Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleks89']Sebek nie ma czym to i ma braki:lol:[/QUOTE]

jak nie ma jak ma :eviltong: pewnie mnie podpuszczasz zebym Ci pokazała że ma :eviltong:

zdjecia :loveu:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakie pocieszne mikrusy :)
Ile mają wagowo ?
Mój najmniejszy pies to sunia spanielka była , no dobra był jeszcze królik ;) , potem chwilkę wyżeł na DT , bokser i teraz Ozzulec
Kurcze taki kontrast czerń/biel , to cieżka do cykania fotek

Posted

[quote name='Alicja']Jakie pocieszne mikrusy :)
Ile mają wagowo ?
Mój najmniejszy pies to sunia spanielka była , no dobra był jeszcze królik ;) , potem chwilkę wyżeł na DT , bokser i teraz Ozzulec
Kurcze taki kontrast czerń/biel , to cieżka do cykania fotek[/QUOTE]
dzieki,wagowo duzej roznicy nie ma,Bebe ma 6kg,a Bella 5kg.A fotki czasem nie wychodza,zachcialo mi sie kontarstu:shake:

Posted

[quote name='Tekla64']wpadam z rewizyta, duet czarno bilay mnie sie bardzo podoba !
nie doczytalam czy matamorfoza oznacza ze beda ciete kudlate?[/QUOTE]
metamorfoza byla,Bebe opcieta juz jest:)

Posted

[quote name='natija']u nas pieknie bylo i jest:)[/QUOTE]

Lepiej na dwór nie wychodzić, bo się człowiek usmaży :diabloti: A ja dziś spędziłam z młodym 3h w aucie, ale wróciliśmy do domu przed tym największym upałem ;) Byłam dziś nawet u Ciebie w MG :)

Posted

[quote name='natija']widzisz moglas powiedziec wczesniej,to bysmy sie spotkaly:)[/QUOTE]

Byłam tylko chwilę ;) Zakładaliśmy gaz w aucie i musiałam zrobić tuv na instalacje, a w Viersen koleś miał urlop i jechałam do MG do tuv :)

Posted

[quote name='natija']no to bys wpadla na szybka kawke:cool3:[/QUOTE]

Czwartek już blisko, to wtedy się napije ;)
Zaraz na PW wyślę Ci mój nr. tel., bo w czwartek pewnie rano już nie wejdę na dogo. A jakbyś jednak nie mogła się spotkać czy coś, to napiszesz mi sms'ka :)

Posted

[quote name='natija']ja napewno bede mogla,tylko mam nadzieje,ze pogoda sie nie sprawdzi:shake:[/QUOTE]

Nie patrz na pogodę :eviltong: Wczoraj miało nie padać i padało :roll: Więc w czwartek też pogoda może się nie sprawdzić ;) Albo będzie padać wieczorkiem :cool3:

Posted

no mam nadzieje,ale z moim pechem :shake:zobacz ile lat musialam siedziec na dogo ,zeby kolezanke z ogo znalesc kolo siebie;)no dobra Ty mnie znalazlas:eviltong:

Posted

[quote name='natija']no mam nadzieje,ale z moim pechem :shake:zobacz ile lat musialam siedziec na dogo ,zeby kolezanke z ogo znalesc kolo siebie;)no dobra Ty mnie znalazlas:eviltong:[/QUOTE]

No właśnie, ja Cię znalazłam :mad::eviltong:
Ale ja na dogo jestem dopiero ponad 2 lata, więc... mogłaś sobie wcześniej szukać :evil_lol: