baoli Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Witam! Napotkałam uroczego pieska będąc na wycieczce i zakochałam się w nim bez pamięci :loveu::loveu::loveu: Nie zdążyłam jednak zapytać właściciela o rasę, pomożecie? Oto kilka zdjęć, które udało mi się zrobić: Quote
Tree Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Umaszczenie i wyglad podenco, ale jakiś taki mały :P może podengo portugalski? Quote
Sukóru Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Według mnie trochę za duży i za mało w typie jak na podengo portugalskiego. Mieliśmy kiedyś bardzo podobnego znajde Dydka, znawcy mówili nam, że to był mix bulteriera z foksterierem. Ale psiak śliczny Quote
Koszmaria Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 umaszczenie i wyraz pysia podobny do podengo z Ibizy: ale Podengo Ibicenco mają słuszny wzrost;-) i są w Polsce bardzo rzadkie...o ile jest jakiś w ogóle. Quote
Sukóru Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 ale Podengo Ibicenco mają słuszny wzrost i są w Polsce bardzo rzadkie...o ile jest jakiś w ogóle. Jest, jest ostatnio podziwiałam na wystawie w Ustce śliczną sunię;) Quote
Amanecida Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Z pyszczka ma coś z bullteriera... Może jakiś mix ;) Quote
Koszmaria Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='Sukóru']Jest, jest ostatnio podziwiałam na wystawie w Ustce śliczną sunię;) [/QUOTE] no to brawo,myślałam że ich nie ma w ogóle:multi: ale dla jasności-każdy pies jest piękny,nie ma czegoś takiego jak "brzydki pies":cool3: Quote
Sukóru Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='Koszmaria'] ale dla jasności-każdy pies jest piękny,nie ma czegoś takiego jak "brzydki pies":cool3:[/QUOTE] Oczywiście, że niema brzydkich psów ale każdy ma swój gust a ten psiak jest w moim guście;) Quote
Recommended Posts