Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewatr napisał(a):
cicho - głucho :hmmmm:

Tia.. "Tak tu icho o zmierzchu" chcesz powiedzieć? :roll: Ale łańcuszek szczęścia dla Frytki działa, wici sie rozchodzą ;) Właśnie zainteresowałam naszą kochaną tv Rzeszów ;)
Wierzę,że wkrótce znajdzie się ten Domek ..

Posted

[quote name='agnes_czy'] Właśnie zainteresowałam naszą kochaną tv Rzeszów ;)

super może kogos za serce złapiej jej historia ?

anula1959Ewcia, na poprzedniej stronie edytowałam swój post i powpisywałam strony na których psinkę umieściłam. Jutro postaram się o więcej ogłoszeń:smile:

a co będe za duzo gadać -Anula :calus::Rose: :calus:

Posted

Frycik przesyla slodkie caluski dla Cioteczek
Dzisiaj z Ewunia bylysmy u boksi - kręcipupki :D Baaardzo sie ucieszyla z naszych odwiedzin, doslownie z radosci nie wiedziala co ze sobą zrobić. Wygląda znacznie lepiej, ale musi noscić kołnierz, bo wystraczy chwila i Frytka juz sie drapie :shake: Byłyśmy chwilke na zielonej trawce i słoneczku. :loveu: Frycik sobie bimbał na obszczekujące ją psy, wręcz z zainteresowaniem obwąchiwała innych kolegów i merdała radośnie ogonkiem. Jej duuużą uwagę zwrócił wyżełek z wybiegu :evil_lol: A potem już był powrót do biura i wyżerka. :D I nawet kot Weteran nie mial prawa podejśc do miseczki - zbierał resztki, które Frycia gubiła po podłodze, a jak zbliżal się do miski, to Frycia buch główkę w miche i kołnierzem pilnowała swojego "skarbu" - oczywiscie merdając ogonkiem ;-)

Posted

No BA :D Byc u mojej Miłość (jednej z wieli oczywiscie :D) i nie robić zdjęc? Ja foteczki cykalam tylko sprzęciorem Ewuni - jak bedzie w sieci to wrzuci zapewne. ;-)

Posted

Cioteczki wszystko dzisiaj sprzysiegło sie przeciw mnie i sprzet i zycie dlatego proszę o cierpliwośc jak tylko dam rade to wstawie zdjęcia -najradośniejszej :loveu: boksi na swiecie ............

Posted

jestesmy ze zdjeciami Fryciulka :loveu:

no może weznę ciotkę na litośc :-(

co nie idzesz na to :diabloti:

no dobra pouśmiecham sie wiec prominnie jak na Frycika przystało :loveu:

pozebram odrobine :lol:

no wreszcie cala miseczka a nie po chrupeczku :mad:

pozbieram co do reszteczki nawet z podłogi :evil_lol:

Posted

i spacerek najgrzeczniejszej i najcierpliwszej suni ---te małe szczeniaki to juz nawet mi podpadły z tym ujadaniem a frycia nic kamienny spokój :evil_lol: