dadiii Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 narazie jeszcze nic nie wiadomo :/ a hodowla jest w woj. łodzkim wiec ja mam godzinke drogi do nich i nazwa tej hodowli to Beta Plus hoduja westy i beagle Quote
McDzik Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Acha :) a wiesz moze czy nazywają mioty alfabetycznie? Bo jak tak, to chociaz mozna przewidziec na jaką literke bedzie :) Quote
INU Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='dadiii']narazie jeszcze nic nie wiadomo :/ a hodowla jest w woj. łodzkim wiec ja mam godzinke drogi do nich i nazwa tej hodowli to Beta Plus hoduja westy i beagle Ta? http://www.beagle.strona.pl/ Quote
INU Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 dadiii napisał(a):tak ta (10 znakow) a co? Nie, nic, po prostu się zastanawiałam. :razz: Quote
McDzik Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 O masz :D Któres z tych maluchów będzie Twoje? Czy Ty masz czekac na nastepny miot? Bo mowilas ze nie wiadomo, czy urodzi się suczka? Tu są same pieski ???? Quote
dadiii Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 zadne z nich bo za pozno do niej maila napisalam i zostal im tylko jeden piesek ale maja suke w ciazy i sie oszczeni na poczatku sierpnia :p juz niemoge sie doczekc !! poprosu zapozno ich znalazlam jakbym zrobila to szybciej to ktores z tych malestw bylo by moje :D bo mieli 3 suczki w tym miocie oprocz pieskow Quote
McDzik Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 W jakim woj. jest Bełchatów? Zaraz Ci powiem jakie są wystawy w ciagu sezonu niedaleko Ciebie. Quote
McDzik Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 A no juz widze! To na pewno masz maj, Łódź, miedzynarodowa , wrzesien-krajowa w Łodzi ale oni róznym grupom tylko robią, w tym roku np.I, III, V - czyli Westy beda w tym roku, nie wiem czy beda za rok? Bo teraz to za wczesnie dla Was, mała bedzie miala miesiac a mozna jezdzic od 6 miesiecy - no i w Świętokrzyskim w sumie nie tak daleko macie Kielce. Quote
dadiii Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 tata niestety niechce z mala na wystawy jezdzic :( moze jak sama uzbieram kase za wystawy tona jakas jedna pojedziemy ale to tez nie jest pewne :( Quote
Avaloth Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 o gratulacje ! czekamy razem z tobą na nowy miot :loveu: właśnie, a nie lepiej założyć nową galerię ? a jak nie, to na pierwszej stronie napisz że do strony którejś tam Psotka [*] a od którejś tam westinka :eviltong: bo czasem wchodzę gdzieś na fbl, widzę na pierwszej stronie załóżmy boksera, a w tytule i na ostatnich stronach york.. no i połap się o co chodzi, albo znajdź szczenięce lata yorka.. co do imienia, to z tych trzech wymienianych moim zdaniem najlepsze Lucy, a potem Tosia chociaż wszytskie takie dość pospolite :eviltong: nieoryginalne, ale ładne ;) Quote
dadiii Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 nie bede zakladac nowego watku tylko w tytule bedzie wlasnie napisane ze westie bedzie od tej i tej strony a co do imienia to mozesz dac swoje propozycje :p bo jeszcze imie niewybrane Quote
Avaloth Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 eee.. xD szczerze mówiąc to nie mam propozycji, mówiłam tak ogólnie :evil_lol: dosyć mi się podoba dla suczki Flopsy albo Axa(ale to moim zdaniem pasuje do większych psów).. poza tym jeszcze Peny, Fibi.. nie mam innych pomysłów :eviltong: Quote
Skibka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Isia & Chester napisał(a):eee.. xD szczerze mówiąc to nie mam propozycji, mówiłam tak ogólnie :evil_lol: dosyć mi się podoba dla suczki Flopsy albo Axa(ale to moim zdaniem pasuje do większych psów).. poza tym jeszcze Peny, Fibi.. nie mam innych pomysłów :eviltong: Flopsy bardzo ładne imię i chyba nie koniecznie dla dużego psa.:cool3: Quote
Avaloth Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Skibka napisał(a):Flopsy bardzo ładne imię i chyba nie koniecznie dla dużego psa.:cool3: do dużego psa chodziło mi o Axe :eviltong: źle napisałam :eviltong: Flopsy to nawet bardziej pasuje do mniejszego moim zdaniem ;) czy do westa to nie wiem.. Dadii może poszukaj na jakiś portalach z imionami ? na dgm też chyba jest baza imion ? Quote
dadiii Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 no jest ale nic mi niepasuje zabardzo najlepisze wedlug mnie jest Tosia lub Lucy i niewiem ktore wybrac Quote
Guest Agata_B Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Mi się bardzo podoba imię Lussi :loveu: Quote
dadiii Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 to juz niewiem ktore ale Lucy czy jak kto woli Lussi brzmi bardziej tak powaznie :D ale w domu i tak bybyla nazywana poprostu Lusią Quote
Guest Agata_B Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Dadiii, spotkałam ostatnio u weterynarza Westa - Lussi :loveu: dlatego napisałam, że to imię mi sie podoba.. Jezuniu jakie cudeńko :loveu::loveu: mówie Ci, ślicznaaa! Z rodowodem byla, ślicznie ostrzyzona, cudne czarne oczka, taka milutka, chciała zebym ją wzieła na ręce.. teraz bardzo mi się podobają westy sa super :loveu: [ale i tak wole yorki xD] [SIZE=2]Nawet mojej mamie sie spodobała, więc uwierz ze musiała byc świetna, bo mojej mamie sie rzadko który pies podoba :evil_lol: aa... i na żywo są 100 razy piękniejsze niż na fotkach ;) Quote
dadiii Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 wiem wiem :p sliczne sa na zywo :D tylko boje sie pierwszego trymowania bo malą trzeba bedzie prawie ze na lyso oskubac zeby usunac szczenieca siersc Quote
Guest Agata_B Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 dadiii napisał(a):wiem wiem :p sliczne sa na zywo :D tylko boje sie pierwszego trymowania bo malą trzeba bedzie prawie ze na lyso oskubac zeby usunac szczenieca sierscPrzeżyjesz :eviltong: Quote
dadiii Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 no mam nadzieje :p tylko jak ona bedzie wygladac :D Quote
Recommended Posts