matinestka Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 FRYTECZKA BAAARDZO POTRZEBUJE SWOJEGO "SUCHEGO" KAWAłKA ZIEMI KTóRą BEDZIE DZIELIć ZE SWą NAJWIęKSZą MIłOśCIą!!!!! :bluepaw: Quote
agnes_czy Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 ewatr napisał(a):cicho - głucho :hmmmm: Tia.. "Tak tu icho o zmierzchu" chcesz powiedzieć? :roll: Ale łańcuszek szczęścia dla Frytki działa, wici sie rozchodzą ;) Właśnie zainteresowałam naszą kochaną tv Rzeszów ;) Wierzę,że wkrótce znajdzie się ten Domek .. Quote
anula1959 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ewcia, na poprzedniej stronie edytowałam swój post i powpisywałam strony na których psinkę umieściłam. Jutro postaram się o więcej ogłoszeń:) Quote
ewatr Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='agnes_czy'] Właśnie zainteresowałam naszą kochaną tv Rzeszów ;) super może kogos za serce złapiej jej historia ? anula1959Ewcia, na poprzedniej stronie edytowałam swój post i powpisywałam strony na których psinkę umieściłam. Jutro postaram się o więcej ogłoszeń:smile: a co będe za duzo gadać -Anula :calus::Rose: :calus: Quote
g_o_n_i_a Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Frycik przesyla slodkie caluski dla Cioteczek Dzisiaj z Ewunia bylysmy u boksi - kręcipupki :D Baaardzo sie ucieszyla z naszych odwiedzin, doslownie z radosci nie wiedziala co ze sobą zrobić. Wygląda znacznie lepiej, ale musi noscić kołnierz, bo wystraczy chwila i Frytka juz sie drapie :shake: Byłyśmy chwilke na zielonej trawce i słoneczku. :loveu: Frycik sobie bimbał na obszczekujące ją psy, wręcz z zainteresowaniem obwąchiwała innych kolegów i merdała radośnie ogonkiem. Jej duuużą uwagę zwrócił wyżełek z wybiegu :evil_lol: A potem już był powrót do biura i wyżerka. :D I nawet kot Weteran nie mial prawa podejśc do miseczki - zbierał resztki, które Frycia gubiła po podłodze, a jak zbliżal się do miski, to Frycia buch główkę w miche i kołnierzem pilnowała swojego "skarbu" - oczywiscie merdając ogonkiem ;-) Quote
Imbirka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Gonia, a gdzie foteczki:cool3:? Tylko nie mów, że nie zrobiłaś?:razz: Quote
g_o_n_i_a Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 No BA :D Byc u mojej Miłość (jednej z wieli oczywiscie :D) i nie robić zdjęc? Ja foteczki cykalam tylko sprzęciorem Ewuni - jak bedzie w sieci to wrzuci zapewne. ;-) Quote
Imbirka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 No to ja niecierpliwie czekam na Ewę, a raczej na fotki, które wstawi:p Quote
Donvitow Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Imbir1 napisał(a):No to ja niecierpliwie czekam na Ewę, a raczej na fotki, które wstawi:p :mad: :mad: Quote
Imbirka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Donvitow napisał(a)::mad: :mad: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: za co????? Quote
ewatr Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Cioteczki wszystko dzisiaj sprzysiegło sie przeciw mnie i sprzet i zycie dlatego proszę o cierpliwośc jak tylko dam rade to wstawie zdjęcia -najradośniejszej :loveu: boksi na swiecie ............ Quote
ewatr Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 jestesmy ze zdjeciami Fryciulka :loveu: no może weznę ciotkę na litośc :-( co nie idzesz na to :diabloti: no dobra pouśmiecham sie wiec prominnie jak na Frycika przystało :loveu: pozebram odrobine :lol: no wreszcie cala miseczka a nie po chrupeczku :mad: pozbieram co do reszteczki nawet z podłogi :evil_lol: Quote
psiulka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Piękna boksia! :loveu: A jeszcze nie ma domku... :( Quote
ewatr Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 i spacerek najgrzeczniejszej i najcierpliwszej suni ---te małe szczeniaki to juz nawet mi podpadły z tym ujadaniem a frycia nic kamienny spokój :evil_lol: Quote
Imbirka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Frycia, piękna jesteś:loveu: kurcze, niech się wreszcie znajdzie dla ciebie wspaniały domek Quote
Donvitow Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Imbir1 napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: za co????? Oj to nie na Ciebie. To z niecierpliwości na te foty. Warto było poganiać.:lol: Quote
Recommended Posts