Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nasi kochani Przyjaciele !
Przed chwilą dzwoniła do mnie szefowa Kundelka z wielką prośbą o znalezienie domu Frytce. Frytka nie może mieszkać w wilgotnym, schroniskowym boksie, ma drożdzyce łap, która w środowisku wilgotnym poglębia się. Na razie zostala przeniesiona do gabinetu, ale tam pomieszkują koty Weteran (17 letni po zapaleniu płuc) i Milus (osierocony przez opiekunów, w zlej kondycji psychicznej), mamy nadzieje, że się z Frytka dogadaja...
Schronisko jest przepełnione...

Posted

Jak widać Frytka lubi koty (na zdjeciu z Milusiem).

Frycia choruje na atopowe zapalenie skóry wywolane alergią, to co widac na łapach, to powikłania, własciciel ja nie leczył, to jest efekt strasznego zaniedbania. Została porzucona w lecie, przywiązana do drzewa, RSOZ zgłosiło sprawe do prokuratury.
Ma około 5 ciu lat i bardzo wyciągniete sutki.

Posted

o jaka ślicznota. I znowu pies satelitrny. Dokładam się do leczenia suni wirtualnie tylkio zapomniałem zmienić dane i przelew poleci na Dakara/ to dla suni/ a od przyszłego miesi.ąca na frycię. Pozdrawiam sedecznie kierowniczkę i wolontariuszki.

Posted

[quote name='GuniaP']Jak widać Frytka lubi koty (na zdjeciu z Milusiem).

Frycia choruje na atopowe zapalenie skóry wywolane alergią, to co widac na łapach, to powikłania, własciciel ja nie leczył, to jest efekt strasznego zaniedbania. Została porzucona w lecie, przywiązana do drzewa, RSOZ zgłosiło sprawe do prokuratury.
Ma około 5 ciu lat i bardzo wyciągniete sutki.
rety, to jak Imbirek, ta sama historia:-(:-(:-(
Frycia, trzymaj się

Posted

agnes_czy napisał(a):
Imbir- to chyba Ty otworzyłaś jej wątek na forum boksery- dzięki serdeczne :buzi:
Właśnie znalazłam i się dopisałam.

nie za ma co;) ze schroniskiem w Rzeszowie jesteśmy emocjonalnie związani, mój Imbir pochodzi z tamtąd

Posted

:loveu:
Wiem, znamy się jeszcze z czasów, kiedy był Sułtankiem. Często zaglądam do Waszego wątku, żeby oczy nacieszyć :loveu:
Oby się tak cudownie Frytce trafiło :thumbs:

Posted

GuniaP napisał(a):
Ja też jestem znajoma Sułtana-Imbira :lol:

wiemy, pierwsza doniosłaś na dogo, że już jedziemy do Łodzi, pamiętam jak dzwoniłaś do pani Halinki:cool3:;)

Posted

to bedzie bardzo kochany cudny przyjaciel :)
Sami wzielismy bokserke ze schroniska rok temu - jest najcudniejszym, kochanym, szczesliwym, wiernym przyjacielem.
Wszystkie klopoty zdrowotne (grzybica skory, alergie itd..) - wyleczone w ciagu miesiaca. Minely jak reka odjal kiedy tylko sunia poczula sie bezpieczna i kochana. Bardzo bardzo prosze sie zainteresowac Frytka -
bedziecie miec cudnego, oddanego psiaka - przyjaciela :)
Tu powinna byc kolejka chetnych !!

Posted

anula1959 napisał(a):
Ewcia, troszkę zmodyfikowałam tekst z allegro i jutro będę malutką ogłaszać gdzie się da;) , z przyjemnością z resztą:lol:

Anula jesteś niezawodna :calus: dziękuję :multi: