Paatrycja Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Witajcie, Dzisiaj oficjalnie ruszyło przyjmowanie zgłoszeń na World Dog Show 2014 w Helsinkach, Finlandii, która odbędzie się na początku sierpnia 2014 roku. Niestety moją uwagę natychmiast przykuł brak klasy baby, czy tak często zwanej za granicą klasy "minor puppy". Napisałam w tej sprawie komentarz na Facebookowej stronie WDS 2014, ale niestety na razie milczą. Ktoś wie może coś w tej sprawie? Przyznam, że miałam wielkie nadzieję z tą wystawą, a teraz to lipa. Quote
Paatrycja Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 Naprawdę nikt nic nie wie na ten temat? Helsinki dalej milczą. :shake: Quote
AmicaCanis Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Ponieważ w Finlandii nie ma takiej konkurencji; nie ma nawet tytułu Młodzieżowego Championa Finlandii; ogólnie klasy są dla dorosłych i certyfikaty, championaty liczą się od klasy pośredniej. Widocznie tak samo zrobili swoją światówką :) Quote
Recommended Posts