gr3g Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 mamy 2 psy jeden rasy pitbull x pointer (samiec) i suczka rasy american staffordshire terrier. Problem jest tego typu ze kiedykolwiek wychodzimy na spacer suczka jedyne co robi to szuka kotow i gdy juz jednego upatrzy nie mozna jej niczym przesunac:/ kladzie sie na ziemi i czekaalbo probuje sie wyrwac ze smyczy i zjesc kota>. Probowalem juz wszystkiego i odciagac ja na sile, dac kuksanca w bok i co ... zero jakiejkolwiek reakcji. Jedyne miejsce gdzie nie stara sie upolowac kota jest laka gdzie biega bez smyczy a tak to jestem non stop na polowaniu:P ps. smakolyki tez nie pomagaja;/ Quote
asentti89 Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Mam podobnie z moim psem - rasy shi-tzu. Ma juz 4 lata i podczas spacerow jest masakra z nim. Jak widzi jakiegos innego psa, to kladzie sie na ziemi, niby ze sie ukrywa i tak moze czekac calymi dniami:P Dopiero jak pies przejdzie - mozna isc dalej:D Podobnie jest z dziecmi oraz z osobami, ktore chodza o laskach/kulach:P Quote
Recommended Posts