dadiii Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 [quote name='Kincia']No to sie ciesze ze psiaki maja juz domek :loveu: Wszytkiego Naj dla Psoty :loveu: :drink1::drink1::drinka::drinka::drinking::drinking::pepsi::pepsi::drink1::cunao::cunao::laola: Psota sie cieszy ze w koncu do nas wpadlyscie chociaz by i nawet dla teg oze wam powiedzialysmy o jej urodzinkach :eviltong::eviltong: :evil_lol: [quote name='limoncia']Witanko popoludniowe :) ja pierwszy raz w tej galerii :):) widze ze trafilam na impreze :):) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PSOTY :) :new-bday: STO LAT STO LAT:smilecol::klacz::B-fly::B-fly::new-bday::BIG: a dziekujemy i witamy jako poraz pierwszy no i oczywiscie zapraszamy ponownie :D i widze ze nas wyprzedzilyscie !!! psota juz dostala swoje prezenty odemnia a dostala nowa obrozke , mieszanke smakolykow, kosci wedzona, ucho wedzone i dropsy czekoladowe gdzies tak pod wieczor dam foki oki?? bo teraz sprzatam w pokoiku :/ Quote
dadiii Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Selenne napisał(a):O! To o której zaczyna się impreska? ano zreszta nawet i teraz sie moze zaczac :D:D:D a co?? :cool3: Quote
Selenne Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Czekamy na fotki i wszystkiego najlepszego dla malutkiej Psotki! STO LAT STO LAT Quote
dadiii Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Selenne napisał(a):Czekamy na fotki i wszystkiego najlepszego dla malutkiej Psotki! STO LAT STO LAT dziekujemy :D:D Kincia napisał(a):Ale dostała smakołyków :cool3::cool3: no troszke tego jest :lol: ;) no ale czego sie nierobi dla psa :D:D Tina.Sara napisał(a):Sto lat dla Psotki! :multi: dziekujemy dziekujemy :D:D:D Quote
Avaloth Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 :new-bday:WSZYSTKIEGO NAJ DLA PSOTECZKI:bday: !:buzka: żyj nam długo i szczęśliwie ! :multi::BIG: :laola: Quote
Ola164 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Miny wesołej jak u yorka, Przyjaciół tyle co ma kropek dalmatyńczyk, Radości labradora, Szybkości charta (by czasem zwiać pani) Inteligencji border collie, Czasami "lenia" jak u basseta, chęci pracy jak u Onka oraz spacerów dłuuuugich jak Jamnik życzy Ola wraz z bandą :D Quote
dadiii Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 [quote name='chester07']:new-bday:WSZYSTKIEGO NAJ DLA PSOTECZKI:bday: !:buzka: żyj nam długo i szczęśliwie ! :multi::BIG: :laola: dziekujemy dziekujemy!! :multi::multi: [quote name='Ola164']Miny wesołej jak u yorka, Przyjaciół tyle co ma kropek dalmatyńczyk, Radości labradora, Szybkości charta (by czasem zwiać pani) Inteligencji border collie, Czasami "lenia" jak u basseta, chęci pracy jak u Onka oraz spacerów dłuuuugich jak Jamnik życzy Ola wraz z bandą :D swietny wiewrszyk :loveu: sama go wymyslilas??:cool3: a fotki powinny byc za momecik tylko je sciagne :D:D:D Quote
dadiii Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 no to macie te juz dawno nie wstawiane fotki :D:D:D:D zacznijmy od prezentow psoty :D:D obrozka ucho i kosc :D:D dropsy :lol: jej smakolyki :D:D tutaj wam je pogrupowalam :D(prawie za pol darmo je dostalam niema to jak znac faceta pracujacego w zoologu jeszcze ja napchal takimi krakersami bo ja lubi i to za darmo :D:D ) C.D.N Quote
dadiii Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 C.D :D:D tu w "kupie" :lol: a tu w waidereczku na smakolyki :D:D no i na koniec mojej wlasnej roboty ciasteczka tylko ze dla ludzi :D:D:D nie dla psow po upieczeniu tylko ze jeszcze na blaszcze a tu juz na talerzu pyszne byly :D no nasza solenizantka czy jakos tak to sie pisze :D:D:D C.D.N Quote
Ka-Vanga Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 STO LAT dla Psotki :Rose::tort::BIG::drinking::drinking::drinking::drinking:. Quote
dadiii Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Ka-Vanga napisał(a):STO LAT dla Psotki :Rose::tort::BIG::drinking::drinking::drinking::drinking:. dziekujemy!!! i zapraszamy do na mas takze ponownie :D:D:D Quote
Ola164 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 tak życzenia sama układałam :D Ale psota ma wypasione prezenty :p Quote
dadiii Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 a no to gratuluje ci pomyslu !! :D:D:D Quote
Pimpek Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Wszystkiego Naj Dla Psotki Z Okazji 2 Urodzin! :D Quote
dadiii Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 [quote name='Pimpek']Wszystkiego Naj Dla Psotki Z Okazji 2 Urodzin! :D dziekujemy dziekujem!! :D:D:D cos dawno was nie bylo u nas !! :mad: Quote
Kincia Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Ale smakolykow i tych ludzkich i tych psich :evil_lol::loveu: Quote
dadiii Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 troszke tego sie nazbieralo :D:D:D Quote
dadiii Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Witamu sie juz poimprezowo!!!! :evil_lol: :evil_lol: :cool3: co u was??? Quote
limoncia Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Witanko niedzielne :):) jak tam Psotka po urodzinkach? :lol::lol::lol: Quote
Selenne Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Ja jeszcze raz skłądam życzonka Jak po impresce? Ja niestety nie mogłam przyjść. . . Mam nadzieję, że kacka nie ma?! Quote
dadiii Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 no niema niema :D:D:D:D ale dziekujemy za odwiedzinki :D:D ale jest ucieszona ze swoich prezentow jak nieweim :D:D juz byla na spacerku w nowej obrozce wczoraj ucha juz niema a z kosci troszke jeszcze zostalo Moze jakies fotki dzisiaj porobie neiwiem zobacze :D:D Quote
Recommended Posts