Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciągle mam nadzieję, że ten pan się zastanowi, jak wrócił 15 to może jeszcze nie ma czasu na branie psa, albo coś innego robi, oj nie wiem sama,no nic, zobaczymy!!!!

Posted

mam najświeższe informacje, mianowicie dowiedzialam się, że Pan był jeszcze raz z żoną zobaczyć Haidi i czekają na powrót rodziców z wczasów ok.23 lipca. Wtedy wszyscy maja przyjechać do przytuliska i zdecydować bo Haidi ma wlaśnie zamieszkać u rodziców tego Pana.

Posted

ooo , to już coś:lol:
czekamy..
lubię takie przemyślane adopcje
ale osobiście wolę jak tak zaiskrzy ,szast prast , pod pachę i do domu :cool3:

Posted

[quote name='karolciasz28']Mam nadzieję, że jak wrócę to Hajdi będzie już miała chałupę.:lol:[/QUOTE]

to takie wszystko patykiem pisane, nie nakręcałabym się za bardzo.

Posted

[quote name='ariete2503']Dziś już 23 lipca. Czy coś wiadomo w sprawie tych państwa, co interesowali się Hajdi?[/QUOTE]

nic nie wiadomo, nikt sie do nas nie odezwał.

Posted

Dziwi mnie i martwi zarazem, że cisza wokół Hajdi, w sumie fajna suka, młoda i całkiem urodziwa.
Z drugiej jednak strony kiedy wchodzę na portale ogłoszeniowe i widzę wysyp pięknych szczeniaczków do wyboru do koloru, to dziwić sie przestaję. :shake:

Posted

[quote name='Becia66']Dziwi mnie i martwi zarazem, że cisza wokół Hajdi, w sumie fajna suka, młoda i całkiem urodziwa.
Z drugiej jednak strony kiedy wchodzę na portale ogłoszeniowe i widzę wysyp pięknych szczeniaczków do wyboru do koloru, to dziwić sie przestaję. :shake:[/QUOTE]
Wystarczy być szczeniakiem, nawet kundelkiem ale szczeniakiem! O szczeniaki u Majki cały czas ktoś do mnie pisze...

Posted

[quote name='karolciasz28'] O szczeniaki u Majki cały czas ktoś do mnie pisze...[/QUOTE]

bardzo sie ciesze że ruch u Majki, lepiej niech u niej maluchy nie zalegają. Zresztą żadne niech nie zalegają.