Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ta sunieczka ma już swoje lata, została wyceniona na 10 lat, jest piękną owczarką długowłosą, została znaleziona w lesie, przywiązana do drzewa :( Miała wiele kleszczy i była osłabiona. Gdyby nie ludzie, którzy ją uratowali z pewnością by umarła. Teraz czuje się już bardzo dobrze. Jest pełna życia, pogodna i wesoła. Kocha ludzi, jest bardzo grzeczna. Lubi pieszczoty i prosi o nie podając łapkę. Sunia jest cudowna i zasługuje na godziwą starość u boku właściciela a nie za kratami boksu. Na pewno sprawi wiele radości i odwdzięczy się ogromną miłością. Jest w schronisku we Wrocławiu. Ratujmy ją bo niewiadomo ile czasu jest jej przeznaczone!!!
Kontakt:
foxterier@op.pl
603 616 546

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nie będę się rozpisywać co bym tym ludziom zrobiła bo wylecę z dogo i znowu będą sądem straszyć.... :angryy::angryy::angryy: Ale byłam przy przyjęciu suczki... widziałam ten ogrom kleszczy na jej ciele.. na pyszczku.. a mimo to była taka pogodna, radosna, domagała się uwagi i pieszczot..... :-(:-(:-( Jak tak można?? co z tego ze stara?? ludzie też się starzeją a nikt ich do drzewa w lesie nie przywiąże... a czasem szkoda:angryy::angryy::angryy:

Posted

Na forum owczarek.pl pojawiły sie min. takie wypowiedzi:

"Bede namawiac kogo sie da.....pieknota...W jakiej kondycji jest ogolnie,tzn.lapska,zebiszcza??.....hooopaj...malunia w gorke!!!!(bym Cie wziela gdyby nie ta staruszka obecna,dwie babunie to chyba za duzo....)"
"Ale ona nie wyglada na 10 lat......7-8 najwyzej.......i chyba duza jest...tzn.wysoka,patrzac na te lapki...(zmykam bo juz mi sie coraz bardziej podoba...)"

Posted

Suczka jest w całkiem dobrej kondycji... ja osobiście nie zaglądałam jej w zęby... <ale mam wrażenie że nikt jej nie zaglądał i została wyceniona na oko >:-( No ale nie będę się w to zagłębiać. Sunia jest dość wysoka... postaram się w najbliższym czasie zabrać ją na spacer i zrobimy jej "przegląd";)

Posted

Znalazłam zdj gdzie widać trochę zębole.... kły ma starte ale kto wie ile czasu i jaką smycz próbowała przegryźć w lesie:-( No ale reszta w niare ok... nie jest tragicznie:cool3:

Posted

Łeeeeee.......... A ja znowu nic nie widzę...........:cool1:

A godziny suńci nie są policzone!!! Jak się ciotka zaweźmie to kudły wyczesze, zęby wymyje i będzie, jak nowa:lol: - a dom też się znajdzie- jak mam drugą taką w domu to wiem, gdzie szukać chętnych:p

Posted

Jest piękna i naprawdę kochana:loveu: Tylko obawiam się o nią bo na A na sukach jest straaasznie ciasno:-( no i wiadomo, ze na pierwszy ogień idą stare:-(