*Magda* Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 natija napisał(a): Magda Ciebie czestowalam,zapomnialas zamrozonym ciastem:diabloti:prawie lody:eviltong: Lody, to nie to samo co babka z jagodami :( Quote
natija Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 no to mozesz zrobic,jak przyjade to skosztuje czy dobry:diabloti: Quote
Alicja Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 ja już się nie mogę doczekać boróweczki amerykańskiej od znajomej z ogródka ...w zeszłym roku zmłóciłam całe wiaderko ....bez ciasta mi smakują :lol: Quote
Leokadia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 (:Buńka:) napisał(a):borówka amerykańska:loveu: W jednym się w końcu możemy zgodzić, też wielbie:loveu: Quote
*Magda* Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 natija napisał(a):no to mozesz zrobic,jak przyjade to skosztuje czy dobry:diabloti: Że niby teraz to ja mam piec babkę z jagodami :crazyeye: Najpierw narobisz smaka i mnie nawet nie zaprosisz na kawałek, a potem to jeszcze ja mam piec ciacho-never :diabloti: Quote
natija Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 co never,bedziesz robic,ba nawet slowka nie pisniesz,ze nie:mad: Quote
*Magda* Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Nie boję się Ciebie, więc nie strasz mnie tą miniaturową pałką :eviltong: Quote
Flea_mbb Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Cześć:) Widzę nowy banerek, świetny. Ciacho też boskie, muszę jutro wykombinować jagody i zrobić coś podobnego. Quote
natija Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 nie bedzie ciasto nie nawet nie przyjezdzam ,nie oplaca sie:eviltong: Quote
natija Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 hey to byla latwizna,ale mam gdzies przepis na naprawde zaj...ste ciasto z jagodami:cool3:musze go zalesc,oj jak dobrze,ze mi sie przypomnialo:multi: Quote
*Magda* Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 natija napisał(a):nie bedzie ciasto nie nawet nie przyjezdzam ,nie oplaca sie:eviltong: I tak marnie się do mnie wybierasz, więc nie wiem czy warto coś piec :diabloti: Quote
natija Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 a tam jak upieczesz to napewno przyjade:cool3: tylko nic z kremem,bo nie przelkne:evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 natija napisał(a):a tam jak upieczesz to napewno przyjade:cool3: tylko nic z kremem,bo nie przelkne:evil_lol: Obiecujesz? Jakieś złe wspomnienia z kremami :cool3: Quote
Flea_mbb Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 natija napisał(a):hey to byla latwizna,ale mam gdzies przepis na naprawde zaj...ste ciasto z jagodami:cool3:musze go zalesc,oj jak dobrze,ze mi sie przypomnialo:multi: Jak znajdziesz, to zamieść tutaj;) Kremy zawsze są mdłe. Quote
natija Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 dam przepisa,musze go znalesc,bo jak dla mnie to bylo najlepsze ciasto jakie kiedykolwiek jadlam:loveu: Quote
natija Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 ku..wa jak mnie te reklamy wku..wiaja,klikam w galeryjke,a tu co reklama wyskoczyla i gdzie jestem w czarnej piz,,,ie:angryy: Quote
Buńka Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 natija napisał(a):a tam jak upieczesz to napewno przyjade:cool3: tylko nic z kremem,bo nie przelkne:evil_lol: dOgLoV napisał(a):ja też nienawidzę kremów :roll: Siostry wy moje:loveu:Krem w cieście to zło!!! Flea_mbb napisał(a): Kremy zawsze są mdłe. Dokładnie!!! Kocham ciasta ale żadnych kremowców nawet nie tykam...:shake: Quote
natija Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 no krem to ja toleruje tylko jeden :evil_lol:ten na twarzy:diabloti: Quote
*Magda* Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 natija napisał(a):ku..wa jak mnie te reklamy wku..wiaja,klikam w galeryjke,a tu co reklama wyskoczyla i gdzie jestem w czarnej piz,,,ie:angryy: A ja reklam nie mam :eviltong: Quote
natija Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 to czemu ku..wa ja je mam:angryy: juz TZ uspalas:evil_lol: Quote
Leokadia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Jest takie coś jak blokada wyskakujących okien, u mnie reklam już nie ma;) Quote
Recommended Posts