Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

znacie tego pana ????:loveu:

mysle ze tak wszyscy odwiedzajacy schronisko go znaja :evil_lol:

a dla gosci na naszym wątku wyjasnie to WETERAN 14 kocur pan Prezes inaczej Kundelka

Posted

nic mi sie nie pomieszało jakby co ,ze Weterana wstawiłam na watek :eviltong: Fryciulka - bo oto oni razem obecnie zamieszkuja w biurze schroniska

mamy gotowa odpowiedz jakby kto pytał czy Frycia lubi koty ...............lubi byleby jej nie wkładały mordki do jej prywatnej miski :evil_lol:

Posted

Jak biedny kot ma wsadzić łepek do Fryci miski jak ją całą abażurem zakryła. Dokładnie !:evil_lol:. Fotki super. Koty wstawiaj. Mam dwa domowe i jednego dochodzącego. Lubię je wszyskie cztery/ czwarty wirtualny/

Posted

Frycia 2 obserwatorów sie dorobiła na allegro :multi:

i jedna pani / bardzo rzeczowa / z Krakowa zaiteresowana sunia
ma sie kontaktować z szefową może cos z tego wyjdzie :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Posted

Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują ,że Frycia znalazła domek :p

kciuki jeszcze troszkę możemy pozaciskać bo opiekunowie z Krakowa moga przyjechać po Frytkę w następnym tygodniu
ale juz wszystko omowili z Szefową i jest zgoda na adopcję :multi: :multi: :multi:

nowa Pani ma doswiadczenie z boksiami bo miała juz 2 - jednego 14 letniego który odzsedł ze starosci drugiego ze schroniska - niestety odszedł na guza mózgu :-(
Rodzina we Fryci zakochała sie od pierwszego wejrzenia ............myśle ,że bedzie dobry domek :p