natija Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Witamy i sie przedstawiamy -pochodzimy od rodzinki pozytywnie zakreconych,jestesmy male ale za to wielkim serduchem,energi mamy co nie miara,az czasem pancia za glowe sie lapie i pyta jak wytrzymac z tym domem wariatow,a w szczegolnosci broimy i wariujemy jak dolacza do nas nasze dwie siotrzyczki na 2 nogach;)no w koncu nadajemy na tych samych falach to jak ma byc inaczej.Jak jestesmy same to szalejemy bez naszych siostrzyczek,bo w koncu trzeba sobie jakies zajecie znalesc jak one sa w szkole,bo inaczej czas wolllllllno leci... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
natija Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 a tak sie rozgrzewamy ;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Powtórzę się ale ... słodkie są :loveu: Fajne urwisy :lol: Quote
natija Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 no to pare zdjec na dzisiaj ;) Bebe Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us no i zabawa jak zwykle ;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
natija Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 Cos tu cicho,cioteczki gdzie sie podzialyscie ? Quote
natija Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 witamy sie dzisiaj i machamy lapka,a wieczorkiem zapraszamy na kolejne zdjecia,a spacerek byl udany:) Quote
natija Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 wybieramy sie na spacerek,jestesmy niecierpliwe ;) Uploaded with ImageShack.us wygladm jak krolik ;) Uploaded with ImageShack.us prawie mnie nie widac... Uploaded with ImageShack.us Bella cosik znalazla...;) Uploaded with ImageShack.us nierob mi tyle zdjec...takiego zdjecia chyba jeszcze nie mam ;) Uploaded with ImageShack.us Quote
Mapi Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Witamy się z tymi śmiesznymi kudłaczami. Cudnie razem wyglądają. Quote
*Magda* Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 To wpadłam się przywitać z "sąsiadkami" :) Fajny kontrast: biało-czarne :D Quote
natija Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 dziekujemy :)no jeszcze jednego musimy se spatrzec bialo-czarnego ;) Quote
łamAga Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Hejka ;) słodkie te wasze dwa nieznośniki :loveu: bedziemy zaglądac ;) Quote
*Magda* Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='dOgLoV']Hejka ;) słodkie te wasze dwa nieznośniki :loveu: bedziemy zaglądac ;)[/QUOTE] Aga, to są moje sąsiadki :eviltong: Quote
natija Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 dzieki :) ja na dogo juz jestem od paru lat i zabacz jak dlugo trzeba bylo szukac,zeby znalesc sasiadke ;) Quote
łamAga Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='magdabroy']Aga, to są moje sąsiadki :eviltong:[/QUOTE] ale że niby bardzo blisko macie do siebie ?? :cool3: Quote
*Magda* Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='dOgLoV']ale że niby bardzo blisko macie do siebie ?? :cool3:[/QUOTE] Tak :megagrin: Quote
łamAga Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='magdabroy']Tak :megagrin:[/QUOTE] uooooooooooooooooo :roll: ale pewnie nigdy sie nie spotkacie :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='dOgLoV']uooooooooooooooooo :roll: ale pewnie nigdy sie nie spotkacie :eviltong:[/QUOTE] Jak zobaczysz wspólne zdjęcia naszych psów, to będziesz inaczej śpiewać :eviltong: Quote
natija Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 biegam na dwoch lapach a co tam ;) Uploaded with ImageShack.us poka co tam znalazlas ;) Uploaded with ImageShack.us masz cos dla mnie... Uploaded with ImageShack.us sikam na dwoch lapkach,bo ja akrobatka mala ;) Uploaded with ImageShack.us Quote
natija Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 no pewno sie spotkamy i to w niedlugim czasie :D Quote
łamAga Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='magdabroy']Jak zobaczysz wspólne zdjęcia naszych psów, to będziesz inaczej śpiewać :eviltong:[/QUOTE] [quote name='natija']no pewno sie spotkamy i to w niedlugim czasie :D[/QUOTE] nie odzywam sie do was :roll: :eviltong: słodziaki :loveu: ( mowa o psach żeby nie było ze to do was :eviltong::eviltong: ) Quote
natija Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 hehe jasne :)mozesz tez do nas podjechac na spacerek z psami ;) Quote
*Magda* Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Ten weekend mam zajęty, następny mam wolny, a kolejny znowu zajęty :roll: Ale ja mogę nawet w tygodniu, bo siedzę z malym w domu ;) A tak poza tym, to wysłałam Ci PW :) [quote name='natija']hehe jasne :)mozesz tez do nas podjechac na spacerek z psami ;)[/QUOTE] Nie licz na to, bo już ją namawiam 2 lata na wystawę w Dortmundzie ;) Quote
natija Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 no ja w sumie to w tygodniu tez moge,ale bardziej z rana,bo wtedy dzieci mam w szkole :) No moze teraz przyjedzie,bo jej sie zal zrobi ;) Quote
*Magda* Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='natija']no ja w sumie to w tygodniu tez moge,ale bardziej z rana,bo wtedy dzieci mam w szkole :) No moze teraz przyjedzie,bo jej sie zal zrobi ;)[/QUOTE] To jak rano, to w ogóle super :multi: Quote
Recommended Posts