Negri Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Ta sunieczka ma już swoje lata, została wyceniona na 10 lat, jest piękną owczarką długowłosą, została znaleziona w lesie, przywiązana do drzewa :( Miała wiele kleszczy i była osłabiona. Gdyby nie ludzie, którzy ją uratowali z pewnością by umarła. Teraz czuje się już bardzo dobrze. Jest pełna życia, pogodna i wesoła. Kocha ludzi, jest bardzo grzeczna. Lubi pieszczoty i prosi o nie podając łapkę. Sunia jest cudowna i zasługuje na godziwą starość u boku właściciela a nie za kratami boksu. Na pewno sprawi wiele radości i odwdzięczy się ogromną miłością. Jest w schronisku we Wrocławiu. Ratujmy ją bo niewiadomo ile czasu jest jej przeznaczone!!! Kontakt: foxterier@op.pl 603 616 546 Quote
Dorothy Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 sliczna! dostojna! czemu ludzie to robia???:placz: Quote
Negri Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Dzięki Wam za zainteresowanie:lol: mam nadzieję, że uda się ją uratować.... jedyna nadzieja w dogo:-( Quote
Negri Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Nie ma żadnych ogłoszeń... ale byłabym wdzięczna:roll: Quote
madzia828 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 śliczna sunia :loveu: jak ludzie mogą tak postąpić ze swoim psem :angryy: takich to nic tylko po głowie:mad: Quote
fizia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Dodałam w takim razie na forum o Owczarkach http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=10742&PN=1&TPN=1 Trzymam kciuki!!! Sama mam 10-cio letnia sunię Owczarka - Almę, jest w Niej jeszcze tyle radości, wigoru i checi życia, czasem bawi się i cieszy jak szczeniak. Quote
Negri Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Ja nie będę się rozpisywać co bym tym ludziom zrobiła bo wylecę z dogo i znowu będą sądem straszyć.... :angryy::angryy::angryy: Ale byłam przy przyjęciu suczki... widziałam ten ogrom kleszczy na jej ciele.. na pyszczku.. a mimo to była taka pogodna, radosna, domagała się uwagi i pieszczot..... :-(:-(:-( Jak tak można?? co z tego ze stara?? ludzie też się starzeją a nikt ich do drzewa w lesie nie przywiąże... a czasem szkoda:angryy::angryy::angryy: Quote
Negri Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Fizia dzięki:loveu::loveu::loveu: mam nadzieję, że coś się znajdzie....:roll: Quote
asiamm Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Negri, napisz o niej na wątku Anashara http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5206417#post5206417 to ją wrzuci na swoją onkową stronę Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Allegro potrzebne.Ktos moze wystawic? W gore On'eczko. Quote
Negri Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Suni bardzo potrzebuje domku... a godziny starej dużej suki w schronisku są policzone:-( Quote
fizia Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Na forum owczarek.pl pojawiły sie min. takie wypowiedzi: "Bede namawiac kogo sie da.....pieknota...W jakiej kondycji jest ogolnie,tzn.lapska,zebiszcza??.....hooopaj...malunia w gorke!!!!(bym Cie wziela gdyby nie ta staruszka obecna,dwie babunie to chyba za duzo....)" "Ale ona nie wyglada na 10 lat......7-8 najwyzej.......i chyba duza jest...tzn.wysoka,patrzac na te lapki...(zmykam bo juz mi sie coraz bardziej podoba...)" Quote
Negri Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Suczka jest w całkiem dobrej kondycji... ja osobiście nie zaglądałam jej w zęby... <ale mam wrażenie że nikt jej nie zaglądał i została wyceniona na oko >:-( No ale nie będę się w to zagłębiać. Sunia jest dość wysoka... postaram się w najbliższym czasie zabrać ją na spacer i zrobimy jej "przegląd";) Quote
Negri Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Znalazłam zdj gdzie widać trochę zębole.... kły ma starte ale kto wie ile czasu i jaką smycz próbowała przegryźć w lesie:-( No ale reszta w niare ok... nie jest tragicznie:cool3: Quote
Koperek Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Łeeeeee.......... A ja znowu nic nie widzę...........:cool1: A godziny suńci nie są policzone!!! Jak się ciotka zaweźmie to kudły wyczesze, zęby wymyje i będzie, jak nowa:lol: - a dom też się znajdzie- jak mam drugą taką w domu to wiem, gdzie szukać chętnych:p Quote
Koperek Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Widziałam Piękną w Twojej galerii Negri- jest prześliczna, więc myślę, że z tym nowym domem nie będzie całkiem przechlapane.:cool3: Quote
Negri Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Jest piękna i naprawdę kochana:loveu: Tylko obawiam się o nią bo na A na sukach jest straaasznie ciasno:-( no i wiadomo, ze na pierwszy ogień idą stare:-( Quote
Recommended Posts