Cassie Harte,ale opis ciekawy,pewnie bedzie ciekawa;) ja sobie nie wyobrazam dnia bez czytania[/FONT][/COLOR]:roll: Quote
Buńka Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 A ja nie mam na razie co czytać . . .:roll: Bratowa przywlekła jakieś romansidło ale nie bardzo mi podchodzi . . . Quote
natija Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 ja czytam na tablecie,moge Ci cos podeslac jak chcesz:cool3: Quote
natija Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 u nas dzisiaj pada i pada,jutro tez tak ma byc:-(ja chce upaly,gdzie one sie podzialy:roll: Quote
Buńka Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Pewnie że możesz podesłać:) U nas by się tam spokojny deszczyk przydał bo sucho bardzo... no i jak by popadało to by grzyby sie zaczęły a ja uwielbia,m chodzić na grzybobrania:loveu: Quote
*Magda* Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='natija']u nas dzisiaj pada i pada,jutro tez tak ma byc:-(ja chce upaly,gdzie one sie podzialy:roll:[/QUOTE] Poszły do PL :evil_lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Chyba tu jeszcze nie byłam :cool3: Dzień doberek :loveu: Quote
kalyna Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='natija']nie wiem czy wczesnie:evil_lol:siedzialam do 2 w nocy i czytalam,kolejna ksiazka przeczytana;) zblizam sie coraz bardziej do Greya;)[/QUOTE] ale Cię kusi.. nie ma to jak dobra reklama :loveu: [quote name='natija']ja czytam na tablecie,moge Ci cos podeslac jak chcesz:cool3:[/QUOTE] ja większość na czytniku, więc znam tą wygodę :eviltong: [quote name='magdabroy']Poszły do PL :evil_lol:[/QUOTE] ale PL chętnie je odda za parę chłodniejszych dni :cool3: Quote
*Magda* Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='kalyna'] ale PL chętnie je odda za parę chłodniejszych dni :cool3:[/QUOTE] Dziś u nas chłodniej, to i do Was dotrze ;) Quote
kalyna Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='magdabroy']Dziś u nas chłodniej, to i do Was dotrze ;)[/QUOTE] czekam :modla: Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='natija'] zblizam sie coraz bardziej do Greya;)[/QUOTE] Moja kumpela jest fanką tej książki :evil_lol: Quote
Buńka Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 A ja wykrakałam i przeszła u nas burza:multi: pieruny szalały ale deszcz jak ksiądz kropidełkiem:evil_lol: Quote
natija Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='(:Buńka:)']Pewnie że możesz podesłać:) U nas by się tam spokojny deszczyk przydał bo sucho bardzo... no i jak by popadało to by grzyby sie zaczęły a ja uwielbia,m chodzić na grzybobrania:loveu:[/QUOTE] napisz co Cie interesuje:cool3: [quote name='magdabroy']Poszły do PL :evil_lol:[/QUOTE] przyda im sie troche deszczu;) [quote name='xxxkaluniaxxx']Chyba tu jeszcze nie byłam :cool3: Dzień doberek :loveu:[/QUOTE] chyba nie,ale fajnie,ze wpadlas:)wpadaj czesciej;) [quote name='Ania!']Moja kumpela jest fanką tej książki :evil_lol:[/QUOTE] coraz wiecej przemawia za ta ksiazka;) [quote name='dOgLoV']hello ;)[/QUOTE] heyka:) Quote
Alicja Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 oo książki ....w upały nie dam rady czytać ale muszę coś fajnego wziąć jak do szpitala pójdę to wtedy spokojnie 2 dni i przeczytane :) Quote
Buńka Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Coś strasznego najlepiej... albo choć troszku w takim klimacie:razz: Quote
*Magda* Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Będą jakimś cudem jutro u Ciebie jagodzianki albo ciasto z jagodami :cool3: Quote
natija Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='(:Buńka:)']Coś strasznego najlepiej... albo choć troszku w takim klimacie:razz:[/QUOTE] masterton,king? [quote name='magdabroy']Będą jakimś cudem jutro u Ciebie jagodzianki albo ciasto z jagodami :cool3:[/QUOTE] trzeba bylo wczesniej przypomniec to bym zrobila,a teraz juz du...pa:eviltong: Quote
*Magda* Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='natija'] trzeba bylo wczesniej przypomniec to bym zrobila,a teraz juz du...pa:eviltong:[/QUOTE] Trudno, zadowolę się kawą :eviltong: Quote
łamAga Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 kawą ?? o **** jak Ty tam szklanke wepchniesz :crazyeye: i chyba tematy pomyliłaś :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='dOgLoV']kawą ?? o **** jak Ty tam szklanke wepchniesz :crazyeye: i chyba tematy pomyliłaś :diabloti:[/QUOTE] Kawę sobie wleję-na przeczyszczenie, a wkładać szklanki nie będę :evil_lol: Quote
Recommended Posts