Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

łosz to faktycznie niezły żarłok jest z niego :O on bije nawet na głowę Soniulę :diabloti:

Tak nakręcanie na zabawkę jest fajne :loveu:

Hmm a jajo... to może zacznij z nią grać tym jajem, jakby to była piłka... ja tak Gandzika nakręciłam, tylko palce strasznie bolały :evil_lol:

tak mi się z Drago skojarzyło ;) zamiast jaja
http://www.youtube.com/watch?v=Q86SMIyR7l8

Edited by kalyna
Posted

Witamy się, witamy:)

A dzisiaj nasza Arianna skończyła dwa lata! :D Był "tort" i miziaki od wszystkich obecnych tutaj i tych za oceanem ;)

Mina smutna, bo siedzieć i pozować kazali ;)

Ale w końcu pozwolili pałaszować!

Do ostatniego okruszka! I to w dodatku ze stołu!

A tak nam się Arianna zmieniała przez ten cały czas :)

:)

Posted

I jeszcze kilka z ostatnich hopsanek skakanek ;)

Historia pewnej dziewczynki...
Dziewczynka ma na imię Saoirse, ( czyt. Sirsa ), przyszła do nas podczas naszych hopsanek za frisbee, czasami bawi się z Arią na poletku przed domem, dzisiaj postanowiła dać nam wykład na temat Huskych, że to liderzy w zaprzęgach, że mają trudny temperament, że ciężko je ułożyć niedoświadczonemu człowiekowi ;) Po chwili postanowiła, że porzuca troszkę frisbee Ariannie, ale jak powiedziała, nie ma nic za darmo, i jak Aria nie będzie się słuchać to rzucać nie będzie :D Rozbawiło mnie to prawie do łez, ale powiedziałam, masz frisbee mały Cezarze Milanie i dawaaj.
Jakież było moje zdziwienie gdy Aria zaczęła słuchać wszystkiego co mała Saoirse do niej mówi:D problemy były tylko z warowaniem bo Saoirse nie zna polskiego i komendy "lie down" Aria nie skumała. Ale nic to, szybko nauczyliśmy Saoirse polskich komend i oto co z tego wyszło :D

Sit!

Give the paw!

Lie down! leszeć ;)

Hold on! szekaj ;)

go, get it! :D

good Aria!

A tu już latające moje pajacyki :D

Posted

Wszystkiego najlepszego dla Arianny :)

Takie dzieci są świetne, bardzo mnie cieszy, że od małego mają bliski kontakt z psami :). Hehehe, i chcąc nie chcąc nauczyła się trochę polskiego ;D

Posted

Dziękuję, Aria też dziękuje, tylko teraz chwilowo jest zajęta niuchaniem kąta jakiegoś :D
O i nawet zdjęcie mam z tego niuchania :D

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Dziękuję :)
Staram się ale do profeski jeszcze mi daleko :)
Wolę chyba być entuzjastką, więcej człowiek serca wkłada jak foci tylko swoje pieseły :P

I taka jeszcze Arianna :D

Edited by Bejti
Posted

Nie wydaje Ci się ;] Ma radary jak ta lala ;]
Ale z tym słyszeniem trochę na bakier :D widocznie zawsze znajdzie się jakiś wyjątek od reguły :D

Posted

Piękne masz piesoły uszate :D
Dziewczynka ma racje, huskie maja temperament, ale na swoim przykladzie wiem, ze ONki tez bywają nie opierzone :D chociaz to moze byc chwilowe przeświadczenie hihi

Będę czesto zaglada, zagrzewam sobie u Was miejsce :D

Posted

Dziękujemy i witamy :)
Ja co chwilę przeglądam Wasze wątki ale nie piszę nic, bo dość często prowadzicie żywe rozmowy w swoim już dobrze znanym gronie :D I nie chcę pakować się z butami z wyrwanym z kontekstu zdaniem :D hahahaha
Mam nadzieję to zmienić :) Choć ja nieśmiała jestem dziołszka ;]

Posted

Nie wstydź się! :D Nikt się nie obrazi jak ktoś nowy się pojawi :)
Ja chętnie wymieniam się doświadczeniami jeśli chodzi o psiska... miałam haszczaka i to jednak zupełnie inna bajka niż takie psisko... poza tym przy Baskim byłam już jak był w brzuszku i widziałam jak się rodzi, a Dex jest adoptowany i dorosły... inny rodzaj relacji w inny sposób trzeba budować :)
Poza tym zupełnie inny pies z niego, więc ja teraz odwiedzam i chłonę ONkowe galerie :D

Posted

No to już wiem czemu moje mnie nie słuchają... bo mają mniejsze uszy :grins:

[quote name='Bejti']Dziękujemy i witamy :)
Ja co chwilę przeglądam Wasze wątki ale nie piszę nic, bo dość często prowadzicie żywe rozmowy w swoim już dobrze znanym gronie :D I nie chcę pakować się z butami z wyrwanym z kontekstu zdaniem :D hahahaha
Mam nadzieję to zmienić :) Choć ja nieśmiała jestem dziołszka ;][/QUOTE]

oj tam, oj tam ;) szybko się wczujesz w nasz klimat :)
każdy przecież kiedyś zaczynał ;) zapraszamy :D

Posted

Pogawędki w galeriach to norma :p Najgorzej jest się przełamać i przywitać, potem wczuwasz się w klimat rozmów i nawet nie wiesz kiedy stajesz się częścią ekipy gawędziarskiej :D

Posted

Nasza dzisiejsza wyprawa :D całe 3 godziny łażenia po krzorach, błocie i wycierania się o nasze spodnie :D

goopawka z piłką ;]

w poszukiwaniu żyjątek leśnych :)

Drago, uparte stworzenie, piłki oddać nie chce ;)

Zosia Samosia

Modello :D Pełna profeska :D