LadyK Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Agata_B napisał(a):Może i się spełniają, ale w moim przypadku to chyba nie :-( Chociaż brat mi chce kupić yorka, bo w maju będzie miał komunie i kasy troche dostanie :cool3:, to rodzice i tak mówią, ze nie :-( Ja zawsze chciałam ONka ale jak narazie to nic z tego :shake: Quote
dadiii Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 ale zamiast ONka masz kochana Neske :p Agata napewno przyjdzie ten czas jak wkoncu bedzie miala yorczka zobaczysz tylko czasem trzeba czekac dluzej a raz krocej ale zawsze sie to spelni Quote
LadyK Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Agata napewno przyjdzie ten czas jak wkoncu bedzie miala yorczka zobaczysz tylko czasem trzeba czekac dluzej a raz krocej ale zawsze sie to spelni mi się spełni jak kilka lat jak będę miała własne mieszkanko to bede miala ONka wtedy i Neske :p Quote
dadiii Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 od dzisiaj zaczelam robic wyprawke dla malej pirani :evil_lol: obowiazkowo byla wizyta w biedronce :p kupilam smycz automatyczna wiem ze badziewie ale chodzi mi o to zeby przez jakies 2 moze 3 miesiace pochodzila na tej potem to pojdzie w kat :evil_lol: do tego czarny odblaskowy komplet kupilam jeszcze grzebyk tylko zastanawiam sie czy nie za gesto ma zabki ale inny nie bylo u nas i kilka zabawek :p wiec jak narazie dla Tili mam : SMYCZE : ta zwykla odblaskow :p i zwyczajny automat z biedronki :p obroze + ta ktora dostaniemy razem z Tila te smycze i obroze sa na teraz a gdy podrosnie : smycze : * smycz flexi comfort compact 2 * na dole zwykla smycz o kolorze zgnilej zielenie (zdjecie tego nei pokazuje :D ) 120 cm * i czarna przepinana smycz o dlugosi 3 m. Obroża i szelki raczej zadko bedziemy tego uzywac bo westy w szelkach nei fajnei wygladaja a szczegolnie w takim modelu, a ta obroza bedzie raczej na miasto tylko uzywana bo na laki raczej sie nei nadaja :eviltong: C.D.N :cool1: Quote
dadiii Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 zabawek raczej tak duzo juz nie dokupie chyba ze wezelki bede kupowac bo one sie szybko niszcza i wogole musze kupic jeden + myslalam nad frisbee a narazie mamy to no i szczotki i grzebyk miski narazie mamy taki zwykle czerwone jeszcze mama mi dala wielkie jaskrawo pomaranczowe przescieradlo zrobione z tzw. frotki ktore przerobie na kocyki z tego wyjdzie ok. 4 kocyki bo takie podwojne chce zrobic i nieco wieksze + trymer ktory dostaniemy od hodowczyni ( za ktory bede musiala zaplacic :D ) + musze zakupic sobie ringowke:roll: Quote
dadiii Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 tak myslisz?? mi tu czegos jednak brakuje tylko caly czas zastanawiam se czego :p Quote
LadyK Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 dadiii napisał(a):tak myslisz?? mi tu czegos jednak brakuje tylko caly czas zastanawiam se czego :p ja wiem,ja wiem :diabloti: Tili jeszcze brakuje i wtedy będzie komplet :evil_lol: Quote
dadiii Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 to jeszcz trzeba troche poczeac :p Quote
LadyK Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Odliczajmy dni,to szybciej zleci ;) Zaczynamy: 19 dni ;) Quote
Bewarka Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Brawo! Tila będzie z wyprawki zadowolona! :D A najbardziej z zabawek ;) Quote
dadiii Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 ja odliczam juz odkond byla z wizyta w hodowli a co do zabawek to mam taka nadzieje :D:D Quote
C&B Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 czika ma jedna taką miskę , jak ty kupiłas;) Quote
dadiii Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 ja je kupilam w ... styczniu jak byly u mnie male znajdy i zostaly mi po nich :p Quote
dadiii Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 jeny jeszcze 2 tyg. musze czekc!! Quote
Guest Agata_B Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Tylko 2 tyg:P może i aż:) Dobra ja spadam z forum, bo znowu ''chce mi sie psa'' ;) Jak tu siedze i czytam to coraz bardziej chce, a i tak miec nie bede, wiec lepiej tu nie wchodzić... Papa;) Quote
Recommended Posts