anula1959 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Jak dla mnie te wieści po prostu b(r)omba:loveu: ;) ! Quote
psiulka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Ale sobie Bromba znalazła właścicieli :multi: :multi: Quote
drzalka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Bomba Bromba !!!!!!!:loveu: :multi: :multi: :multi: Quote
Donvitow Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Fajnie. Wolałem frytka a nie Bromba. Ale niech tak będzie Quote
ewatr Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 I mam niespodziankę oto zdjęcia Brombiaka :evil_lol: z nowego domu :multi: Quote
anula1959 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Jeszcze , jeszcze:multi: :multi: :multi: :loveu: ! Quote
michelle04 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 ...cudna ta Fryteczka....:loveu: :loveu: :loveu: vel Bromba, chociaz Bromba kojarzy mi się z taką bajką "Bromba i Gluś" i ta Bromba była gruba i potem dziadek na mnie mówił Bromba....dlatego nie lubie tego imienia wrrr wrrr:diabloti: :diabloti: hihihihih Quote
:: FiGa :: Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Frytulka piękniejesz kochanie :loveu: Swój domek dobrze na Ciebie wpływa :loveu: Quote
psiulka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Brombula :loveu: Jaka śliczna ^^ Może więcej? :cool: Quote
k_c Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Fryciulko Brombulko jak się cieszę :loveu::loveu::loveu: Quote
Diana S Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 huuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaa :cool3: ;) Quote
AgaiTheta Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Zwracam się znowu z prośbą o pomoc do wszystkich boksiarzy. W pewnym schronisku (wiadomo czemu nie moge napisać w jakim) jest bokser, który jest tam już jakiś czas. Biedulek prawdopodobnie zachorował na gronkowca, schronisko przeniosło go do izolatki, ale dali mu 7 dni (już teraz zostało ok 5-4) i jeżeli potwierdzi się opinia boksio bedzie uśpiony!!! bo oni "nie chcą syfu w schronie". Pomożemy mu??? Nas już nie stać... Błagam powiedzcie, że nam pomożecie w rozgłaszaniu www.bokserywpotrzebie.pl w trzymaniu wątków, bazarków, ogłoszeniach, sami nie damy już rady - plizzzz. Musimy go w weekend zabrać! Pomóżcie... Quote
ewatr Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Wiadomosci od Brombuni Frytuni : cytuje - " Brombunia ma się bardzo dobrze. Jest już naprawdę naszą sunią, chociaż czasami mam wrażenie na spacerze że kogoś suka,bardzo ciągnie do dzieci przedszkolnych. Odwiedziła nas wnuczka 3 letnia nie było żadnych problemów.Jakieś 2 tyg. temu odwiedziłyśmy naszego stałego wet.do którego mam duże zaufanie, stwierdził że jest bardzo zaniedbana (te łapki) ale postanowił spróbować kuracji bez sterydów, co mnie bardzo ucieszyło.Dostała lek niesterydowy przeciw zapalny dopyszcznie,lokalne smarowanie łapek,(aktualnie są dobre nie czerwone, nie liże ich) krople do oczu,krople do uszu (na tle alergicznym jest lekki stan zapalny) mamy na początku września kontrolę.No i oczywiście kąpiele w odpowiednim płynie.Na spacerach, które bardzo,bardzo lubi jest bezproblemowa już nie ciągnie i słucha. Po osiedlu chodzi na smyczy za miastem jak można jest spuszczana i na wołanie przychodzi.Apetyt trochę się poprawił i pomalutku zaczyna gubić wystające żebra.Dalej nie lubi zostawać sama,więc jeżeli już musi to staram ograniczyć szkody i są naprawdę drobne myślę że i to niedługo się skończy.Cała rodzina bardzo ją lubi, mamy takie wrażenie jak gdyby była u nas już bardzo długo, a to dopiero 2 miesiące." Mamy tez obiecane zdjecia ale pózniej ;) Quote
anula1959 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Wspaniałe wieści:multi: ! Lepszego domku nie można sobie życzyć:loveu: Quote
Recommended Posts