dadiii Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 a Tila nie ladnie?? moja mama sie na Tile uparla Quote
LadyK Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 dadiii napisał(a):a Tila nie ladnie?? moja mama sie na Tile uparla Według mnie takie średnio ładne ;) Quote
Avaloth Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Tila mi się dość podoba :) ale Tola, ani Tusia absolutnie nie :eviltong::eviltong: Daisy też tak średnio.. Tajga też fajnie, ale moim zdaniem raczej do większych psów.. zaraz poszukam jakiś imion na T i ci dam propozycje ;) może akurat mamie się spodoba :) Edit :) trochę znalazłam, mi się te imiona podobają tak średnio, chociaż niektóre są niezłe, ale może akurat wam przypadną do gustu ;) Tabby Telma Tessa Taba Tala Tałta Tao Tess Tessi Totti Tafla chyba wystarczy :D Quote
dadiii Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 mi tez sie wlasnie Tila calkiem podoba :p i chyba Tila zostanie ale mozesz cos poszukac :D Quote
Skibka Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Tila też ładnie! :loveu: Jak już się mama uparła to chyba nie masz wyjścia. Ale psu to chyba jedno jak ma na imię, byle się go kocha.:evil_lol: Quote
C&B Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Tila - ładne imię :) I z mamą nie wygrasz... Moja mama też uparła się na imię dla mojej suni i tak zostało :) Pozdrawiam :) Quote
dadiii Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 i Tila raczej zostanie bo po 1 juz wyslalam do babki maila ze takie bedzie jej imie rodowodowe chyba ze cos jeszcze tam wplecie do tego bo jesli nie to bedzie mala Tila Beta Plus ladnie prawda?? :p po2 podoba mi sie to imie po 3 nie mam pomyslow i po 4 tak czy siak macie racje ze z mama nie wygram :D wogole tata przed chwila wrocil do domu z pracy no i oto nasza rozmowa ja : wiesz jak westi bedzie nazywal?? tata: no niewiem j: Tila t: aha. a kto to imie wymyslil? j: mama t: a powtorz jeszcze raz to imie bo niezapamietalem :D j: Tila t: dobra juz pamietam :D no i wyszlam z pokoju i zerklam co tata robi a ten wpisuje w telefon to imie bo zapamietac nie moze :p niewiem co w tym trudnego ale nauczy sie :) Quote
LadyK Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Jak westie będzie już u Ciebie i będzie reagowała na imię to wtedy tata zapamięta :evil_lol: Dobranoc ;) Westie'owych snów :D Quote
Avaloth Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 ładnie w sumie to Tila :) podoba mi się coraz bardziej :D i faktycznie, pasuje do przydomka hodowlanego ;) w skrócie może być Ti :loveu: zawsze mi się podobały takie dwuliterowe zdrobnienia :eviltong: Quote
Bewarka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 dadiii napisał(a):...to bedzie mala Tila Beta Plus ladnie prawda?? :p Skrót jeszcze lepszy TBP (TiBiPi) :D :evil_lol: :lol: Quote
dadiii Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 hehe :p a tak wogole to wczoraj moja kruszynka skonczyla swoj pierwszy tydzien zycia :D Quote
INU Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 dadiii - mnie się na przykład zawsze podobały imiona wieloczłonowe... Jeżeli jeszcze wszystko nie jest zaklepane, to może spodoba Ci się... TOP SECRET Beta Plus? :lol: Wiem, wiem, troszkę głupawe. Ale z Tilą zawsze można coś wymyślić dłuższego: THAT IS TILA (To Jest Tila) TILA IS MY LOVE (Tila Jest Moją Miłością) Mam nadzieję, że niczego nie pokręciłam. :oops: Quote
dadiii Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Tila mi raczej wystarczy :p ale wezme to pod uwage :) Quote
Guest Agata_B Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Masz już ustaloną dokładną date kiedy odbierasz... Tile? :D Może zrobimy odliczanie?:multi: Quote
dadiii Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 no jeszcze niestety nie bo ona sie urodzila dopiero 07.08.08 wiec bedzie u mnie miedzy wrzesniem a pazdziernikiem ale spytam sie hodowczyni kiedy bede u niej ogladac szczeniaki :loveu: Quote
tusia. Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Tila, z biegem czasu coraz bardziej mi się podoba :p:loveu: Quote
LadyK Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 tusia. napisał(a):Tila, z biegem czasu coraz bardziej mi się podoba :p:loveu: Mnie też ;) Quote
Guest Agata_B Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Z tego co obliczyłam mogłabyś odebrać ją już na początku października :razz: (1-5 październik 08 ) Quote
dadiii Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 to fajnie :p i wlasnie dostalam maila z meldunkiem ze Tila ma sie swietnie i ze jak odzyska aparat bo pojechal na wakacje z jej corka to bede miala zdjecia i szczeniakow i rodzicow :loveu: Quote
Guest Agata_B Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Mówiłaś, że są dwie suczki, to wybrałaś już jedną czy hodowczyni Ci wybrała czy jak? xD:evil_lol: Quote
Recommended Posts