Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewatr']Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują ,że Frycia znalazła domek :p

kciuki jeszcze troszkę możemy pozaciskać bo opiekunowie z Krakowa moga przyjechać po Frytkę w następnym tygodniu
ale juz wszystko omowili z Szefową i jest zgoda na adopcję :multi: :multi: :multi:

nowa Pani ma doswiadczenie z boksiami bo miała juz 2 - jednego 14 letniego który odzsedł ze starosci drugiego ze schroniska - niestety odszedł na guza mózgu :-(
Rodzina we Fryci zakochała sie od pierwszego wejrzenia ............myśle ,że bedzie dobry domek :p[/quote]
Trzymamy kciukasy, oby sie udało...

Posted

[quote name='joaaa']No to żeby nie zapeszać, jeszce nnie przenoszę na adpcyjnej.
Trzymam kciuki!!!!!!!! :p[/quote]

ja tez jeszcze nie sciagam z ogloszeń ;) dopiero jak pojedzie do domu to odetchniemy :p

Posted

Super a to jednak antena- satelitarna.

To nie ja czaruję tylko Wy tak działacie:multi:

Ale co szkodzi spróbować. Może Mozart/ bardzo bym chciał by znalazł Dom./ Ale dostosuję się do Waszych sugesti.

Posted

Donvitow napisał(a):
Może Mozart/ bardzo bym chciał by znalazł Dom./

:thumbs: Jak dla mnie byłoby super gdybyś teraz wybrał Mozarcika :loveu: :calus:

Posted

ewatr napisał(a):
no wyglada ze pisze ;) ale Frycik prawdopodobnie w poniedziałek pojedzie do nowego domu :multi:

jej pani juz zakupiła wszystkie potrzebne akcesoria i czeka niecierpliwie na Fryteczkę ....ale póki co boksia jeszcze gania po schroniskowym ogrodzie

Jak dobrze, kolejna Boksinka będzie miała dom.:lol:

Posted

k_c napisał(a):
:thumbs: Jak dla mnie byłoby super gdybyś teraz wybrał Mozarcika :loveu: :calus:

Ok to przenoszę na Mozarta wirtual. Zobaczymy co będzie. Jak się sprawdzi zacznę wierzyć w duchy.:diabloti: