łamAga Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='natija']dziewczyny spolkowe gdzie jestescie,bija i strasza mnie,zwalaja wszystko na mnie,co sie dzieje:evil_lol:[/QUOTE] pisałam Ci co jaskółki zrobiły z Twoją spółką :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='natija']dziewczyny spolkowe gdzie jestescie,bija i strasza mnie,zwalaja wszystko na mnie,co sie dzieje:evil_lol:[/QUOTE] Ta Wasza spółka jest do dooopy :eviltong: Jak ich potrzebujesz, to Cię olewają :evil_lol: Quote
natija Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 dogo schodzi na fredy:shake::crazyeye: Quote
natija Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 zmykam pod prysznic i do wyrka,dobranoc;) Quote
Majkowska Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 No ja przyszłam a ona uciekła... Wołasz ratunku i zwiewasz jak pomoc nadchodzi:roll: Ale zaprzęg fajny. A co to za briardzik? Kurcze zima już niedługo, trzeba kupić dziecku fajne sanki z oparciem, a psu dobre szelki do ciągnięcia... Quote
Majkowska Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='natija']i znowu moj brzuch zrobil sie ogromny,a dzisiaj prawie nic nie zjadlam:shake:masakra jakas...[/QUOTE] A moze masz wzdęcia jakieś?? Kurcze, martwiąca sprawa. Quote
Buńka Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Ej no ja jestem tylko latam tu i tam i nie ogarniam już tego wszystkiego:roll: A spółka jest najlepsiejsza tylko Majeczce dzidzi płacze a Paula na wakacjach chyba i mamy zmniejszoną aktywność na dogo! Quote
natija Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [quote name='Majkowska']No ja przyszłam a ona uciekła... Wołasz ratunku i zwiewasz jak pomoc nadchodzi:roll: Ale zaprzęg fajny. A co to za briardzik? Kurcze zima już niedługo, trzeba kupić dziecku fajne sanki z oparciem, a psu dobre szelki do ciągnięcia...[/QUOTE] poszlam czytac i tak czytalam,az do 1:30 w nocy tak sie zaczytalam;)potem spac i tak sie die dalo,bo za cieplo:roll:a na zdjeciu to moj Agentos byl:) [quote name='Majkowska']A moze masz wzdęcia jakieś?? Kurcze, martwiąca sprawa.[/QUOTE] no musze do lekarza sie wybrac,zobaczymy... [quote name='(:Buńka:)']Ej no ja jestem tylko latam tu i tam i nie ogarniam już tego wszystkiego:roll: A spółka jest najlepsiejsza tylko Majeczce dzidzi płacze a Paula na wakacjach chyba i mamy zmniejszoną aktywność na dogo![/QUOTE] czasem tak jest;)wybaczam hihi:evil_lol: ma byc coraz chlodniej u nas wiec mam nadzieje,ze teraz przynajmniej bedzie dalo sie spac w nocy;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Agencik fajniutki był, pamiętam jak podglądałam starą galerię :) Z jakiej on był hodowli, bo mi coś kołacze Bezy-Bezy ale nie wiem skąd to mi się wzięło :evil_lol: Quote
natija Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [quote name='Ania!']Agencik fajniutki był, pamiętam jak podglądałam starą galerię :) Z jakiej on był hodowli, bo mi coś kołacze Bezy-Bezy ale nie wiem skąd to mi się wzięło :evil_lol:[/QUOTE] nie,on byl z hodowli naster;) [quote name='dOgLoV']hej Wilma :lol: jak tam Fred ?? :diabloti:[/QUOTE] fred spi;)moze pozniej wstanie;) [quote name='unikatowydiament']doberek:) :)[/QUOTE] witamy:) Quote
natija Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 no w zaleznosci od kaprysu i nastroju;) Quote
Buńka Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Naszła mnie ochota na rybkę... może jak ładnie poproszę to wstawiła byś jakąś "zebrę" czy inną fajną rybcie.... popaczyła bym z chęcią na cuś innego niż pies czy kot:D Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='natija']nie,on byl z hodowli naster;) [/QUOTE] A to wiem, która to :) I teraz mi się wydaje, że chyba już Cię pytałam. A to dlatego, ze on taką mordkę słodką miał :loveu: Quote
*Magda* Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='dOgLoV']hej Wilma :lol: jak tam Fred ?? :diabloti:[/QUOTE] [quote name='natija'] fred spi;)moze pozniej wstanie;) [/QUOTE] [quote name='dOgLoV']moze wstanie a moze i nie ;)[/QUOTE] [quote name='natija']no w zaleznosci od kaprysu i nastroju;)[/QUOTE] Proszę takie zbreźne teksty przenieść tu: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246029-Red-Room?p=21167955#post21167955[/url] :evil_lol: Quote
natija Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [quote name='(:Buńka:)']Naszła mnie ochota na rybkę... może jak ładnie poproszę to wstawiła byś jakąś "zebrę" czy inną fajną rybcie.... popaczyła bym z chęcią na cuś innego niż pies czy kot:D[/QUOTE] rybki wstawie ale nie dzisiaj:roll: [quote name='Ania!']A to wiem, która to :) I teraz mi się wydaje, że chyba już Cię pytałam. A to dlatego, ze on taką mordkę słodką miał :loveu:[/QUOTE] calkiem mozliwe:)morda kofffana:) mamy red room,zapraszamy na ciekawe temaciki:cool3::diabloti:[COLOR=#000000] [/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/246029-Red-Room?p=21167955#post21167955"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...5#post21167955[/URL] Quote
*Magda* Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='natija'] mamy red room,zapraszamy na ciekawe temaciki:cool3::diabloti:[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/246029-Red-Room?p=21167955#post21167955"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...5#post21167955[/URL][/QUOTE] Dozwolone od lat 18 :diabloti: Quote
natija Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 dzieki Magda zapomnialam dodac:evil_lol: Quote
natija Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 ale dzisiaj na dogo cicho,wakacje i cicho:roll: Quote
Majkowska Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='(:Buńka:)']Naszła mnie ochota na rybkę... może jak ładnie poproszę to wstawiła byś jakąś "zebrę" czy inną fajną rybcie.... popaczyła bym z chęcią na cuś innego niż pies czy kot:D[/QUOTE] No nie, telepatia!!! Miałam wchodzić i nudzić o zdjęcia akwa... Ale suńki też bym zobaczyła chętnie. Strzyżesz je coś na takie upaly? Quote
natija Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 rybki beda moze jutro,sunki tez beda moze pozniej;) sa wygolone,bialej mialam nie obcinac,ale obciachalam,coby sie nie meczyla,niby wlosy tez chlodza,ale ja widze kolosana roznice;) Quote
Recommended Posts