Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klementynkaa napisał(a):
Aniu, nie wszyscy ocenili i niektórzy czekają na dobre zakończenie tej historii ;-) więc pisz! (choćby priv)

saphira18 napisał(a):
ale czy tak ciężko obejrzeć ileś tam postów wstecz?:shake: fakt, pogmatwane to, ale każdy chyba czytać umie.
Ania czekamy na wieści, głowa do góry;)

Dziękuję Wam bardzo dziewczyny :)
Wszystko w poniedziałek dokładnie napiszę.

Posted

ania91sc napisał(a):
Napiszę wszystko w poniedziałek, bo i tak wszyscy ocenili to na swój sposób...
Także w sumie zastanawiam się, czy w ogóle jest sens coś pisać???

ja ie oceniam tylko wyrazilam swoje zdanie
z tego co mi wiadomo, psiak niedlugo wroci do domu

Posted

A więc dzisiaj Centuś wrócił do domu. Mówię szczerze, że Pani zastanawiała się, czy odebrać Centka, gdyż pracuje codziennie bardzo długo, a z Centusiem zaczęły się problemy, o których wcześniej pisałam - zaczął m.in. niszczyć w domu. Jedynak Pani stwierdziła, że bardzo jej na nim zależy i spróbują jeszcze raz, pójdą na szkolenie i będą pracować. Dzisiaj właśnie pojechała go odebrać, dziękuję bardzo cioteczką, które pomogły w transporcie :loveu:
Teraz pozostaje nam tylko trzymać kciuki za to aby Centuś się zachowywał :)

Posted

Niestety Centuś wrócił do schroniska, Państwo sobie nie poradzili...
Jedyne co powiem to ucieszył się na widok pracowników, z uwagi na to, że teraz rzadziej jeżdżę do schroniska i dodatkowo mam pod opieką Bugiego to Centek trafił "w ręce" Magdy (na pewno będzie miał się dobrze :) ) i zaliczyli już sobotni spacer. Na szczęście będę się z nim regularnie widywać, gdyż chodzimy razem na spacery.
Magda poproszę moda o przeniesienie wątku na Ciebie, wrzucenie go na śląskie. Zdjęcia, które robiłam ma na picasie.
Mam nadzieję, że w końcu trafi w odpowiednie ręce i zostanie tam na całe życie.

Posted

Dziękuję Aniu :)
Pierwszy spacer z Centkiem jaki w sobotę zaliczylismy był nieco krótszy niż zwykle, ale Centek i tak zachowywał się wzorowo, nie ciagnal na smyczy jak to miał w zywczaju i ciagle chciała się głaskać i przytulac :D
Niestety przez najbliższe dwa tygodnie nie będę miała dostępu do internetu , więc ciężko będzie mi pisać o zachowaniu i spacerach Centka, ale postaram sie od czasu do czasu coś skrobnąć;)