Majkowska Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 :) mam pytanie - a ja się wybierzesz do PL to dziewczyny weźmiesz ze sobą? Bo może by jakieś faktycznie spotkanie dogomaniackie zorganizować. Quote
natija Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 jak jade do Pl to psy jada zawsze ze mna:)bez nich sie nie ruszam:)w koncu moje suczki:)oj fajnie by bylo spotkanko namotac:) Quote
kalyna Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='natija']jak jade do Pl to psy jada zawsze ze mna:)bez nich sie nie ruszam:)w koncu moje suczki:)oj fajnie by bylo spotkanko namotac:)[/QUOTE] To Wy jako spółka możecie jakiś zlot zorganizować :grins: Quote
natija Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 to nawet bardzo blisko:eviltong: moze sie uda;) Quote
kalyna Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='dOgLoV']no to działajcie działajcie :diabloti:[/QUOTE] ale w tym roku to za późno już chyba :grins: Quote
Buńka Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 No spotkanie z Paulą planujemy w przyszłym roku... Ja w tym odpadam . . .:roll: Oczywiście w przyszłym roku na kilka dni:razz: i z wszystkimi spółkowiczami:cool3: Quote
natija Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 ja bede na zime w pl,wiec moze jakis spacerek sie uda;)mam nadzieje...:roll: Quote
Majkowska Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='natija']ja bede na zime w pl,wiec moze jakis spacerek sie uda;)mam nadzieje...:roll:[/QUOTE] Przyjeżdzaj do Krakowa ;) Zrobimy kulig :D Waldek z przyjemnością pociągnie sanki ;) Quote
natija Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 oj pamietam nie ma jak dobry pies pociagowy Quote
natija Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 [quote name='dOgLoV']oooooooooooooooo śnieg :loveu:[/QUOTE] i zaraz chlodniej sie zrobilo;) Quote
natija Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 i znowu moj brzuch zrobil sie ogromny,a dzisiaj prawie nic nie zjadlam:shake:masakra jakas... Quote
łamAga Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='natija']i zaraz chlodniej sie zrobilo;)[/QUOTE] milusio :loveu: Quote
natija Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 [quote name='magdabroy']Jesteś w ciąży :diabloti:[/QUOTE] nie jestem,rano jest plaski,a po zjedzeniu czy wypiciu jest ogromny:roll:i boli:shake: [quote name='dOgLoV']milusio :loveu:[/QUOTE] jeszcze nam sie odechce zimy:evil_lol: Quote
łamAga Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 na pewno nam sie odechce bo ja zmarzluch jestem :diabloti: ale nic pylić nie bedzie :multi: Quote
Buńka Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 JA też tak uważam! Nie mogę słuchać jak moi starsi narzekają jak to gorąco i kiedy to się ochłodzi... tAKIEGO PREAWDZIWEGO FAJNEGO CIEPŁA JEST ZE 3 MIESIĄCE W ROKU A RESZTA TO CHŁODNO I ŚCIEG. tRZEBA SIE CIESZYĆ PUKI NAM GRZEJE BO ZA KÓRTKAMI CHYBA NIKT NIE TĘSKNI;) Sorry caps lock mi sie włączył:eviltong: Quote
natija Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 [quote name='(:Buńka:)']JA też tak uważam! Nie mogę słuchać jak moi starsi narzekają jak to gorąco i kiedy to się ochłodzi... tAKIEGO PREAWDZIWEGO FAJNEGO CIEPŁA JEST ZE 3 MIESIĄCE W ROKU A RESZTA TO CHŁODNO I ŚCIEG. tRZEBA SIE CIESZYĆ PUKI NAM GRZEJE BO ZA KÓRTKAMI CHYBA NIKT NIE TĘSKNI;) Sorry caps lock mi sie włączył:eviltong:[/QUOTE] zgadzam sie z Toba w 100%:multi: tez by mi sie niechialo tego zmazywac i pisac na nowo;)nic nie szkodzi;) Quote
natija Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 dziewczyny spolkowe gdzie jestescie,bija i strasza mnie,zwalaja wszystko na mnie,co sie dzieje:evil_lol: Quote
Recommended Posts