ketsisu Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Dowiedziałam się, że znajomy mojej koleżanki chce uśpić albo oddać dwie suczki. Mają one 6 miesięcy (albo tygodni, może źle słyszałam). Właściciel raczej ich nie głaska, dlatego są trochę dzikie. Mieszkają w Bielsku Podlaskim (woj podl.) i raczej nie ma możliwości dowozu. Zależy na czasie. Może moja prośba brzmi głupio, taki psów jest pełno, wiem, ale ... Jeśli ktoś jest zainteresowany: scarletina@o2.pl lub gg: 8487800. Przekażcie dalej jeśli możecie.... Quote
Czaka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Jak nikt się nie znajdzie , to może schronisko będzie jakimś rozwiązaniem. Quote
ketsisu Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Jedna sunia już ma domek! Druga, brązaowa na niego czeka... Quote
pidzej Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 a zdjęcia? nic o nich nie wiadomo, jak możemy pomóc w ciemno. Jakiej wielkości, nawet nie wiemy do końca w jakim są wieku. Quote
ketsisu Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Mają sześć miesięcy, zdjęć nie ma na razie możliwości zrobienia. Postaram się zrobić, gdy ktoś się po nią zgłosi. Mam nadzieję, że ktoś.... Quote
ketsisu Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Sprawa sie rozwiązała, temat mozna zamknąć! :multi: Quote
Recommended Posts