Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='natija']dziewczyny spolkowe gdzie jestescie,bija i strasza mnie,zwalaja wszystko na mnie,co sie dzieje:evil_lol:[/QUOTE]

pisałam Ci co jaskółki zrobiły z Twoją spółką :eviltong:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='natija']dziewczyny spolkowe gdzie jestescie,bija i strasza mnie,zwalaja wszystko na mnie,co sie dzieje:evil_lol:[/QUOTE]

Ta Wasza spółka jest do dooopy :eviltong: Jak ich potrzebujesz, to Cię olewają :evil_lol:

Posted

No ja przyszłam a ona uciekła...
Wołasz ratunku i zwiewasz jak pomoc nadchodzi:roll:

Ale zaprzęg fajny. A co to za briardzik?
Kurcze zima już niedługo, trzeba kupić dziecku fajne sanki z oparciem, a psu dobre szelki do ciągnięcia...

Posted

[quote name='natija']i znowu moj brzuch zrobil sie ogromny,a dzisiaj prawie nic nie zjadlam:shake:masakra jakas...[/QUOTE]
A moze masz wzdęcia jakieś??
Kurcze, martwiąca sprawa.

Posted

Ej no ja jestem tylko latam tu i tam i nie ogarniam już tego wszystkiego:roll:
A spółka jest najlepsiejsza tylko Majeczce dzidzi płacze a Paula na wakacjach chyba i mamy zmniejszoną aktywność na dogo!

Posted

[quote name='Majkowska']No ja przyszłam a ona uciekła...
Wołasz ratunku i zwiewasz jak pomoc nadchodzi:roll:

Ale zaprzęg fajny. A co to za briardzik?
Kurcze zima już niedługo, trzeba kupić dziecku fajne sanki z oparciem, a psu dobre szelki do ciągnięcia...[/QUOTE]
poszlam czytac i tak czytalam,az do 1:30 w nocy tak sie zaczytalam;)potem spac i tak sie die dalo,bo za cieplo:roll:a na zdjeciu to moj Agentos byl:)
[quote name='Majkowska']A moze masz wzdęcia jakieś??
Kurcze, martwiąca sprawa.[/QUOTE]
no musze do lekarza sie wybrac,zobaczymy...
[quote name='(:Buńka:)']Ej no ja jestem tylko latam tu i tam i nie ogarniam już tego wszystkiego:roll:
A spółka jest najlepsiejsza tylko Majeczce dzidzi płacze a Paula na wakacjach chyba i mamy zmniejszoną aktywność na dogo![/QUOTE]
czasem tak jest;)wybaczam hihi:evil_lol:
ma byc coraz chlodniej u nas wiec mam nadzieje,ze teraz przynajmniej bedzie dalo sie spac w nocy;)

Posted

[quote name='Ania!']Agencik fajniutki był, pamiętam jak podglądałam starą galerię :) Z jakiej on był hodowli, bo mi coś kołacze Bezy-Bezy ale nie wiem skąd to mi się wzięło :evil_lol:[/QUOTE]
nie,on byl z hodowli naster;)
[quote name='dOgLoV']hej Wilma :lol: jak tam Fred ?? :diabloti:[/QUOTE]
fred spi;)moze pozniej wstanie;)
[quote name='unikatowydiament']doberek:) :)[/QUOTE]
witamy:)

Posted

Naszła mnie ochota na rybkę... może jak ładnie poproszę to wstawiła byś jakąś "zebrę" czy inną fajną rybcie....
popaczyła bym z chęcią na cuś innego niż pies czy kot:D

Posted

[quote name='dOgLoV']hej Wilma :lol: jak tam Fred ?? :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='natija']
fred spi;)moze pozniej wstanie;)
[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']moze wstanie a moze i nie ;)[/QUOTE]

[quote name='natija']no w zaleznosci od kaprysu i nastroju;)[/QUOTE]

Proszę takie zbreźne teksty przenieść tu: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246029-Red-Room?p=21167955#post21167955[/url] :evil_lol:

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Naszła mnie ochota na rybkę... może jak ładnie poproszę to wstawiła byś jakąś "zebrę" czy inną fajną rybcie....
popaczyła bym z chęcią na cuś innego niż pies czy kot:D[/QUOTE]
rybki wstawie ale nie dzisiaj:roll:
[quote name='Ania!']A to wiem, która to :) I teraz mi się wydaje, że chyba już Cię pytałam. A to dlatego, ze on taką mordkę słodką miał :loveu:[/QUOTE]
calkiem mozliwe:)morda kofffana:)

mamy red room,zapraszamy na ciekawe temaciki:cool3::diabloti:[COLOR=#000000] [/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/246029-Red-Room?p=21167955#post21167955"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...5#post21167955[/URL]

Posted

[quote name='natija']
mamy red room,zapraszamy na ciekawe temaciki:cool3::diabloti:[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/246029-Red-Room?p=21167955#post21167955"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...5#post21167955[/URL][/QUOTE]

Dozwolone od lat 18 :diabloti:

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Naszła mnie ochota na rybkę... może jak ładnie poproszę to wstawiła byś jakąś "zebrę" czy inną fajną rybcie....
popaczyła bym z chęcią na cuś innego niż pies czy kot:D[/QUOTE]
No nie, telepatia!!!
Miałam wchodzić i nudzić o zdjęcia akwa...

Ale suńki też bym zobaczyła chętnie.
Strzyżesz je coś na takie upaly?

Posted

rybki beda moze jutro,sunki tez beda moze pozniej;)
sa wygolone,bialej mialam nie obcinac,ale obciachalam,coby sie nie meczyla,niby wlosy tez chlodza,ale ja widze kolosana roznice;)