Sandrunia 29 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 I jak tam Frycia?Kiedy jedzie do Krakowa?:lol: Quote
Jagoda1 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='ewatr']Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują ,że Frycia znalazła domek :p kciuki jeszcze troszkę możemy pozaciskać bo opiekunowie z Krakowa moga przyjechać po Frytkę w następnym tygodniu ale juz wszystko omowili z Szefową i jest zgoda na adopcję :multi: :multi: :multi: nowa Pani ma doswiadczenie z boksiami bo miała juz 2 - jednego 14 letniego który odzsedł ze starosci drugiego ze schroniska - niestety odszedł na guza mózgu :-( Rodzina we Fryci zakochała sie od pierwszego wejrzenia ............myśle ,że bedzie dobry domek :p[/quote] Trzymamy kciukasy, oby sie udało... Quote
joaaa Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 No to żeby nie zapeszać, jeszce nnie przenoszę na adpcyjnej. Trzymam kciuki!!!!!!!! :p Quote
ewatr Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='joaaa']No to żeby nie zapeszać, jeszce nnie przenoszę na adpcyjnej. Trzymam kciuki!!!!!!!! :p[/quote] ja tez jeszcze nie sciagam z ogloszeń ;) dopiero jak pojedzie do domu to odetchniemy :p Quote
Donvitow Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 No i czekam cierpliwie. . Kundelek kogo macie następnego.:evil_lol: Quote
GuniaP Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Donvitow ;) mamy Kumpla, 14 letniego małego czarnego pudelka, chorego na serce... on potrzebuje Twoich czarów. Quote
agnes_czy Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Donvitow']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=73737 Frytka do domku. Ja nie nadążę zmieniać wirtualu :multi: :multi: :multi: Tfu tfu- żeby nie zapeszyć, ale faktycznie wygląda na to, że masz szczęśliwą rękę :multi: Kogo by Ci tu teraz......... ;) Quote
g_o_n_i_a Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Fryteczka.. Kanapa... ii.. błękitna antenka ;-) Quote
Aganiok Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 aaaaha teraz dopiero widzę zdjęcie... raczej błękitny abażur :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Aganiok napisał(a):aaaaha teraz dopiero widzę zdjęcie... raczej błękitny abażur :diabloti: Niech bedzie :diabloti: :evil_lol: Quote
drzalka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Przeczytałam na BF że frycia już w domku :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Frycia nadal w schronisku :shake: Ale jak dobrze pójdzie, to do domku pojedzie na dniach.. :kciuki: Quote
Donvitow Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Super a to jednak antena- satelitarna. To nie ja czaruję tylko Wy tak działacie:multi: Ale co szkodzi spróbować. Może Mozart/ bardzo bym chciał by znalazł Dom./ Ale dostosuję się do Waszych sugesti. Quote
drzalka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Hej .. na adopcyjnej pisze że frytka już w domu prawda ? http://www.bokserywpotrzebie.pl/frytkarzeszow.htm Quote
AgaiTheta Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Tak jest napisane, bo tak żeśmy jakoś zrozumiały i jeszcze to zdjęcie z kanapą nas zmyliło, zmienimy. Quote
ewatr Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='drzalka']Hej .. na adopcyjnej pisze że frytka już w domu prawda ? http://www.bokserywpotrzebie.pl/frytkarzeszow.htm no wyglada ze pisze ;) ale Frycik prawdopodobnie w poniedziałek pojedzie do nowego domu :multi: jej pani juz zakupiła wszystkie potrzebne akcesoria i czeka niecierpliwie na Fryteczkę ....ale póki co boksia jeszcze gania po schroniskowym ogrodzie Quote
k_c Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Donvitow napisał(a): Może Mozart/ bardzo bym chciał by znalazł Dom./ :thumbs: Jak dla mnie byłoby super gdybyś teraz wybrał Mozarcika :loveu: :calus: Quote
Jagoda1 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 ewatr napisał(a):no wyglada ze pisze ;) ale Frycik prawdopodobnie w poniedziałek pojedzie do nowego domu :multi: jej pani juz zakupiła wszystkie potrzebne akcesoria i czeka niecierpliwie na Fryteczkę ....ale póki co boksia jeszcze gania po schroniskowym ogrodzie Jak dobrze, kolejna Boksinka będzie miała dom.:lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Super wieści :klacz: Trzymamy mocno kciuki :kciuki: Quote
Donvitow Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 k_c napisał(a)::thumbs: Jak dla mnie byłoby super gdybyś teraz wybrał Mozarcika :loveu: :calus: Ok to przenoszę na Mozarta wirtual. Zobaczymy co będzie. Jak się sprawdzi zacznę wierzyć w duchy.:diabloti: Quote
Recommended Posts