Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a tam wygadalam;)
dzisiaj mamy wesolo,bo kolezanka od dziewczynek u nas spi;)
musze pomyslec,bo do grudnia duzo czasu nie zostalo,a potem moze nie byc miejsc:roll:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wydaje mi się że coraz więcej obiektów noclegowych przyjmuje psy... to dobrze dla psiarzy i pseudopsiarzy którzy jadąc na wakacje a nie mogąc zabrać psa wyrzucają go jak śmiecia.

Posted

[quote name='natija']tak,ale czesto jak sie dzwoni to pytaja o ilosc psow i wielkosc
zazwyczaj "no tak jeden maly moze byc":roll:[/QUOTE]

Miałam podobnie jak w styczniu szukałam kwatery na wakacje ;) Babka na stronie miała napisane, że akceptuje psy, więc zadzwoniłam :) I co usłyszałam: jak owczarek, to nie, bo za duży :roll:

Posted

[quote name='natija']tak,ale czesto jak sie dzwoni to pytaja o ilosc psow i wielkosc
zazwyczaj "no tak jeden maly moze byc":roll:[/QUOTE]

Jestem na bieżąco troszkę w tej sprawie i My mielismy lekki problem z noclegiem jak jechalismy do Koszalina na 2dniową wystawę , przeważnie jak usłyszeli że z psem i to dużym to od razu było " nie, nie " ale ta babka u której dostalismy pokój byla taka super ze jak usłyszała że z duzym psem to sama zaproponowała ze w takim razie ona da nam pokój z balkonem ( cena taka jak i bez balkonu ) a za psa nic nie dopłacaliśmy , była bardzo rozmowna , zachwycala sie Qwendi a nawet opowiedziała nam że jak ona z mężem i ich Onkiem pojechali do ZNAJOMYCH którzy prowadzili AGROTURYSTYKĘ to zabroniono im wprowadzić psa na pokój w nocy i musiał spać w samochodzie , pies ze strachu albo nerwów dostał takiego rozwolnienia ze zafajdaczył im całe wnętrze samochodu , na szczescie mieli obite wszystko skurą to z węrza pozniej wszystko spłukali ....

Posted

[quote name='dOgLoV']Jestem na bieżąco troszkę w tej sprawie i My mielismy lekki problem z noclegiem jak jechalismy do Koszalina na 2dniową wystawę , przeważnie jak usłyszeli że z psem i to dużym to od razu było " nie, nie " ale ta babka u której dostalismy pokój byla taka super ze jak usłyszała że z duzym psem to sama zaproponowała ze w takim razie ona da nam pokój z balkonem ( cena taka jak i bez balkonu ) a za psa nic nie dopłacaliśmy , była bardzo rozmowna , zachwycala sie Qwendi a nawet opowiedziała nam że jak ona z mężem i ich Onkiem pojechali do ZNAJOMYCH którzy prowadzili AGROTURYSTYKĘ to zabroniono im wprowadzić psa na pokój w nocy i musiał spać w samochodzie , pies ze strachu albo nerwów dostał takiego rozwolnienia ze zafajdaczył im całe wnętrze samochodu , na szczescie mieli obite wszystko skurą to z węrza pozniej wszystko spłukali ....[/QUOTE]

no szkoda,ze nie czesto takie osoby sie spotyka

Posted

My jeździliśmy z pointerami to w porywach i z 5 ich bywało i raczej hodowczyni nie miała problemu ze znalezieniem hotelu czy agroturystyki.
Bardzo miło wspominam Folwark Mila w Krzycku, super teren, jakby ktoś chciał się z psem wybrać to polecam. Duży ogród, w pobliżu stawy, pola, łąki. Pani sama ma 2 pieski i nie robiła problemu nawet z tym że jej psy nie tolerowały naszych. A pokoje... magia...

Posted

Chyba mają stronkę gdzie nie ma za dużo.
Ale naprawdę jest tam fajnie.
Tylko zależy co kto lubi, nam na przykład zadupie gdzie nie ma zabytków, nie ma ludzi, a są tylko pola, bardzo odpowiada. Jak ktoś chce zwiedzać to już jest problem :P My jesteśmy głównie nastawieni żeby się dobrze wyspać, psy puścić w bezpiecznym miejscu i tyle. Jeszcze było jedno super miejsce na takim końcu świata ale zapomniałam nazwy, pod Poznaniem to było bodajże. Pola takie że aż miło, i to zaraz za bramką. Proste , gładkie, trawa delikatna, czytso, i zwierzyny dużo - dla nas pointerowców rarytas.

Posted

Majka teraz patrze to jest kolo Leszna,a mnie gory interesuja;)chce tam jechac na swieta i sylwka;)
ale miejsce rzeczywiscie ciekawe,mote kiedys sie tam wybiore jak TZ namowie;)

Posted

Wiesz gdzie ja jeżdzę na wakacje - Bystra Śląska. Tylko tam jest wioska w dolinie i to wioska konkretna. Obawiam się że tam noclegu to nie znajdziesz... Ale ogólnie te tereny są świetne. Wychowałam się tam niemalże.

Posted

ja tam wlasnie lubie takie malo zaludnione tereny,mam spokoj i wypoczynek super;)fajnie tez bylo w Gorkach Wielkich,pensjonat kolo lasu,ale facet juz nie przyjmuje turystow,twraz ma jakies uzdrowisko...
Dolina ciszy tez na uboczu,ostatni dom i las:loveu:Kadlubek w sumie tez:)zobacze moze z nowu pojade w stare katy;)

Posted

Dlatego lubię naszą żaglóweczkę - mogę jechać kiedy chcę i z kim chcę. Ile już psów tam pływało...

pod Poznaniem to było bodajże

Aż mi się nie chce wierzyć, że tam gdzieś tak dziko może być. Jak to sie nie zna kraju...

Posted

[quote name='Majkowska']hello :)
Jakie plotkary?! My tu studiujemy agroturystykę psią w PL.[/QUOTE]

Taaaaaaaa oczywiście :eviltong:

ale jak co to moge polecić hotelik w koszalinie :loveu:

Posted

Helloł :multi:
wreszcie do Was trafiłam :evil_lol:

oo szukasz kwatery.. nad mrozem w wakacje mogę polecić, tam gdzie są zloty ras...
A góry to zapytam :grins:

Posted

My znalezlismy nad Solina domek. Na pytanie o psa zgodzili sie ale jak dowiedzieli sie ze to bokser a do tego szczeniak to dopisali aneks do umowy najmu.... No i mam zakaz puszczania jej bo na terenie jest jeszcze drugi domek tez bedzie wynajety. Mala nie moze zrobic nawet siku na trawce.... Mam to w nosie bedzie sikac gdzie bedzie chciala (mowie o dworze oczywiscie) a kupy to sprzatnac dla mnie nie problem. Szukalabym dalej innego domku ale juz wsio wynajete...

Posted

[quote name='Franca81']My znalezlismy nad Solina domek. Na pytanie o psa zgodzili sie ale jak dowiedzieli sie ze to bokser a do tego szczeniak to dopisali aneks do umowy najmu.... No i mam zakaz puszczania jej bo na terenie jest jeszcze drugi domek tez bedzie wynajety. Mala nie moze zrobic nawet siku na trawce.... Mam to w nosie bedzie sikac gdzie bedzie chciala (mowie o dworze oczywiscie) a kupy to sprzatnac dla mnie nie problem. Szukalabym dalej innego domku ale juz wsio wynajete...

ktoś na niebieskim forum polecał tamte okolice i z psem ( suka ast )problemu nie było , jak znajdę to podrzucę

Co do Koszalina nie znam ale polecam w Grzybowie u andzi69 , ale w sezonie letnim http://kotki2.com.pl/o-nas/

Posted

Nad morze to nie,mnie interesuja gory,bo na swiata chce jechac,ale Zakopiec- mowie stanowczo nie,raz bylam i powrot byl tragiczny w 9 godz 200 km,wole teraz okolice Wisly;)i blizej i szybciej;)