natija Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 u nas tera tez slonce swici,al wiatrzysko sie zrobilo:( a jesli chodzi o urzad to wspolczuje,znam to:shake:mialas szystkie papiey potrzebne,czy oczywiscie chcieli jeszcze jakies:shake: a ja spadam znowu do pracy,jak bede miala sily to bede wieczorem:shake:normalnie padam na ryj dzisiaj,a nastpny tydzien to juz chyba nie przezyje:shake: Quote
*Magda* Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Na dzisiejsze spotkanie nic nie chcieli z papierów. Nawet nie wiem tak naprawdę po co miałam tam dziś być, skoro pytali o to, co już napisałam w ostatnich papierach :roll: Mało tego, napisałam im, że szukam pracy na max.20h/tydzień. I co? I dziś babka mi oferowała pracę na cały etat :mdleje: Po jaki ch*j miałam wypisywać tamte papiery, skoro i tak nie brali ich pod uwagę :niewiem: A żeby oddać te papiery co Ci pokazywałam, to mam się umówić na termin przez infolinię :mdleje: No przecież mnie coś strzeli :mad: Quote
Alicja Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Zazdroszczę wiaterku , u mnie taki upał , nadal teraz , ze mnie aż mdli od niego i boli mnie głowa ( nigdy nie byłam ciepłolubna , nawet raz zaliczyłam udar cieplny więc uraz pozostał ). Fajnie się spotkać w realu , ja masę ludzi przez dogo poznałam . Quote
natija Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 no niemiecka biurokracja jest rewelacyjna:shake:pewnie jeszcze nie raz beda Ci oferowac pace na wiecej godzin to unich norma:shake:czasami tzeba z 10 razy papiery im dostarcza,oczywiscie te same:mad:no i oczywiscie inny temat=inny termin:angryy:nie maja co robic:shake: Quote
*Magda* Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Mnie wczoraj od tej duchoty też bolała głowa :roll: Poszłam spać z bolącą i wstałam z bolącą :mad: Fajnie, fajnie ;) Tylko my tu mamy mniejsze pole do popisu :-( Jakbym mieszkała w PL, to w okolicy mam dużo ludzi z dogo ;) A tu jest lipa :placz: Quote
natija Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 Alicja napisał(a):Zazdroszczę wiaterku , u mnie taki upał , nadal teraz , ze mnie aż mdli od niego i boli mnie głowa ( nigdy nie byłam ciepłolubna , nawet raz zaliczyłam udar cieplny więc uraz pozostał ). Fajnie się spotkać w realu , ja masę ludzi przez dogo poznałam . tyk tylko u Was to juz dlugo jest ciepla,wiec mozna miec juz dosc tego ciepla,u nas dwa dni upaly i tydzien conajmniej deszczu:shake: no spotkania sa super,fajnie spotkac ludzi,z ktorymi codziennie sie pisze:multi:mi troche trudniej,bo jak narazie,to chyba tylko ja z Magda mieszkami dosc blisko siebie.Ale mam taka cicha nadzieje,ze jak w przyszlym miesacu bede w Posce to zalapie sie na jakies spotkanko:roll: Quote
Izabela124. Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Hejka :) Ale nagadałyście :) Fajnie, że spotkałaś się z Magdą :) http://img196.imageshack.us/img196/1968/6e2m.jpg ja bym pysk też jej ogoliła na zero :D Quote
łamAga Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 natija napisał(a):spotkania beda napewno:)psy se zaakcptowaly,ale na rpawdzwa zabawe jeszcze potrzbuja czasu;) Patrycja jestem:) Miło mi , Agnieszka :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 dOgLoV napisał(a):Miło mi , Agnieszka :diabloti: Ta emotikonka, pokazuje jak Ci miło :eviltong: Quote
łamAga Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 magdabroy napisał(a):Ta emotikonka, pokazuje jak Ci miło :eviltong: Diabelsko mi miło :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 dOgLoV napisał(a):Diabelsko mi miło :eviltong: No, bo z Ciebie taka diablica :eviltong: Quote
łamAga Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 magdabroy napisał(a):No, bo z Ciebie taka diablica :eviltong: taaaaaaaaaaaaaa , chciała bym :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 dOgLoV napisał(a):taaaaaaaaaaaaaa , chciała bym :eviltong: Ja też bym chciała, żebyś była choć w połowie taką diablicą jak ja :diabloti: Quote
łamAga Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 magdabroy napisał(a):Ja też bym chciała, żebyś była choć w połowie taką diablicą jak ja :diabloti: chociaż w 1/4 :diabloti: Quote
natija Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 Iza pyska balam sie jej golic,bo jak bym spiepszyla,to bym musiala przez miesiac conajmniej zkamarkami z nia chodzic:evil_lol: a pozniej zreszta chciala,ale jak widziala golarke przy pysku to sie na nia rzucala:diabloti: Magda,Agnieszka obydwie jestescie diablece,po rowno:diabloti: spadam na grilka do znajomych,bedzie jelen,ciekawe tylko kto go bedzie jadl,bo ja napewno nie:diabloti:a moj TZ tez watpie,on nawet kurki nie ruszy:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Jak byś ogoliła na zero to byś nie miała co spieprzyć :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 [quote name='natija']Magda,Agnieszka obydwie jestescie diablece,po rowno:diabloti: spadam na grilka do znajomych,bedzie jelen,ciekawe tylko kto go bedzie jadl,bo ja napewno nie:diabloti:a moj TZ tez watpie,on nawet kurki nie ruszy:evil_lol: Nie znasz Agnieszki :shake: To jest taki anioł, że się aż rzygać chce :evil_lol: (Kocham Cię Aguś, wiesz o tym :loveu:[SIZE=2]) Ja właśnie wróciłam z grilla, ale takich rarytasów jak jeleń, to nie było :eviltong: Quote
łamAga Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 [quote name='magdabroy']Nie znasz Agnieszki :shake: To jest taki anioł, że się aż rzygać chce :evil_lol: (Kocham Cię Aguś, wiesz o tym :loveu:[SIZE=2]) ja Ciebie też :loveu: ale świeta racja , jestem *******onym aniołem :mad::eviltong: Quote
natija Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 witam,jestem dziiaj baaaaardzo slaba,wrocilismy do domu o 5 rano,masakra:evil_lol: o 1 wnocy zdcydowalismy sie jechac na disco:evil_lol:moje stopy mnie tak napie...laja:diabloti: a jelonka,sprubowalam,bo nie bylbym soba,ale nie smakowal,nie wiem moze dlatego ,ze pomyslalam o tym biednym bambi:shake: Quote
stokrotka.af Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 superaśny las macie :) zazdroszczę, tu gdzie teraz mieszkam Rufol nie ma kumpli a w Wawie miał sporo i lasek niedaleko na Nowodworach :) ja w realu poznałam póki co tylko 2 dogomaniaczki :) mizianka dla panienek :) Quote
natija Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 no z psami naprawde jest gdzie wychodzic i las i park i laki mamy w poblizu:loveu: Quote
natija Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 magdabroy napisał(a):Zjadłaś biednego jelonka :(:mad::eviltong: nie zjadlam tylko skosztowalam:diabloti: Quote
Recommended Posts