Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agula99 napisał(a):
A Hajdi dzisiaj nawiała naszej wolontariuszce, czyli ściągnęła sobie z głowy tą koszmarną obrożę ( właśnie mówiłam dziś do Aliny, że trzeba zainwestować w jakieś sensowne obroże, bo te co mamy to porażka, obroża musi być na konkretne zapięcie, a nie zatrzask, kto nie chodzi na spacery to nie wie, ale dla dużych psów tylko zapięcie normalne)

Agula, kupiłam dwie skórzane obroże zapinane na sprzączki - dla Hajdi i dla Bruna; mam nadzieję, że będą OK. Przyniosę w sobotę, jakby co, to mogę je wymienić.

• 2 weeks later...
  • Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hajdi ma naprawdę fioła na punkcie Belli; wczoraj niezamierzenie spotkały się na specerze i dla Hajdi cały powrót oznaczał dzikie sapanie, ciagnięcie i szarpanie śladem Belli. Zmęczyła mnie nawet bardziej niż Bruno.

Posted

[quote name='ariete2503']No właśnie, Haidi ma bardzo ładne zdjęcia i w realu też jest piękna, może ukierunkować na nią pana od "Brędy"?[/QUOTE]

zaproszenie dostali ale czy przyjdą i czy akurat Haidi tego nie wiem, myślę że Bruno bardziej by ich zainteresował.

Posted (edited)

[quote name='Agula99']Mam nadzieję, że skorzystają z zaproszenia mimo wszystko, szkoda że wczoraj nie przyszli, bo czekałyśmy z ariete z nadzieją ...[/QUOTE]

ale gościu mówił że sam nie może bo wyjeżdża ale może przyjdzie żona z synem, może jednak doszli do wniosku że przyjdą we trójkę kiedy indziej, a może wcale nie przyjdą....
Pytał też o kota ale to nie w zastępstwie tylko chcieliby i kota i psa, tak mówił przynajmniej.

Edited by Becia66
Posted

[quote name='becia66']ale gościu mówil że sama nie może bo wyjeżdża ale może przyjdzie żona z synem, może jednak doszli do wniosku że przyjdą we trójkę kiedy indziej[/quote]

oby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Kurcze no, szkoda że tą naszą Hajdi nikt się nie interesuje, taki śliczny pies, trochę niedoszlifowany może, bo wariuje, ale będąc w domu na pewno by się uspokoiła i okrzesała...ech szkoda

Posted

[quote name='Agula99']Kurcze no, szkoda że tą naszą Hajdi nikt się nie interesuje, taki śliczny pies, trochę niedoszlifowany może, bo wariuje, ale będąc w domu na pewno by się uspokoiła i okrzesała...ech szkoda[/QUOTE]
Ogłoszenia cały czas odświeżam, też nie rozumiem braku zainteresowania:shake:.
Jak po zabiegu?

Posted

Sam zabieg poszedł sprawnie i w szystko w porządku, ale podobno Hajdi troche zestresowana jest nowym otoczeniam , no i mąż Jadwini ma przechlapane, bo ona chyba nie lubi facetów i powarkuje na niego.

Posted

[quote name='majuska']Sam zabieg poszedł sprawnie i w szystko w porządku, ale podobno Hajdi troche zestresowana jest nowym otoczeniam , no i mąż Jadwini ma przechlapane, bo ona chyba nie lubi facetów i powarkuje na niego.[/QUOTE] i jeśc nie chce, a to trochę do niej niepodobne. Jak rozmawiałam z Jadwinią, to właśnie gotowała dla niej kurczaka z marchewką i ryżem, może choć na to się skusi.

Posted

[quote name='majuska']Hajdi już na starych śmieciach, czyli w przytulisku, dziś miała zdejmowane szwy, wszystko pięknie zagojone, tylko już dom teraz potrzebny.........[/QUOTE]

strasznie szaleje, przeraża mnie że może sobie krzywdę zrobić, przecież to wszystko takie świeże po operacji.
Zamknęłyśmy ją na wychodne w starym boksie Terrego, w którym zresztą mieszkała już wcześniej.

Posted

[quote name='Becia66']strasznie szaleje, przeraża mnie że może sobie krzywdę zrobić, przecież to wszystko takie świeże po operacji.[/QUOTE]
Fakt, też się wczoraj o nią martwiłam. Mam nadzieję, że wszystko u niej OK i nieopatrznie nie uszkodziała się.

• 2 weeks later...
Posted

Przydałby sie jej domek albo Belli bo obie sie nienawidzą. Ostatnio Haidi ugryzła Bellę w łapę przez płot i ta ostatnia musiala brać antybiotyk bo kiepsko to wyglądało.