Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy i sie przedstawiamy -pochodzimy od rodzinki pozytywnie zakreconych,jestesmy male ale za to wielkim serduchem,energi mamy co nie miara,az czasem pancia za glowe sie lapie i pyta jak wytrzymac z tym domem wariatow,a w szczegolnosci broimy i wariujemy jak dolacza do nas nasze dwie siotrzyczki na 2 nogach;)no w koncu nadajemy na tych samych falach to jak ma byc inaczej.Jak jestesmy same to szalejemy bez naszych siostrzyczek,bo w koncu trzeba sobie jakies zajecie znalesc jak one sa w szkole,bo inaczej czas wolllllllno leci...

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dOgLoV']uooooooooooooooooo :roll:

ale pewnie nigdy sie nie spotkacie :eviltong:[/QUOTE]

Jak zobaczysz wspólne zdjęcia naszych psów, to będziesz inaczej śpiewać :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Jak zobaczysz wspólne zdjęcia naszych psów, to będziesz inaczej śpiewać :eviltong:[/QUOTE]

[quote name='natija']no pewno sie spotkamy i to w niedlugim czasie :D[/QUOTE]

nie odzywam sie do was :roll:

:eviltong:

słodziaki :loveu: ( mowa o psach żeby nie było ze to do was :eviltong::eviltong: )

Posted

Ten weekend mam zajęty, następny mam wolny, a kolejny znowu zajęty :roll: Ale ja mogę nawet w tygodniu, bo siedzę z malym w domu ;) A tak poza tym, to wysłałam Ci PW :)

[quote name='natija']hehe jasne :)mozesz tez do nas podjechac na spacerek z psami ;)[/QUOTE]

Nie licz na to, bo już ją namawiam 2 lata na wystawę w Dortmundzie ;)

Posted

[quote name='natija']no ja w sumie to w tygodniu tez moge,ale bardziej z rana,bo wtedy dzieci mam w szkole :)
No moze teraz przyjedzie,bo jej sie zal zrobi ;)[/QUOTE]

To jak rano, to w ogóle super :multi: